• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar dert degil ama fikir istiyorum...

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
82
123
41
kizlar kismetse 20güne yeni eve tasincam esyalarim falan hep hazir, yeni aldim büyük bi sevincle.evlnirken esim ve ailesi benim adima karar alip bana sormadan almislar.evde tutlmustu ben trden yurt disana geldimde.neyse sorun o degil,mart sonu gibi bu yeni ev e baktik tabi aksamdi cok incelemedim sanirm bilmiyorumki.bugün gittik yine baktik balkonu büyük ama önünde kocaman bi agac var manzarayi kapatiyor ev 2.kat sanirim dogu bati.oturma odasida doguda balkonda tam önünde simdi kafam karisti sizce yanlismi yaptim bu evi tutmamkla bu agicin ne zarari olur arkdaslarya.bi koridoru kücük offf canim sikildi :18::18:

kizlar resim koymaya calistim ama olmadi evin planini göstercektim.bu arada yazim cok bozuk olmus kusura bakmayin,kisaca icimde bi pismanlik basladiya.bu saetten sonrada dönememki imzayi attik.esimede caktirmadim ama icimde cok sikildi.

offf simdiden daraldimya zaten herseyden huylaniyorum neyapsamkiiiiii,bu böcek isi nasil gecerki nasil korumaliyim bu evden bide 3bucuk yasinda oglum var.simdiden kasinti basladiiiii:5::5:

yani benim tahminim oyle ama olmayadabilir simdi vazgecmekte olmaz ne agaci ki acaba cokmu yakin balkona simdi kuslar filanda gelir o agaca ya kusura bakma felaket tellali gibi konusuyorum ama olabilecek ihtimalleri soyluyorum :26:

kizlar kismetse 20güne yeni eve tasincam esyalarim falan hep hazir, yeni aldim büyük bi sevincle.evlnirken esim ve ailesi benim adima karar alip bana sormadan almislar.evde tutlmustu ben trden yurt disana geldimde.neyse sorun o degil,mart sonu gibi bu yeni ev e baktik tabi aksamdi cok incelemedim sanirm bilmiyorumki.bugün gittik yine baktik balkonu büyük ama önünde kocaman bi agac var manzarayi kapatiyor ev 2.kat sanirim dogu bati.oturma odasida doguda balkonda tam önünde simdi kafam karisti sizce yanlismi yaptim bu evi tutmamkla bu agicin ne zarari olur arkdaslarya.bi koridoru kücük offf canim sikildi :18::18:

bence kafana takilan bisye varsa vede icine sinmediyse kesinlikle gitme. Dusunuyorum bi agacin ne gibi zarari olabilir diye, yada oturma odasininin yonu yada koridor, biz gormedigimiz icin saglikli yorum yapamayiz. Zor bi durum bizde yaklasik 6 ay once aldik evimizi. Valla herseyi tek tek dusunduk bisuru eve baktik ama suan oturdugum evi gorunce iste bu dedim, icime sindi yani. Cokda menmunum. Umarim gonlune gore bir ev bulursun...
:3:

bence kafana takilan bisye varsa vede icine sinmediyse kesinlikle gitme. Dusunuyorum bi agacin ne gibi zarari olabilir diye, yada oturma odasininin yonu yada koridor, biz gormedigimiz icin saglikli yorum yapamayiz. Zor bi durum bizde yaklasik 6 ay once aldik evimizi. Valla herseyi tek tek dusunduk bisuru eve baktik ama suan oturdugum evi gorunce iste bu dedim, icime sindi yani. Cokda menmunum. Umarim gonlune gore bir ev bulursun...
:3:

ah canimya gitmeme gibi bi sans yokki ,tam 4kira parisi depozite aldilar böyle bisey aparsak para yanar.bu binanin 5.katida bosalmis oraya cikalim diyorum ama esim buh diyor peygamber demiyorya.adamda yükseklik korkusu var bide cocuk olunca asla diyor.asönsör falan bozulursa neyapariz diye düsünüyor bideeee.

kizlar resim koymaya calistim ama olmadi evin planini göstercektim.bu arada yazim cok bozuk olmus kusura bakmayin,kisaca icimde bi pismanlik basladiya.bu saetten sonrada dönememki imzayi attik.esimede caktirmadim ama icimde cok sikildi.

yaa sozlesme imzaladinizmi? vazgecerseniz ne kadar oduyceksiniz canim, bizim burda oyle bi durumda acayip para odeniyor.

yaa sozlesme imzaladinizmi? vazgecerseniz ne kadar oduyceksiniz canim, bizim burda oyle bi durumda acayip para odeniyor.

aynen burdada paramin hepsi yanar.türk parasiyla 8binlara ödedim imzayida 2 öncesi attikyaaa.ne kadar sansiszim yaaa.

valla agac balkona yakinsa bortu bocek cok olur bence :ssz:

Arkadaş haklı, ben de bir ara bu dertten muzdariptim, penceremin önünde baharda gelinlik kız gibi bmbeyaz çiçeklere bürünen bir ağacı vardı amma velakin böcekler illallah ettirmişti.

simdi diger evdende cikisi vermislerse yeni ev bulmalarida oyle kolay degil ki :26:

ah ah verdim tabi cikisi 6.ayin 30da bu evi bosaltmam gerekiyor.ya kizlar bu evde 7yil oturdum yoksa cok alistim diye öylemi aslinda bu evdede his istemeyerek oturdum.esim ve kaynanam ben gelmeden tutumuslar kaynanamda karsi binada aslinda esimi ikna etmisken bi an önce gidim diye acele ettim bideyaaa.

Arkadaş haklı, ben de bir ara bu dertten muzdariptim, penceremin önünde baharda gelinlik kız gibi bmbeyaz çiçeklere bürünen bir ağacı vardı amma velakin böcekler illallah ettirmişti.

bizim balkondan biraz uzak agaclar var camlar bocek agindan gecilmiyor ama agaclardanmi geliyorlar yoksa karsida inek besliyorlar ordanmi geliyor bilmem :ssz:

ya canım fenamı ağacın balkona yakın olması insan balkonuna oturduğunda bir yeşillik görmek için can atıyor daha ne istiyorsun taş bina göreceğine ağaç gör için açılır

ah ah verdim tabi cikisi 6.ayin 30da bu evi bosaltmam gerekiyor.ya kizlar bu evde 7yil oturdum yoksa cok alistim diye öylemi aslinda bu evdede his istemeyerek oturdum.esim ve kaynanam ben gelmeden tutumuslar kaynanamda karsi binada aslinda esimi ikna etmisken bi an önce gidim diye acele ettim bideyaaa.

bende gelmeden once evim tutulmustu sonradan tasindim bende evim guzelde ah bide bu bocek aglari olmasa,
cikisi verdiysen simdi burayi iptal etsen bile ab sofort evlere bakman gerecek oda gonlune gore olacakmi,
vereceklermi :31::31:

aynen burdada paramin hepsi yanar.türk parasiyla 8binlara ödedim imzayida 2 öncesi attikyaaa.ne kadar sansiszim yaaa.

uzulme arkadasim saglik olsun nolcak sanki almamissiniz kiralik bi sure denersiniz olmazsa tekrar degistirirsiniz. Tasinmak kolay bi is degil ama naparsin, insan gonlune gore istiyor herseyi. Ayrica sansiz oldugunuda dusunme canim, vardir bundada bir hayir diyelim...

Atatürkün yalovaya köşk yaptırırken ağaca dokunmamak için köşkü taşıttığını bilirsiniz heralde bu iş için yurt dışından mimarlar mühendisler getirmişti
demem o ki ağaç candır kandır oksijendir
ne zararı olur ki
kızımın halasının evinin içinden geçiyor ağaç ev yapılırken fidandı büyüdü şimdi balkonda gölgelik

uzulme arkadasim saglik olsun nolcak sanki almamissiniz kiralik bi sure denersiniz olmazsa tekrar degistirirsiniz. Tasinmak kolay bi is degil ama naparsin, insan gonlune gore istiyor herseyi. Ayrica sansiz oldugunuda dusunme canim, vardir bundada bir hayir diyelim...

insallah hayir olur canimya.tabi arti yönleride var benim oglum biraz tembel merdiven cikmiyor hergün kucagimda 3.kata tasimaktan anam agladi resmen belim kirildi.mutfagimda bulasik makina yok burda evlerin icinde oluyor geneli,yada yeri oluyr alip takiyosun bende ikiside yoktu.yeni evimde alip takcaz bulasik yikamaktan ellerim sertlesti kremde fayda etmiyor.bide en önemlisi kaynanam ya iyi insan ama resmen kendimi izleniyor gibi hiseddiyorum.isiginiz yanmiyordu araba yoktu nerdeydiniz,ha dogru siz 10kadar yatiyosunuz sizde kim vardi,devamli hep gözetlenme yani.bude bende pskolijik baski yapti.en azindan bundan kurtulcam.

Atatürkün yalovaya köşk yaptırırken ağaca dokunmamak için köşkü taşıttığını bilirsiniz heralde bu iş için yurt dışından mimarlar mühendisler getirmişti
demem o ki ağaç candır kandır oksijendir
ne zararı olur ki
kızımın halasının evinin içinden geçiyor ağaç ev yapılırken fidandı büyüdü şimdi balkonda gölgelik

arkadasim agacinin kendisinin bir zarari olmaz tabiki ama bortu bocek gelir eve yani bu bir gercek...

arkadasim agacinin kendisinin bir zarari olmaz tabiki ama bortu bocek gelir eve yani bu bir gercek...

orası öle tabii ama normalde de geliyor şehirde bile nerden çıktıklarını anlamıyorum nerdeyse yaşayacak toprak yok
ağaç olsa da olmasa da davetsiz misafirlere karşı sineklik tek çözüm sonra ağaç olsun çiçek olsun böcek olsun
kendi adıma ayağımı atınca bahçeye çıkayım çiçek böcek göreyim düşüncesindeyim 2. Kata bile dayanamıyorum ama tabi arkadaş nasıl rahat edecek önemli olan o
zaten ağaca kıymak bir durum da söz konusu değil sanırım
sadece gidip gitmemekte kararsız

Back
X