Arkadaşlar cok kötüyüm

Sizin konuları okuyunca aklıma meşhur dizinin repliği geliyor "Kemal'im yapmaz" Kemal'im de kemalim "

Takmışsınız aynı sözlere yok senden iyisini bulamam dedi yok pişman olurum dedi. Adamın bi sövmediği dönmediği kaldı hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Çok merak ettim valla bu meşhur adamı. Adam sizi engelleyene kadar umudunuz vardı bide engel yediniz hala neyin zaman engeli açar diyorsunuz. Ölse ne zaman dirilir diye soracaksınız nerdeyse.

Yahu bi önünüze bakın silin geçin. Sizin hayatınız, sağlığınız daha kıymetli. İnsanlar bilmem kaç yıllıkkocalarından çocuklarının babasından ayrılıyor şu feveranın milyonda birini yapmıyor

Bir insana neden bu kadar bağlanıyorsunuz? Adamın engellemesi isabet olmuş umarım bir daha hiç açmaz. Siz de farklı aktiviteler yapın ama psikoloğa da gidin herkese böyle bağlanırsanız kimse yanınızda kalmaz.
Ben bile böyle arkadaşım olsun istemezdim.

Hele şu adamın sıfatını at bakam buraya neymiş bu kadar vazgeçemediğin
Şeyi altın kaplama mı tövbe est.

Diyelim ki acildi o engeller ve gorustunuz bunun size ne gibi bir faydasi olacagini dusunuyorsunuz.
Adamda zaten sevgiye saygiya dair bir kirinti yok.
Ne sizofrenliginiz kalmis ne ezikliginiz onun gözünde.
Kendinizi ezdirmek hakarete ugramak icin mi bu yalvarislariniz bu dualariniz anlam vermek cok zor..
Ya hakarete ugramaktan saygisizca davranilmaktan ezilmekten hoslanan bir kaynaktan besleniyorsunuz boyle bir yapiniz var
Ya da takilip kaldiniz bir yerde cikamiyorsunuz.

Yani baska turlu insan nasil kendine bunu reva gorebilir.
Size dönse ki ne olacak sevgi saygi baglilik olusmayacagina gore neden ille de bana gelsin tavri. Mutlu olabilecek misiniz ki belki de mutsuzluktan besleniyorsunuz
Sizinki hastalikli bir hal almis ne dense bos. Uzman yardimi alin.

Boyle saplantili kisilerden korkuyorum.. erkek ya da kadin farketmiyor.
Yalvarmışsiniz ya nasil kendinizi böyle rezil ediyorsunuz aklim almıyor.
Belalasi gibisiniz cok itici rahat bırakın adamı nerden çattım diye kendine kızıyordur

Bu adamla ilgili actiginiz kacinci konu kimbilir belki devami gelecek.
Kim olursa olsun bu kadar israr olmaz kendinizi kucuk dusurmussunuz degmeyecek biri icin. Yasiniz da kucuk degil ki dusunemedi diyelim

Çimencim seni de anlamaya çalışıyorum..
Ama beterin beteri vardır her zaman. Evet beraber olsanız güzel olurdu ama değilsiniz ve demek ki hayırlısı bu hakkınızda.
Senin konularını okuyunca kendi derdime şükrediyorum. En azından benim gibi düğüne 1 ay kala her şey hazırken ve ortada ciddi bir sıkıntı yokken ayrıldığın bir Nişanlın, Eş yarın yok yani..

Her acı zamanla geçer ve Rabbim daha güzel insanlar, daha güzel yuvalar nasip eder. Sadece kafanı ona odaklamak yerine farklı uğraşlar bul artık kendine. Sen değil ağlasan zırlasan, kendini balkondan da tasan adam kılını kıpırdatmaz. Kafanda senaryo yazmaktan vazgeç. Sevseydi böyle olmazdınız, klişe olacak ama sevseydi gitmezdi ki, ya da bu kadar canını acıtarak gitmezdi, en azından benim eski nişanlım ayrılırken bana zarar vermesi gerekirken maddi manevi beni rahatlatıp zor duruma düşürmeden gitti Allah razı olsun. Ayrılığın da bir adabı vardır. Yalvarmak yalvarmakla bu iş olmaz. Ha bi ihtimal olsa bile burnundan getirir dünyayı..

Akışına bırak, kendini bırakma...

Aa gorunce aklima geldi ne oldu senin konun alacak verecekleri hallettiniz mi?Hic haber aliyor musun ne durumdaymis

Erkek arkadaşımdan beni bu kadar takıntı haline getirdigi için soğumuş hatta nefret etmstm ne arardı ya telefonun sesini kısar odaya koyardım 1 saat snr bakardım 75 cevapsız polis okulunda kaçıp kışın kapıda yatms tam 18 gün takıntı kötü şey karşı tarafı nefret ettirr sen geri adım atacaksinki karşı taraf nefes alsn bogmayn kardeşim

Aa gorunce aklima geldi ne oldu senin konun alacak verecekleri hallettiniz mi?Hic haber aliyor musun ne durumdaymis
Merhaba :) Benim konu aynı kaldı. Her şey bende, hiçbir talep yok karşı taraftan. Hiçbir şekilde 3 aydır görüşmedik. 1 ay önce sosyal medya hesaplarını açmış bir kaç resim paylaşmış. Hatta en son 2 gün önce bir resim paylaşmış çökmüş durumda, giyimi bile değişmiş sefil gibi aynı. Bende hayatıma devam ediyorum..

Engelleme isini ben de sevmem mesela.. Adam da oyle seyleri sevmediğini soylemis.. "Sevmese neden engellemesin" diye yapıştı kaldi orda.. Engellendi, simdi baska yere yapışmış vaziyette.. Ağır bi takıntı durumu görüyorum..

Benim nişanlımda çok düşkündü sevgili iken 5 yıl görüştük, nişanlandık 1,5 ayda ayrıldık.1,5 yıl oluyo şu an nişanlıymış çalıştığı kurumdan bulmuş.Ben barışmaya gittiğimde aynı odada çalıştığı bir kız vardı ondan şüphelenmiştim.Bir anda nasıl vazgeçer diye ama erkek milletine güven olmaz.Galiba o kızla nişanlandı.Seven adam bu kadar uzak kalmaz.Boşver yoluna bak artık.Ben öyle yapıyorum düşün 1,5 yıldır nişan yüzüğünü saklıyordum saf gibi barışırız belki diyordum.Adam gitmiş bulmuş birini nişanlanmış.Ben de gittim bugün yüzüğü bozdurdum.Önüme bakıyorum şimdi.

En iyisini yapmışsınız.
Bende ayrıldıktan 2 ay sonraya kadar bile takıyordum alyansımı, sonra baktım ki karşı da ki adam değmiyor, gittim bozdurdum, sokak çocuklarına yemek ısmarladım. İnsanlar bazı şeylerin kıymetini bilmez. Ta ki birileri bir şeyleri burunlarından getirene dek..

Yolunuza bakmak en güzeli, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

Erkekler cok cabuk bi kadinin yerine baska bi kadini koyabiliyolar.. bizde takinti yapalim bakalim elimize ne gececekse

Ben de bu bayanın açtığı konulara sinirleniyordum sizler gibi , nası kendini bu kadar küçük düşürür diye .

Ama artık cidden üzülmeye başladım . Gerçekten tedavi olması lazım . Kızmamız fayda etmiyor. Ciddi bir durum şu an ondaki . İleri derecede bir takıntı .

Umarım tedavi olur . Yoksa daha da kötü olacak Allah korusun .

Ne kadar olmuştu ilişkiniz ?
Demek ki çok bunalmış boşverin sizi istemeyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…