- Konu Sahibi cimenyesili1
-
ısrar etmeseydim sürer miydi bu ilişki
Hayır yine eninde sonunda biterdi..siz sadece süreci hızlandırmışsınız...ısrar etmeseydim sürer miydi bu ilişki
Ayy buna çok güldümÜşenmedim baktım
22 Ağustos’tan beri 17 konu açmışsın bu adamla ilgili.
Benim bile sana engeli basasım var adam napsın ya
Daha oncelerde de anlatmitim.cok sevdigim bir adam vardi.ayrilmak istedi huzursuz ediyormusum her defasinda yalvar yakar ben dondurdum.
Simdi 1 hafta once bana cok yakindi ailesinin yanindaydi ama soguk davdaniyordu yine dd bir merkezde gorusmstuk sonra brn calistigim yere dondum o da ailesinin yanina ve birbirimize yakindik 10 km falan.ama bu cok soguk mesajlarsa falan ben de sen ayrilmak istiyorsun tamam o zaman dsdim mesajıma cevap vermedi 1 gun gecti ben mesaj attim cevp yok yalvardim agladim gorusmek istedim isyemiyorum dedi.mesaj ustune mesaj atti hep olumsuz ve soguktu
En son da tamam istemiyorsun madem englle dedim o engelleedi su an her yerden engelleyim canim cok yaniyor cok anlatamam.bu adam ayrilirken daha once hem senden iyisini bulamam buna eminim dedi.ben de bak piman olursun ilerde dedim o da pisman olsam bile sen anlamak icin firsat vermeyeceksin dedi.
Simdi hic konusmuyoruz.her yerden engelliyim.o engeller acilir mi bir gun dersiniz cok kotuyum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?