Arkadaşlar cok yanlizim hic arkadasim yok.

sizin tek yalnız kalmanızın tek nedeni eşiniz. Sizi kısıtlıyor kimseyle görüştürmüyor ama kendisi geziyor.

Gelmeyene gidin demiyorum ki frekanslarımız tutmamış demek ki olabilir, iş yerinizde tek kişi mi var? Veya apartmanınızda? Dünya üzerinde milyonlarca insan var bu zamana gerek işte, okulda vs binlerce insanla tanıştınız hepsinde mi sorun var?

Sende olmasan napcez kiz biz
Spor salonunda tanışmışlar eşiyle karışık spor salonu. Evlenince salona gitmesine izin de vermemiş ama kendi devam etmiş. orda tanıştığı kız arkadaşlarıyla da görüştürmemiş..

Spor salonunda tanışmışlar eşiyle karışık spor salonu. Evlenince salona gitmesine izin de vermemiş ama kendi devam etmiş. orda tanıştığı kız arkadaşlarıyla da görüştürmemiş..
valla ne guzel usenmeden ariyorsunuz.. bundan sonra once senin yorumun var mi diye bakicam konulara ona gore cunku saf saf bi yorum yapiyorum sonra bi bakiyorum isin altindan baska birsey cikiyor yorumum tamamen degisiyor

Esi spor salonunda kzilari kesmeye devam
Mi ediyor yani ben sahsen oyle dusunurdum. Kadin neden gidemiyor, sanki pavyondan almis kadini

Bu üyeyi evlenmeden önceki konularından hatırlıyorum ben

Ben de öyle düşünürüm. Hani derler ya "kişi kendinden bilir işi" diye ortamı bildiği için eşinin gitmesine müsaade etmiyor bence.

Ben istanbul da okudum.farklı sehirdeyim. Konustuklarim hala haftanın 6 günü çalışan evli çocuklu insanlar.bende isterim tabi ki biri olsun.kismet

çevresindeki herkes kendinden uzaklaşıyorsa, kişi kendine dönüp bir bakmalı ve nerede hata yapıyorum diye kendisini sorgulamalı

Ben de öyle düşünürüm. Hani derler ya "kişi kendinden bilir işi" diye ortamı bildiği için eşinin gitmesine müsaade etmiyor bence.
Herkes o kadar rumuz degisiyor ki ben bi muddet girmeyince kimseyi tanimiyorum

Bana normal gelmiyor.. ayni sey kadini mini etekle taniyip tesetture sokmak isteyen esler icinde gecerli

Çok arkadaşım var ama samimi olduğum az kişi var. Lisedekilerle yolda gördüğümde hadi kahve içelim diye teklifte ederim mesela ama samimi olmam. Çok samimi olduklarımla da her gün konuşmam. Hiç bir arkadaşlığım sonlanmadı bu güne kadar. Bir tanesini sonlandırmak istedim o kişi istemedi kendini düzeltti şimdi canım dostumdur kendisi. Çocukluk arkadaşım var beraber büyüdüğümüz hiç konuşmayız ama karşılaştığımızda öyle sarılır öyle gülüşürüz ki ona her şeyimi anlatabilirim o kadar iyi biri ki aşkım derim görünce hep öyle çok severim onu. Arkadaşlarımı iyi seçerim hal ve hareketlerine göre insan seçerim. Kimseye eşimin kötü yönlerini söylemem. Görümcem hakkında konuşursam da konuştuğum kişi görümcemi hiç tanımamış görmemiş kişidir. Görümcemle de arkadaştan öteyiz çok iyi anlaşırız. Çok cıvık ilişkileri sevmem hemen arkadaş olmam.
İyi insanlar biriktirin 2 tane kötü arkadaşlık için arkadaş edinmekten vazgeçmeyin.

Arkadaşlıklarınız için koca iznine ihtiyaç duymazsanız belki birkaç tane olur.

sağol canım free danışmanlık verdin bana fark etmeden

Benim eşim evlenmeden sporu bıraktı çok değil zaten 1 ay bile belki gidemedi, çünkü istemedim esim de saygi duydu . Sizede boş konuşmak düştü haliyle...

Benim eşim evlenmeden sporu bıraktı çok değil zaten 1 ay bile belki gidemedi, çünkü istemedim esim de saygi duydu . Sizede boş konuşmak düştü haliyle...
Çünkü kendisi de sizin işlerinize ziyadesiyle burnunu soktuğu için mecburen hak verdi size. Uğraşın birbirinizle, yakında kimseniz kalmayacak böyle.

aa çok garip ben olsam mesela eşim sporlara gitsin,kendini kas doldursun,gözümdeki somatik pointleri artsın isterim helal kız çıtan epey düşükmüş ahahshsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…