Arkadaşlar çok yoruldum

Selinseker95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
233
34
13
31
Eşim eve geç geliyor geldiğinde de iki dakika iliski için ilgili davranıyor sonra yemek var mi ne yicez diyor ne yapmam lazım bilmiyorum

Peki böyle durumları çoğu kadın yaşar mı
Ben yaşamadım.
Eğer bana sadece ilişki için yaklaştığını sezersem , bu ciddi bir kavga sebebi olur.
Lütfen kocalarınızn esiri olmayın.
Evlilik çift taraflı mutlulukla olur,tek tarafın kafasına göre yaşanırsa ,zindana döner.

Peki sizin eşiniz düzeldi mi

Eşiniz kaç yaşında?
Severek mi evlendiniz?
Ne zamandır evlisiniz?
Siz hiç adım atmayı denediniz mi, ilgi, sevgi gösterdiniz mi? Romantik sürpriz vs ya da sevgi sözcükleriyle hitap ediyor musunuz?

Ya benim aklıma böyle sorunlarda direkt şu geliyor; tanımadan mı evleniyorsunuz, evrim mi geçiriyor bazıları?
Adam açıkça evliliği cinsellik ve evde hizmet sektörüne bağlamış. Siz de aynısını ona yapın madem, ne diyeyim ki

Eşiniz kaç yaşında?
Severek mi evlendiniz?
Ne zamandır evlisiniz?
Siz hiç adım atmayı denediniz mi, ilgi, sevgi gösterdiniz mi? Romantik sürpriz vs ya da sevgi sözcükleriyle hitap ediyor musunuz?
Evet severek evlendik görücü ile değil 22 yaşındayım o da 23 4 aylık evliyiz hep yapıyorum eve geliyor jartiyer giyiyorjm sürpriz yapıyorum

Tanıdım tabiki ama sizde öyle düşünün evlilik bi sorumluluk ve saygi sevgi

Evet severek evlendik görücü ile değil 22 yaşındayım o da 23 4 aylık evliyiz hep yapıyorum eve geliyor jartiyer giyiyorjm sürpriz yapıyorum
Anladım. Eşinizin yaşı küçük. Belki yaş itibariyle cinselliğe düşkün, aklı genelde orda olabilir.
Siz açık açık konuşup, ilgi beklediğinizi söyleyebilirsiniz mesela.

Ne kadar geç geliyor? Bu saatte mi?
Valla ben bu saatte gelip ne yiyeceğiz diyene horlayarak cevap veririm. Cinsellik için de 2dk ilgili davranması yetmez. Baya uğraşması lazım uykum ağırdır.

Yapicagin tek şey terslemek ne o ya öyle ihtiyaç gidermek için eve gelir gibi başlarım öyle aşkın izdirabina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…