Arkadaşlar cok kötüyüm

bundan sonra zaten arayamam ama başkka bir numaradan ada aramıyorum facem yok hiçbir ulaşma yolum kalmadı artık ulaşmam da zaten o zaman duyguları değişmez mi özlemez mi beni belki pişman olur verdiği karardan

O an ki arkadasin kaybetme.psikolojisinide dusunun yererken. Esiniz israr ermis sogumus sunuz velki ama su an evlisiniz. Bu arkadasimiz icinde umit yok diyip kestirip atmamak lazim.
Arkadasin eski konularina bir goz at bence. Biz biktik adami dusunemiyorum bile.yakinda uzaklastirma karari cikaracak adam. Kaldi ki ben olsam coktan cikarmistim.

bundan sonra zaten arayamam ama başkka bir numaradan ada aramıyorum facem yok hiçbir ulaşma yolum kalmadı artık ulaşmam da zaten o zaman duyguları değişmez mi özlemez mi beni belki pişman olur verdiği karardan

Bu umutla yaşarsan mutsuz olmaya devam edeceksin.Yoluna bak artık.Allah bilir onu.Pişman olur mu özler mi bilemem.Ama tavırlarından hissettiğim özlemeyeceği.Artık sen de toparlan.Etrafına bak.Mutlu olmaya çalış.

en son demişti senden iyisini bulamam diye
benim verdiğim ayrılık kararı yanlışsa da sen bu yanlışı anlamam için bana fırsat vermeyeceksin demişti

en son demişti senden iyisini bulamam diye
benim verdiğim ayrılık kararı yanlışsa da sen bu yanlışı anlamam için bana fırsat vermeyeceksin demişti

Doğru demiş.Dediği gibi de yapmışsın.O senden iyisini bulamamları da çok duyduk ayrıca.Gayette bulunuyor.Gerçekten öyle olsa şu an yanında olurdu değil mi?Sadece belli yerlere takılıyorsun.Yapma.Bak bir arkadaş uzaklaştırma kararı çıkarır demiş.Yaparda.Öyle bir durumda rezilliği düşün.Bırak artık şu adamı düşünmeyi.Yarın bir gün yanında bir kız görünce ne yapacaksın.O hayatına bakacak sen yerlerde.Olur mu hiç.Yaşında 18 değil ki bunları hoş görelim.Aklını başına al güzelim.

Umut işkenceyi uzatmak sadece...bur hemcinsim böyle Yalvarıp yakardi mi sinir oluyorum ...nesi kutsal bu adamın. ..tuvalete gitmiyor mu normal bir insan değil mi bu adam ya?İnsan kendini ezip bir başkasını bu kadar nasıl yuceltir ya...benim birine ki eşimë bole böyle zaafiyetim olsa döker atarım o kalbi ben...gereksiz gayretkeslik böyle ezdirir insanı işte. ..silkelenip kendinize gelin ya...yapmayın bunu kendinize ...Bu ne acizlik...Sevmiyor belli neyi dileniyorsunuz?Parayla adam tutsan daga az Canın yanar ya....yazık değil mi size...hiç mi acimiyorsunuz kendinize????

uzaklaştırma kararına gerek yok hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum zaten.sadece kendi içime döndüm.biliyor musun ilişkinin başlarında bu adam bana yani daha yüzyüze görüşmemişken" yaşar geçeriz hatyatımıza bakalım" demişti..ve ilerde anlaşamayacağımız bir durum olursa ayrılırız demişti ben de daha şimdiden ayrılık hesabı mı yapıyorsun demiştim hani aşarız engelleri birlikte çözeriz falan demedi.neyse bu adamı gerçekten sevmiştim ve ümit bağlamıştım büyük yıkım oldu benim için.

En fazla oturur konuşurum,olmaz der geri adım atmazsa sanmıyorum yalvarayim valla uzuluyom çimene : (
ben kendimi mahvettim evet çok falza hata yaptım yavlardım defalarca her defasında daha da uzaklaştı ve sonunda bitti.keşke daha kontrollü olsaydım olamadım işte çok sevdim.başka insanalrda böyle olmamıştım.bilmiyorum hayatın pek bir anlamı kalmadı gibi.gururum kırıldı özgüvenim eksilerde.kendimi berbat hissediyorum.ölüm gelse diyorum bazen Allahın elinden.

Yahu düş adamın yakasından artık..
Aşırı takıntılı bir karaktere sahipsin. Hiç kimseye hele de bir erkeğe kapısında köpek olacak kadar bağlanılmaz.. Git tedavi ol. Başka meşgaleler bul kendine..

Daha önce de konu actin, yazma aglama yalvarma dedi millet sana, dinledin mi? Simdi neyi soruyosun, uygulayacak gibi?

Daha önce de konu actin, yazma aglama yalvarma dedi millet sana, dinledin mi? Simdi neyi soruyosun, uygulayacak gibi?
inanın lavanta uyguluyorum uygulayacağım da tüm iletişim kesik zerre gurur kırıntım kaldıysa onu kurtarıyorum böylece inşallah düzelirim.inşallah o da düzeldiğimi düşünür inanır bir şekilde yollarımız hayırlısıyla kesişir çok umudum yok ama

Hala ayni kafadasin, hala birlesme umudundasin, yazik ediyorsun kendine.. Birlesseniz bile su durumlara düştükten sonra istedigin tadi vermeyecek, yapma artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…