yazım ve cümle bozuklukları düzeltildi .
Bozmasın. Ben de Ege Üniversitesinde oldum ve burnum cidden çok kötüydü . Kırık var ,deviasyon var ,burun delikleri tıkalı, burundan nefes alamıyorum .40 yaş üstüyüm ve kalın deriliyim .Hepsi birlikte bir demet zorluk. ,Bu arada kalın deri olduğumu doktorum ameliyattan sonra ben sorunca söyledi.Öncesinde bu konu geçmedi bile. Sadece zor bir burun ama ben bunu yaparım dedi. Benim için yeterliydi.
Bu arada Türkiye'de kalın deri yaygın olduğu için doktorlarımız daha tecrübeli bu tip deride.Çok iddialı , sivri burun ucu , minnacık burun gibi istekleriniz yoksa kalın deri fazla etkilemez. Benim de kalın .O yüzden daha yuvarlak hatlı burun kanatları daha belirgin bir burnum var . Ama benim yüzüme nordik burun gitmezdi zaten.
İçinize sinene kadar kesin karar vermeyin
Bazı doktorların adı çok geçiyordu ama çok pahalıydılar. "Üniversite hastahanesi mi Onlar asistanlara yaptırıyorlar İyi bir burun istiyorsan paraya kıymalısın "diyordu çoğu kimse. Ha bu arada o dönem çok meşhur olan , ameliyathanesi önünde sıraya girilen bir doktor hastalarını öylece bırakıp yurt dışına kaçtı. Ben üniversite hastahanesinde ameliyat olduğumda o doktor 4 misli fiyat istiyordu.
Doktorum Yiğit Özer Tiftikçioğlu o zaman doçentti ve üniversite hastahanesinde oldum. Adı duyulmuştu ama çok meşhur değildi.
Yani çok iyi bir doktoru ben erkenden keşfettim . Mutlaka öyle doktorlarımız var.Tek tek bakın .Başkalarının övdüklerine değil. Doktorun adını yazın aratın .Özellikle
estetik- reconstructive cerrahi ,dokulara şekil verme alanında hünerli olanı bulun. . Mesela benim doktor seçimim adını yazıp arararak oldu.Doktorumun yanık ve kayıp uzuvları yerine koyması ilgili haberleri okuyarak seçtim. Yaşım 40 üzeri olduğu için dokulara hakim olan , diktiği dokuyu yaşatan kopmuş uzvu vücuda 24 saat sonra kabul ettirebilen bir doktor burnumu da iyi yapar diye düşündüm.
Siz de yetenekli genç güven veren doktorun bazen en pahalı olandan iyi olabileceğini düşünerek araştırın .Doktorla konuşun .
Ne istediğinize karar verin.Örneğin :Benim en büyük korkum yüz ifademin değişmesi, çok değişik bir burun yapılmasıydı. Eski burnumun düzgününü istiyordum.Bir başkası bütünüyle farklı bir burun isteyebilir. Siz ne istiyorsunuz, kafanızda bu net olsun.
Albümüm açık, önce sonra resimlerime ve sürece bakabilirsiniz.