- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.765
- 333
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Ahahahahah canım konuyu gördüm de umutsuz vaka dedim valla :)) gitmez de bu dra filan :)) ama yine de söyliyimJameya gelsede o mesur lafini soylese
Aynen canikim :)Ahahahahah canım konuyu gördüm de umutsuz vaka dedim valla :)) gitmez de bu dra filan :)) ama yine de söyliyim
Psikolojik destek şart :)))
Daha oncelerde de anlatmitim.cok sevdigim bir adam vardi.ayrilmak istedi huzursuz ediyormusum her defasinda yalvar yakar ben dondurdum.
Simdi 1 hafta once bana cok yakindi ailesinin yanindaydi ama soguk davdaniyordu yine dd bir merkezde gorusmstuk sonra brn calistigim yere dondum o da ailesinin yanina ve birbirimize yakindik 10 km falan.ama bu cok soguk mesajlarsa falan ben de sen ayrilmak istiyorsun tamam o zaman dsdim mesajıma cevap vermedi 1 gun gecti ben mesaj attim cevp yok yalvardim agladim gorusmek istedim isyemiyorum dedi.mesaj ustune mesaj atti hep olumsuz ve soguktu
En son da tamam istemiyorsun madem englle dedim o engelleedi su an her yerden engelleyim canim cok yaniyor cok anlatamam.bu adam ayrilirken daha once hem senden iyisini bulamam buna eminim dedi.ben de bak piman olursun ilerde dedim o da pisman olsam bile sen anlamak icin firsat vermeyeceksin dedi.
Simdi hic konusmuyoruz.her yerden engelliyim.o engeller acilir mi bir gun dersiniz cok kotuyum cok
Aa gorunce aklima geldi ne oldu senin konun alacak verecekleri hallettiniz mi?Hic haber aliyor musun ne durumdaymisÇimencim seni de anlamaya çalışıyorum..
Ama beterin beteri vardır her zaman. Evet beraber olsanız güzel olurdu ama değilsiniz ve demek ki hayırlısı bu hakkınızda.
Senin konularını okuyunca kendi derdime şükrediyorum. En azından benim gibi düğüne 1 ay kala her şey hazırken ve ortada ciddi bir sıkıntı yokken ayrıldığın bir Nişanlın, Eş yarın yok yani..
Her acı zamanla geçer ve Rabbim daha güzel insanlar, daha güzel yuvalar nasip eder. Sadece kafanı ona odaklamak yerine farklı uğraşlar bul artık kendine. Sen değil ağlasan zırlasan, kendini balkondan da tasan adam kılını kıpırdatmaz. Kafanda senaryo yazmaktan vazgeç. Sevseydi böyle olmazdınız, klişe olacak ama sevseydi gitmezdi ki, ya da bu kadar canını acıtarak gitmezdi, en azından benim eski nişanlım ayrılırken bana zarar vermesi gerekirken maddi manevi beni rahatlatıp zor duruma düşürmeden gitti Allah razı olsun. Ayrılığın da bir adabı vardır. Yalvarmak yalvarmakla bu iş olmaz. Ha bi ihtimal olsa bile burnundan getirir dünyayı..
Akışına bırak, kendini bırakma...
Merhaba :) Benim konu aynı kaldı. Her şey bende, hiçbir talep yok karşı taraftan. Hiçbir şekilde 3 aydır görüşmedik. 1 ay önce sosyal medya hesaplarını açmış bir kaç resim paylaşmış. Hatta en son 2 gün önce bir resim paylaşmış çökmüş durumda, giyimi bile değişmiş sefil gibi aynı. Bende hayatıma devam ediyorum..Aa gorunce aklima geldi ne oldu senin konun alacak verecekleri hallettiniz mi?Hic haber aliyor musun ne durumdaymis
Yok bakmadim valla yalan yok oyle forumda gordum kotuyum yqzinca meraktan baktim abarti demek onun kiArkadasin eski konularina bir goz at bence. Biz biktik adami dusunemiyorum bile.yakinda uzaklastirma karari cikaracak adam. Kaldi ki ben olsam coktan cikarmistim.
Engelleme isini ben de sevmem mesela.. Adam da oyle seyleri sevmediğini soylemis.. "Sevmese neden engellemesin" diye yapıştı kaldi orda.. Engellendi, simdi baska yere yapışmış vaziyette.. Ağır bi takıntı durumu görüyorum..Sizin konuları okuyunca aklıma meşhur dizinin repliği geliyor "Kemal'im yapmaz" Kemal'im de kemalim "
Takmışsınız aynı sözlere yok senden iyisini bulamam dedi yok pişman olurum dedi. Adamın bi sövmediği dönmediği kaldı hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Çok merak ettim valla bu meşhur adamı. Adam sizi engelleyene kadar umudunuz vardı bide engel yediniz hala neyin zaman engeli açar diyorsunuz. Ölse ne zaman dirilir diye soracaksınız nerdeyse.
Yahu bi önünüze bakın silin geçin. Sizin hayatınız, sağlığınız daha kıymetli. İnsanlar bilmem kaç yıllıkkocalarından çocuklarının babasından ayrılıyor şu feveranın milyonda birini yapmıyor
En iyisini yapmışsınız.Benim nişanlımda çok düşkündü sevgili iken 5 yıl görüştük, nişanlandık 1,5 ayda ayrıldık.1,5 yıl oluyo şu an nişanlıymış çalıştığı kurumdan bulmuş.Ben barışmaya gittiğimde aynı odada çalıştığı bir kız vardı ondan şüphelenmiştim.Bir anda nasıl vazgeçer diye ama erkek milletine güven olmaz.Galiba o kızla nişanlandı.Seven adam bu kadar uzak kalmaz.Boşver yoluna bak artık.Ben öyle yapıyorum düşün 1,5 yıldır nişan yüzüğünü saklıyordum saf gibi barışırız belki diyordum.Adam gitmiş bulmuş birini nişanlanmış.Ben de gittim bugün yüzüğü bozdurdum.Önüme bakıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?