- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Etrafimda çok insan var ama yoklar... bir insanın yakın arkadaşı olmaz mı hiç benim yok... bir ara vardı 2 3 yakın arkadaşım allahın her günü görüşürdük konuşurduk sonra bi baktim 2si bir oldular arkamdan konuştular kestim konuşmayı bende. Sonra eltim var ilk başta iyiydik sonra hep eşimi arar oldu gelirken bunu al şunu al şunu getir yoğurt al ekmek al vs anlam veremedim. Sonra eşim benim kurulu düzenim var yenge deyince o karin aramızı açtı biz kardeş gibiydik falan dedi. Şimdi eşimle birlokte eltimle konuşmuyoruz. Gorumcemi doldurmuş yan taraftan duyuyorum diyor ki kaynanama onda da var oda fitliyor kardeşimi (benden icin)... kuzenlerime bakıyorum hep kaliteli iyi arkadaşlar iyi insanlar var etrafında benim neden yok bende mi sorun var diye düşünüyorum artık
Sende olmasan napcez kiz bizsizin tek yalnız kalmanızın tek nedeni eşiniz. Sizi kısıtlıyor kimseyle görüştürmüyor ama kendisi geziyor.
Olmayınca olmuyor.buna da siz neden inanmiyorsunuz? Mesela daha önce işyerinden tanıdığım karşı apartmandaki arkadaşıma 3 defa gittim ama gelmedi. Gelmeyene nasıl gidersin?dışarıda çocukları okula götürürken görüşürüz.hatta neden gelmiyorsun der.tiyatroya goturduk cocuklari.ama o kadar..eltim dedokoducu ,iftiraci. ..biri evden dışarı cikmaz..biri kaynanasini bahane eder...ben ne yapayim
Spor salonunda tanışmışlar eşiyle karışık spor salonu. Evlenince salona gitmesine izin de vermemiş ama kendi devam etmiş. orda tanıştığı kız arkadaşlarıyla da görüştürmemiş..Sende olmasan napcez kiz biz
oda fitliyor kardeşimi (benden icin).
Spor salonunda tanışmışlar eşiyle karışık spor salonu. Evlenince salona gitmesine izin de vermemiş ama kendi devam etmiş. orda tanıştığı kız arkadaşlarıyla da görüştürmemiş..
Bu üyeyi evlenmeden önceki konularından hatırlıyorum benvalla ne guzel usenmeden ariyorsunuz.. bundan sonra once senin yorumun var mi diye bakicam konulara ona gore cunku saf saf bi yorum yapiyorum sonra bi bakiyorum isin altindan baska birsey cikiyor yorumum tamamen degisiyor
Esi spor salonunda kzilari kesmeye devam
Mi ediyor yaniben sahsen oyle dusunurdum. Kadin neden gidemiyor, sanki pavyondan almis kadini
Ben istanbul da okudum.farklı sehirdeyim. Konustuklarim hala haftanın 6 günü çalışan evli çocuklu insanlar.bende isterim tabi ki biri olsun.kismetGelmeyene gidin demiyorum ki frekanslarımız tutmamış demek ki olabilir, iş yerinizde tek kişi mi var? Veya apartmanınızda? Dünya üzerinde milyonlarca insan var bu zamana gerek işte, okulda vs binlerce insanla tanıştınız hepsinde mi sorun var?
Herkes o kadar rumuz degisiyor ki ben bi muddet girmeyince kimseyi tanimiyorumBu üyeyi evlenmeden önceki konularından hatırlıyorum ben
Ben de öyle düşünürüm. Hani derler ya "kişi kendinden bilir işi" diye ortamı bildiği için eşinin gitmesine müsaade etmiyor bence.
Yoo yanlış düşünmüyorum. Seçiminizin doğru olduğunu da düşünmüyorum. Bu bile sizde bir sorun olduğunu gösteriyor. Arkadaş, sosyal hayat herkese lazım. Derslere gömülürken hayatınızı ihmal etmişsiniz bu normal bir durum değil bence. Önceliğiniz sosyalleşmek olmayabilir bu normal ama siz yazdığınıza göre sosyal çevrenizi sıfırlamışsınız. Bu bambaşka bir durum
Benim eşim evlenmeden sporu bıraktı çok değil zaten 1 ay bile belki gidemedi, çünkü istemedim esim de saygi duydu . Sizede boş konuşmak düştü haliyle...Bu üyeyi evlenmeden önceki konularından hatırlıyorum ben
Ben de öyle düşünürüm. Hani derler ya "kişi kendinden bilir işi" diye ortamı bildiği için eşinin gitmesine müsaade etmiyor bence.
Tamam bacım haklısın. Evde otur kocanın yolunu gözleBenim eşim evlenmeden sporu bıraktı çok değil zaten 1 ay bile belki gidemedi, çünkü istemedim esim de saygi duydu . Sizede boş konuşmak düştü haliyle...
Çünkü kendisi de sizin işlerinize ziyadesiyle burnunu soktuğu için mecburen hak verdi size. Uğraşın birbirinizle, yakında kimseniz kalmayacak böyle.Benim eşim evlenmeden sporu bıraktı çok değil zaten 1 ay bile belki gidemedi, çünkü istemedim esim de saygi duydu . Sizede boş konuşmak düştü haliyle...
Çünkü karısı çalışsın istedi ama o çalışmadı. Adama yapıştı kaldı.Çünkü kendisi de sizin işlerinize ziyadesiyle burnunu soktuğu için mecburen hak verdi size. Uğraşın birbirinizle, yakında kimseniz kalmayacak böyle.
Hamile değil mi şu an, nasıl çalışacak zaten?Çünkü karısı çalışsın istedi ama o çalışmadı. Adama yapıştı kaldı.
Öncesi?Hamile değil mi şu an, nasıl çalışacak zaten?
aa çok garip ben olsam mesela eşim sporlara gitsin,kendini kas doldursun,gözümdeki somatik pointleri artsın isterimBenim eşim evlenmeden sporu bıraktı çok değil zaten 1 ay bile belki gidemedi, çünkü istemedim esim de saygi duydu . Sizede boş konuşmak düştü haliyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?