Arkadaşlar cok kötüyüm

Bakınız, bu durumdan gerçekten kurtulmak istiyorsanız, hemen psikolojik destek alın, belli ki bu adam sizde takıntı olmuş.
Burdan bakınca hiç sağlıklı görünmüyorsunuz.

Lütfen kendin için tedavi ol. Ya hastasın yada gerçekten hastasın

O istemiyor, sen zorluyorsun. Bir tek bunu gördüm. Paçayı zor kurtarmış geri döner mi hiç? Belki ağır davransaydın tamamen engellenecek duruma gelmezdin. Ama zorlamalar döndürmeye çalışmalar vs bunlar hiç normal değil.

umudu kesmediginiz surece boyle olmaya devam edeceksinizi. Bittigini kabullenin artık. Yok şöyle yapsam döner miydi yok boyle yaptığım icin mi gitti.. Birakin artik bunlari gidecegi varmis gitmis. Icinizdeki bi gun tekrar bi araya geliriz umudunu atmazsaniz duzelebileceginizi sanmiyorum.

Kaçan balık büyük olur derler.
Siz çok ısrarcı davranıp bunaltmışsınız, kendi haline bırakın, tutun kendinizi ve ulaşmayın. dönerse bi düşünün hak ediyo mu beni diye. Sizi sevmiyorsa zorla nereye kadar yanınızda tutabilirsiniz, yol yakınken dönmeniz kâr olur. Şefkat kokan bir adama denk gelmeniz dileğiyle.

Biraz kirici olacam k bakma.Esim senin gibi birisi olsa bosarim nefret ederim yapisik insanlardan ya adam istemiyo iste hala ne yapisiyorsun bi tanede senin gibi benim pesimde vardi evli oldugum halde aramisti terbiyesiz.adini duymaya tahammulum yoktu insanda azicik grur olur. burdaki herkes onceki konunda soyledi umursama mesaj atma diye yine dinlemedin yalvarinca gozunde ne kadar aciz oluyorsun farkindamisin

Hala iliski surermiydi diyor cok iticisiniz gercekten.beni sevmiyor ben de onu unutacam silecem demeniz gerekiyor normalde.

İnşallah açılmaz o engeller. Çünkü artık hiçbir zaman kıymetli olmayacaksınız. İşin cılkını çıkarmışsınız bir kere yalvarmalar yakarmalar. Aşk onurlu olması lazım yoksa karşı taraf kendi kendini eziklemiş birini hiç istemiyor.

Sevmek tamam
Sevgi için mücadele etmek o da tamam
Ama sizin olayınız çok başka.
Kendinize değer verin biraz lütfen. Tüm konularınızı okudum baştan sona.
İnsanlar ne derse desin dinlememişsiniz.
Bari bu konuda dinleyin. Tedavi almanız lazım.

Bıktırmışsınız kendinizden. Ne gerek var, bunlara? Bittiyse bitti. Üzülmenizi anlarım ama bu kadar ısrar edip kendi değerinizi niye düşürdünüz ki? Kime böyle davranılsa arkasına bakmadan kaçar. Bundan sonra önce kendinize değer verirsiniz inşallah.

Yeter gari kurtulun şu adamdan ayol ne özelliği var bu kadar yalvar yakar oldunuz.İyi ki engellemiş umudun biter böylece.Umut etme artık döner mi diye.Umut işkenceyi uzatır.

Bak yukarda birileri daha yazmış.Kendine gel artık.Aklın yolu bir.Neymiş bu adam bu kadar yahu? Adamda bişey yok bence sen takıntı yapmışsın.Canına yazık düşünüp durma süslen püslen giyin aynaya bakıp kendine gülümse.Çık yürüyüş yap insanlarla bir araya gel , artık yalnızsın ilişkin yok biraz flört enerjisiyle doldur ruhunu.

Senden iyisini bulamam demesi de övgü değil resmen hakaret.Senden iyisini bulamam , o yüzden seninleyim , daha iyisini bulduğum anda giderim demek gibi bişey.Onu demişti bunu demişti diye kendine hatırlatma erkeklerin büyük bir kısmı yalancı zaten söyleyivermiştir öylesine.Fazla anlam yükleme söylediklerine.

Yapma yaaa. Seni istemiyorum lafi evliligi bile bitirebilecek bir söz ken, sen kalk yalvar yakar adama. Vallahi benimde sevgilim vardi ayrildiktan sonra yalvarirlardi iyice sogurdum iyi ki de ayrilmisim derdim. Esimle sevgiliyken ayrilalim yaaa dedim oda bana ben seni seviyorum birakmak istemem ama ayrilacaksan da sen bilirsin ikna edecekk kadar aciz degilim diyince tutustu etekler ve o lafindan sonra kiymete bindi esim kadin i erkeg i yok bu isin! Herkes zoru Sever!

İnşallah acılmaz elbet acın dinicek ilk başta insan kopamayacak gibi hissediyo ama kimse vazgeçilmez değilmiş cnm

Allah icin birak sunun pesini dunyada erkek kitligimi var.sen o adam icin " kör sen yerinde dur eger senden iyisini bulursam zaten bulurum eger bulmazsam sen benim körümsün zaten " busun sen onun gozunde anladinmi

Her ayrılan Ağzına ölüm lafını almasın artık ya.
Sanki 9 çocukla ortada kaldın mübarek
Hemen ne karalar bağlıyorsun.

Evet sevmişsin
Değer vermişsin
Evlilik hayali kurmuşsun
Ama olmamış.

Kısmetten öte yol yok.

Olmadı..

Dersini al, hayatına devam et.
Şu adamın sayfasını kapat artık.

Kendine yeni uğraşlar bul.
Haftasonu aktivitelerine katıl.
Yeni arkadaşlar edinmeye çalış.
Bi dil kursuna elişi kursuna falan başla.
Enerjini, çabanı, azmini, inadını, sonsuz sevgini farklı şeylere aktar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…