arkadaşlar çok sinirliyim yaa

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
ayın birinde maaşımı aldım..
aklımda mp3 almak vardı neyse girdm bi dükkana...
ama öyle fazla bi özelliği olsun istemiyorum fotoğraflı vs...
neyse adam gösterdi bi tane pembeydi kabı...37 lira..
bende çok beğendim baktık adam kontrol etmeye çalışıyoo.
ürün adamın elinde kaldıı..onu geçtii..
ikincisi siyahtıı ona baktıkk.. güsele benziyordu evirdm çevirdm baktımm..
sonunda o mp3 ü aldımm..
eve geldimm müzik atmak istedmm maalesef atılmıyor..
bende gittm dükkana böyle böyle dedim anlattımm.. adam bugün akşam gel bakarız dedi..
akşam gittimm bana söylüyo işte sen naptın biz burda baktık çalışıyordu..
bende dedimm sabahtan akşama kadar oynamadımm.
o sıradada çalışıyordum yemek iznimde bi koşu gidip baktırdmm mp3 ü..
neyse bana mavi kaplı olanı verdii orda baktık müzik vs. atılıoo onu aldımm..
baya dinledm müzik ama alt tuşu tutukluk yapıyordu yani bi kaç kere basınca anca çalışıyordu..
bende pek önmsemedm düzelir dedimm akşam işten geldimm kardeşimm dinlemiş abla alt tuş çalışmıyo dedi..
sinirden deliye döndümm gittim elimde kablolar mp3 fln poşete dahi koymadım koşa koşa gittim dükkana bi güzel saydım ve paramı istiyorum dedim..
onlardan aldığım cevap 37 lira çok bi para deil biz sana verirken çalışıyordu..
yanii hem suçlu hem pişkinn.. gerizekalılar yaaaa

pembeden belliymiş bozuk mal sattıkları keşke almadan bi araştırsaydın markaları

ya fazla bi özelliği olsun istemedimm.. baktımmm 37 lira iyi gibiydi..

tamam çok para değil ama sonuçta mal bozukk..

ne yanii fazla para vermedm die bozuk mala mı talim ediyimm

iade edebildiniz mi peki.?

daha demin yaşandı bu olay bi saat önce..

koşarak gittim dükkana elimde kablolar falan..

çarptım masaya siz hep bozuk ürünmü satıyorsunuz die söylendmm..

paramı istiyorum dedimm..onlarda savundular kendilerini tbii..

açıklama yapın demedm paramı istiyorum dedim verdiler çıktım

Arkadaşım 1liralık bişey bile olsa peşini bırakma istesen hangisi durduk yere verir 1lirayı. alnının teriyle kazandığın paran o senin. tüketici haklarına kadar götür bu işi benimde aynı şey cep telefonunda başıma geldi tüketici hakları başkanına gittim bir ihtarname çekti neye uğradıklarını şaşırdılar. hakkını sonuna kadar savun

var ama öyle bilindik bi marka deil hayır yanii şuna kızıyorumm..

bana diyorkii biz senle baktık bişey yoktu..

yani ben evde bozmuşumm ya işim gücüm yok onu bozcamm zaten sabahtan akşma kadar çlışıyorum yorgun argınn

saolun var garantisi aa bilindk bi mrka değil zaten ben bozmuşum işim gcüm yok onu bozcm

ya zaten hep öyle olur satıcı kendi malında suç bulmaz,müşteri kabahatlidir.böyle şeyleri elektronik malzeme satan yerlerden alın daha iyi bence.en azından ne bilim 37 tl.ye aldığınız malı 45 tl.ye alın bu kadar zorluk çekmezsiniz

bu tür konularda kesinlikle elektronik firmalardan ve güvenilir marka alacaksın bir sorunla karşılaştıgında fişi gösterdiğin an anında müdahale ediyorlar eger sorunluysa başka veriyorlar sana

ainen iyiki aLmışın paranı..carrefourda faLan o fiyata daha iyi markaLar Var istersen bak
bi kere banada oLdu anneme aLdıqım eLektrik süpürqesi..bozuk çıktı adam bana sen bozmuşundur dedi deLiye döndüm heee eLektrik süpürqesini bozdum başka işim yok..biLindik bi firmaydı aradım söLedim adamLara karşıdan qeLdiLer daha dava edicem dedim istersen deişeLim istersen paranı iade edeLim dediLer dedim ha şöLe:d

Haklısın canım ki zaten paranı da alabilmişsin neye sinirlendin bu kadar. Büyük teknoloji mağazalarını tercih et bundan sonra. 3 dolarlık ürünü 37 milyona satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…