- 7 Ağustos 2016
- 3.505
- 7.419
- 158
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Yok cok sevdin hadi bikere yalvardın aşkından tamamda bu ne ya valla hiç sağlıklı değil :SBir insan kendini ne kadar kucultur,öğrendim senin sayende aşkından geberecegimi bilsem yalvarmam.
bundan sonra zaten arayamam ama başkka bir numaradan ada aramıyorum facem yok hiçbir ulaşma yolum kalmadı artık ulaşmam da zaten o zaman duyguları değişmez mi özlemez mi beniAynen öyle diyorum.Seni üzmek için değil,gerçekleri gör diye diyorum çimencim.Çok boğmuşsun,hala da boğuyorsun.Engellerdi sevmese dedin engelledi.Yetmedi buda.Hala bir yerde yakalasan ayaklarına kapanacaksın.Sevmiş seni ki birlikte olmuş.Ama hayat bu.Duygular değişebilir.Sevgi tükenebilir.Sen de üstüne gidince iyice bitmiş.Daha da devam edersen nefret ettireceksin kendinden.Kendi değerini bil güzelim.Toparlan artık.O olmazsa başkası var.Dünyanın sonu değil.Hepimiz ayrılık acısı yaşadık.Bu kadar uçlarda yaşaman sağlıklı değil.Yaşadığından gerekli dersleri çıkarıp önüne bakacaksın.Bak ömür su gibi geçiyor.İnan bana mutsuzlukla harcamaya değmez.
Kesinlikle ısrar ettiğiniz için..sevgisini bitirmişsiniz, bu nedir ya ondan başka erkek mi yok hayret bişi!Cok israr ettigim icin mi bitti sence
Arkadasin eski konularina bir goz at bence. Biz biktik adami dusunemiyorum bile.yakinda uzaklastirma karari cikaracak adam. Kaldi ki ben olsam coktan cikarmistim.O an ki arkadasin kaybetme.psikolojisinide dusunun yererken. Esiniz israr ermis sogumus sunuz velki ama su an evlisiniz. Bu arkadasimiz icinde umit yok diyip kestirip atmamak lazim.
bundan sonra zaten arayamam ama başkka bir numaradan ada aramıyorum facem yok hiçbir ulaşma yolum kalmadı artık ulaşmam da zaten o zaman duyguları değişmez mi özlemez mi benibelki pişman olur verdiği karardan
ısrar etmeseydim sürer miydi bu ilişkiKesinlikle ısrar ettiğiniz için..sevgisini bitirmişsiniz, bu nedir ya ondan başka erkek mi yok hayret bişi!
en son demişti senden iyisini bulamam diyeBu umutla yaşarsan mutsuz olmaya devam edeceksin.Yoluna bak artık.Allah bilir onu.Pişman olur mu özler mi bilemem.Ama tavırlarından hissettiğim özlemeyeceği.Artık sen de toparlan.Etrafına bak.Mutlu olmaya çalış.
en son demişti senden iyisini bulamam diye
benim verdiğim ayrılık kararı yanlışsa da sen bu yanlışı anlamam için bana fırsat vermeyeceksin demişti
Umut işkenceyi uzatmak sadece...bur hemcinsim böyle Yalvarıp yakardi mi sinir oluyorum ...nesi kutsal bu adamın. ..tuvalete gitmiyor mu normal bir insan değil mi bu adam ya?İnsan kendini ezip bir başkasını bu kadar nasıl yuceltir ya...benim birine ki eşimë bole böyle zaafiyetim olsa döker atarım o kalbi ben...gereksiz gayretkeslik böyle ezdirir insanı işte. ..silkelenip kendinize gelin ya...yapmayın bunu kendinize ...Bu ne acizlik...Sevmiyor belli neyi dileniyorsunuz?Parayla adam tutsan daga az Canın yanar ya....yazık değil mi size...hiç mi acimiyorsunuz kendinize????Daha oncelerde de anlatmitim.cok sevdigim bir adam vardi.ayrilmak istedi huzursuz ediyormusum her defasinda yalvar yakar ben dondurdum.
Simdi 1 hafta once bana cok yakindi ailesinin yanindaydi ama soguk davdaniyordu yine dd bir merkezde gorusmstuk sonra brn calistigim yere dondum o da ailesinin yanina ve birbirimize yakindik 10 km falan.ama bu cok soguk mesajlarsa falan ben de sen ayrilmak istiyorsun tamam o zaman dsdim mesajıma cevap vermedi 1 gun gecti ben mesaj attim cevp yok yalvardim agladim gorusmek istedim isyemiyorum dedi.mesaj ustune mesaj atti hep olumsuz ve soguktu
En son da tamam istemiyorsun madem englle dedim o engelleedi su an her yerden engelleyim canim cok yaniyor cok anlatamam.bu adam ayrilirken daha once hem senden iyisini bulamam buna eminim dedi.ben de bak piman olursun ilerde dedim o da pisman olsam bile sen anlamak icin firsat vermeyeceksin dedi.
Simdi hic konusmuyoruz.her yerden engelliyim.o engeller acilir mi bir gun dersiniz cok kotuyum cok
uzaklaştırma kararına gerek yok hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum zaten.sadece kendi içime döndüm.biliyor musun ilişkinin başlarında bu adam bana yani daha yüzyüze görüşmemişken" yaşar geçeriz hatyatımıza bakalım" demişti..ve ilerde anlaşamayacağımız bir durum olursa ayrılırız demişti ben de daha şimdiden ayrılık hesabı mı yapıyorsun demiştim hani aşarız engelleri birlikte çözeriz falan demedi.neyse bu adamı gerçekten sevmiştim ve ümit bağlamıştım büyük yıkım oldu benim için.Doğru demiş.Dediği gibi de yapmışsın.O senden iyisini bulamamları da çok duyduk ayrıca.Gayette bulunuyor.Gerçekten öyle olsa şu an yanında olurdu değil mi?Sadece belli yerlere takılıyorsun.Yapma.Bak bir arkadaş uzaklaştırma kararı çıkarır demiş.Yaparda.Öyle bir durumda rezilliği düşün.Bırak artık şu adamı düşünmeyi.Yarın bir gün yanında bir kız görünce ne yapacaksın.O hayatına bakacak sen yerlerde.Olur mu hiç.Yaşında 18 değil ki bunları hoş görelim.Aklını başına al güzelim.
En fazla oturur konuşurum,olmaz der geri adım atmazsa sanmıyorum yalvarayim valla uzuluyom çimene : (Yok cok sevdin hadi bikere yalvardın aşkından tamamda bu ne ya valla hiç sağlıklı değil :S
ben kendimi mahvettim evet çok falza hata yaptım yavlardım defalarca her defasında daha da uzaklaştı ve sonunda bitti.keşke daha kontrollü olsaydım olamadım işte çok sevdim.başka insanalrda böyle olmamıştım.bilmiyorum hayatın pek bir anlamı kalmadı gibi.gururum kırıldı özgüvenim eksilerde.kendimi berbat hissediyorum.ölüm gelse diyorum bazen Allahın elinden.En fazla oturur konuşurum,olmaz der geri adım atmazsa sanmıyorum yalvarayim valla uzuluyom çimene : (
Daha önce de konu actin, yazma aglama yalvarma dedi millet sana, dinledin mi? Simdi neyi soruyosun, uygulayacak gibi?Daha oncelerde de anlatmitim.cok sevdigim bir adam vardi.ayrilmak istedi huzursuz ediyormusum her defasinda yalvar yakar ben dondurdum.
Simdi 1 hafta once bana cok yakindi ailesinin yanindaydi ama soguk davdaniyordu yine dd bir merkezde gorusmstuk sonra brn calistigim yere dondum o da ailesinin yanina ve birbirimize yakindik 10 km falan.ama bu cok soguk mesajlarsa falan ben de sen ayrilmak istiyorsun tamam o zaman dsdim mesajıma cevap vermedi 1 gun gecti ben mesaj attim cevp yok yalvardim agladim gorusmek istedim isyemiyorum dedi.mesaj ustune mesaj atti hep olumsuz ve soguktu
En son da tamam istemiyorsun madem englle dedim o engelleedi su an her yerden engelleyim canim cok yaniyor cok anlatamam.bu adam ayrilirken daha once hem senden iyisini bulamam buna eminim dedi.ben de bak piman olursun ilerde dedim o da pisman olsam bile sen anlamak icin firsat vermeyeceksin dedi.
Simdi hic konusmuyoruz.her yerden engelliyim.o engeller acilir mi bir gun dersiniz cok kotuyum cok
inanın lavanta uyguluyorum uygulayacağım da tüm iletişim kesik zerre gurur kırıntım kaldıysa onu kurtarıyorum böyleceDaha önce de konu actin, yazma aglama yalvarma dedi millet sana, dinledin mi? Simdi neyi soruyosun, uygulayacak gibi?
ısrar etmeseydim sürer miydi bu ilişki
haklısın sanırımhangi ilişki?
süren bir ilişki mi var ortada?
yaptığın sonu geciktirmek olmuş. ısrarcı gurursuz olmakta bonusu olmuş.
Hala ayni kafadasin, hala birlesme umudundasin, yazik ediyorsun kendine.. Birlesseniz bile su durumlara düştükten sonra istedigin tadi vermeyecek, yapma artik..inanın lavanta uyguluyorum uygulayacağım da tüm iletişim kesik zerre gurur kırıntım kaldıysa onu kurtarıyorum böyleceinşallah düzelirim.inşallah o da düzeldiğimi düşünür inanır bir şekilde yollarımız hayırlısıyla kesişir çok umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?