Arkadaşlar cok kötüyüm

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
Daha oncelerde de anlatmitim.cok sevdigim bir adam vardi.ayrilmak istedi huzursuz ediyormusum her defasinda yalvar yakar ben dondurdum.
Simdi 1 hafta once bana cok yakindi ailesinin yanindaydi ama soguk davdaniyordu yine dd bir merkezde gorusmstuk sonra brn calistigim yere dondum o da ailesinin yanina ve birbirimize yakindik 10 km falan.ama bu cok soguk mesajlarsa falan ben de sen ayrilmak istiyorsun tamam o zaman dsdim mesajıma cevap vermedi 1 gun gecti ben mesaj attim cevp yok yalvardim agladim gorusmek istedim isyemiyorum dedi.mesaj ustune mesaj atti hep olumsuz ve soguktu
En son da tamam istemiyorsun madem englle dedim o engelleedi su an her yerden engelleyim canim cok yaniyor cok anlatamam.bu adam ayrilirken daha once hem senden iyisini bulamam buna eminim dedi.ben de bak piman olursun ilerde dedim o da pisman olsam bile sen anlamak icin firsat vermeyeceksin dedi.
Simdi hic konusmuyoruz.her yerden engelliyim.o engeller acilir mi bir gun dersiniz cok kotuyum cok

İnşallah açılmaz engel, acımasız bir yorum olacak ama barissaniz bile sağlıklı olmaz ilişki. Saygısı kalmamış adamın. Çok ısrar etmişsin. Bu kadar değer önem vermemek lazım. Acı ne kadar uzun sürer ki?şu dönemi atlatacak bir uğraş bul

Cok israr ettigim icin mi bitti sence

Bu kadar ısrar ettiniz döndü diyelim...
Döndü ama vücudu yanınızda ruh başka bir yönde olacak resmen yaptığınız zoraki sindirmek , alıkoymak gibi olacak sindire bilecek misiniz?
Biliyorum ki zordur uzun bir süre bittiğini kabullenmek , buraya yüzlerce bitti desek nafile sizin kabul etmeye niyetiniz yoksa eğer.
Demek ki istemiyor ki yolları ayırıyor.
Şu vakit arasa gel dese sırf menfaati için olur başka türlüsü de sanmıyorum olsun bunca yalvaran kişiye...

Ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum. İçin yanıyordur eminim. İnan şu an yaşadığın acı hep böyle kalmayacak. İnsan beyni ve kalbine zaman çok iyi geliyor. Seni şefkatiyle saracak bir sevgili bul. Hayat öyle çok daha güzel olacak.

Sen bu adamı iyice takıntı yaptın arkadaşım.
Başka adam mi yok? Seni istemeyen insana bu kadar yalvarıp yakarmak ne oluyo? Sonra kendine saygını kaybedersin. Önceki konularını da okumuştum. Bence takıntılı bir insansın, psikolojik destek alman lazım.

Merhaba,

Bana da birisi bu kadar ısrar etse yalvarsa aglasa istemem. Hatta eşim ilk evlenme teklif ettiğinde ben kendimi hazır hissetmediğim için hayır demiştim; sonra o yalvar yakar ısrar etmişti ben o ısrar ettikçe hayır istemiyorum diyordum, insan garip bir psikolojiye burunuyor karsıdaki o kadar ısrar edince.

Ve iyi ki sizi engellemis en azından artık yalvaramayacaksınız umarım da engeli kaldırmaz.

O an ki arkadasin kaybetme.psikolojisinide dusunun yererken. Esiniz israr ermis sogumus sunuz velki ama su an evlisiniz. Bu arkadasimiz icinde umit yok diyip kestirip atmamak lazim.

yani ayrılık benim yüzümden mi oldu diyorsunuz ben mi ittim adamı ? sizce seven insan böyle davranır mıyıd?

yani ayrılık benim yüzümden mi oldu diyorsunuz ben mi ittim adamı ? sizce seven insan böyle davranır mıyıd?

Aynen öyle diyorum.Seni üzmek için değil,gerçekleri gör diye diyorum çimencim.Çok boğmuşsun,hala da boğuyorsun.Engellerdi sevmese dedin engelledi.Yetmedi buda.Hala bir yerde yakalasan ayaklarına kapanacaksın.Sevmiş seni ki birlikte olmuş.Ama hayat bu.Duygular değişebilir.Sevgi tükenebilir.Sen de üstüne gidince iyice bitmiş.Daha da devam edersen nefret ettireceksin kendinden.Kendi değerini bil güzelim.Toparlan artık.O olmazsa başkası var.Dünyanın sonu değil.Hepimiz ayrılık acısı yaşadık.Bu kadar uçlarda yaşaman sağlıklı değil.Yaşadığından gerekli dersleri çıkarıp önüne bakacaksın.Bak ömür su gibi geçiyor.İnan bana mutsuzlukla harcamaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…