- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Cok israr ettigim icin mi bitti senceİnşallah açılmaz engel, acımasız bir yorum olacak ama barissaniz bile sağlıklı olmaz ilişki. Saygısı kalmamış adamın. Çok ısrar etmişsin. Bu kadar değer önem vermemek lazım. Acı ne kadar uzun sürer ki?şu dönemi atlatacak bir uğraş bul
Merhaba,
Bana da birisi bu kadar ısrar etse yalvarsa aglasa istemem. Hatta eşim ilk evlenme teklif ettiğinde ben kendimi hazır hissetmediğim için hayır demiştim; sonra o yalvar yakar ısrar etmişti ben o ısrar ettikçe hayır istemiyorum diyordum, insan garip bir psikolojiye burunuyor karsıdaki o kadar ısrar edince.
Ve iyi ki sizi engellemis en azından artık yalvaramayacaksınız umarım da engeli kaldırmaz.
Merhaba,
Bana da birisi bu kadar ısrar etse yalvarsa aglasa istemem. Hatta eşim ilk evlenme teklif ettiğinde ben kendimi hazır hissetmediğim için hayır demiştim; sonra o yalvar yakar ısrar etmişti ben o ısrar ettikçe hayır istemiyorum diyordum, insan garip bir psikolojiye burunuyor karsıdaki o kadar ısrar edince.
Ve iyi ki sizi engellemis en azından artık yalvaramayacaksınız umarım da engeli kaldırmaz.
sizce ümit var mı benim için?O an ki arkadasin kaybetme.psikolojisinide dusunun yererken. Esiniz israr ermis sogumus sunuz velki ama su an evlisiniz. Bu arkadasimiz icinde umit yok diyip kestirip atmamak lazim.
Allahtan ümit kesilmezsizce ümit var mı benim için?
sizce ümit var mı benim için?
yani ayrılık benim yüzümden mi oldu diyorsunuzHayır ümit yok çimencim.Bundan sonra elbet hayatına biri girecek.Ona da böyle yaklaşırsan,onun için de ümit yok.Kendini törpülemen lazım.Aşk için gurur ayaklar altına alınır da,bu kadar üstünde tepinilmez.
yani ayrılık benim yüzümden mi oldu diyorsunuzben mi ittim adamı ? sizce seven insan böyle davranır mıyıd?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?