Merhaba bayanlar, ben de sizlere birsey danismak istiyorum. Öncelikle kendimi tanitayim; 25 yasindayim, 2,5 yasinda bir oglum var, 6 yildir evliyim (kendimiz tanistik ve severek evlendik) ve stajer ögretmenim. Esimle bir cok sorun yasadik. Hangi birini anlatsam acaba? Bu sonlarda yasadigimiz sorunlarla baslayayim. Kendisi bana karsi cok ilgisiz. Kendi isinin sahibi restoran ve nargile cafe isletiyor. Bu yüzden calisma saatleri öglen 12 ve aksam 10 ila 11. Zaten gün icinde görüsemiyoruz ve oglum resmen babasiz büyüyor. Arada bizi alir restoran icin alisverise götürür yaninda, o da alel acele isinin basina hemen dönebilmek icin. Is cikisinda da haftada en az 5 defa kahveye gidiyor ve sabaha karsi eve dönüyor. Ara sira hic istememe ragmen diskoya da gidiyor. Cok büyük huzursuzluklar yasadik. Iyi de davrandim evden de kovdum ne yaptiysam degismiyor. Oglum 3 aylikti kocamin kendine farkli facebook sayfalari acip sanal iliskiler kurdugunu ögrendim. Hamileligim boyunca bana bir cift güzel söz söylemeyen adam internette 2 gündür tanidigi kiza o kadar romantik seyler yazmis ki.. cok cok zoruma gitti. Onun disinda 18-19 yasindaki bayan müsterilerle de yazistigini (Almanya'da yasiyoruz ve alman müsterilerden bahsediyorum), onlara beraber diskoya gitmeyi filan teklif ettigini ögrendim. Yeni dogum yapmisim, zaten hormonlarim yerinde degil, kendimi berbat hissediyorum, bir de aldatildigimi ögrenmek yikti. Cok kötü dönemlerden gectik. Bosanamadim 3 aylik bebegimin hatirina. Ögretmenim ve ailesi bosanmis cocuklarin yasadigi sorunlari cok iyi biliyorum. Yavruma kiyamadim. Ama artik hicbir sey de eskisi gibi degildi tabi. Esim o zamanlar yaptiklarini örtmek icin cok yalanlar da söylüyordu. Bir sayfasini bulup kapatiyordum bir digerini aciyordu. Yakalandiginda beni sevdigini söyleyip özür diliyordu ve bunu neden yaptigini bilmedigini anlatiyordu. Bu böyle 1 yil sürdü ve ben herseyi icimde yasadim kimseye anlatmadim. Bir gün geldi ve esim kendiliginden geldi toplamda 5 tane facebook sayfasinin email adresleriyle sifrelerini önüme birakti. Beni sevdigini, bir heyecan arayisinda oldugu icin tüm bunlari yaptigini ama artik aklinin basina geldigini söyledi. Kimseyle bire bir görüsmedim; belki görüsseydim bu heyecan arayisim seni cinsel olarak aldatmami saglardi da ama yemin ederim kimseyle yatmadim dedi. Gercegi Allah bilir. Neyse simdi aradan 2 yil gecti ve bu tür seylerle bir daha karsilasmadim. Yillardir süregelen aliskanliklarini birakmiyor ama. Yukarda da belirttigim gibi eve gece 3 ile 5 arasi gelir, 12'ye kadar uyur ve kalkip isine gider. Ona hic güvenmiyorum. Müsterilerle flört ettigini kuruyorum sürekli kafamda. Beni sevdigini de düsünmüyorum. Seven insan karisini özleyip is cikisi evine gelmez mi? Seven insan her gece mi cikar? Ne ogluma babalik ne de bana kocalik yapmiyor. Tek yaptigi sey bize para vermek. Ben size sunu sormak istiyorum benim bu durumda yapabilecegim herhangi bir sey var mi? Benim durumumda olsaydiniz ne yapardiniz? Bosanir miydiniz yoksa bu evliligi kurtarmanin yolu var mi? Ben artik ask pesinde filan degilim ve güvenmiyorum da. Tek istedigim düzene girmesi ve iyi bir baba olmasi. Ogluma hic bir seyi yansitmiyorum sadece onun anne ve babasiyla birlikte mutlu büyümesini istiyorum. Su da bir gercek ki cocuk olmasa coktan bosanmistik. Bu durumun caresi var mi, yoksa umutsuz vaka miyiz?
Saygilarimla..
Saygilarimla..
Son düzenleme: