• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar dert degil ama fikir istiyorum...

orası öle tabii ama normalde de geliyor şehirde bile nerden çıktıklarını anlamıyorum nerdeyse yaşayacak toprak yok
ağaç olsa da olmasa da davetsiz misafirlere karşı sineklik tek çözüm sonra ağaç olsun çiçek olsun böcek olsun
kendi adıma ayağımı atınca bahçeye çıkayım çiçek böcek göreyim düşüncesindeyim 2. Kata bile dayanamıyorum ama tabi arkadaş nasıl rahat edecek önemli olan o
zaten ağaca kıymak bir durum da söz konusu değil sanırım
sadece gidip gitmemekte kararsız

yok canim artik karasiz bi halim kalamdiki mecburen gitcez secme sansim yok anlican imzayi attik.ama neyapsamki evimi böcekten korusam bu agaca mutlulukla baksam.biraz motive olmam lazimya.

arkadasim agacinin kendisinin bir zarari olmaz tabiki ama bortu bocek gelir eve yani bu bir gercek...

Evet oylede simdi herseyin bi cozumu var canim. Benim evimde yemyesil bir alanda,cevremiz agac bide yaninda nehir geciyor ki ( soylemesi ayip filmlerdeki gibi bir yer) ama gel gor ki bortu bocek ohho ne ararsan var,cirit atiyorlar ortalikda. Benimde bebisim var daha 5.bucuk aylik.Biz, adi ne bilmiyorum ama fener seklinde bi alet var prize takiyoruz balkona koyuyoruz simdiye kadar bocek falan gormedim belki boyle bir sey deniyebilir arkadasimizda.

orası öle tabii ama normalde de geliyor şehirde bile nerden çıktıklarını anlamıyorum nerdeyse yaşayacak toprak yok
ağaç olsa da olmasa da davetsiz misafirlere karşı sineklik tek çözüm sonra ağaç olsun çiçek olsun böcek olsun
kendi adıma ayağımı atınca bahçeye çıkayım çiçek böcek göreyim düşüncesindeyim 2. Kata bile dayanamıyorum ama tabi arkadaş nasıl rahat edecek önemli olan o
zaten ağaca kıymak bir durum da söz konusu değil sanırım
sadece gidip gitmemekte kararsız
sineklik mantikli cozum aslinda keske benimde yapma sansim olsa ya :26:agaci elletmezler zaten :50:
ben kendim bocekten korktugum icin agac balkona yakin diyince aklima ilk gelen sey bocekler oldu:9:
Evet oylede simdi herseyin bi cozumu var canim. Benim evimde yemyesil bir alanda,cevremiz agac bide yaninda nehir geciyor ki ( soylemesi ayip filmlerdeki gibi bir yer) ama gel gor ki bortu bocek ohho ne ararsan var,cirit atiyorlar ortalikda. Benimde bebisim var daha 5.bucuk aylik.Biz, adi ne bilmiyorum ama fener seklinde bi alet var prize takiyoruz balkona koyuyoruz simdiye kadar bocek falan gormedim belki boyle bir sey deniyebilir arkadasimizda.

o nasil birseymis ki acaba ne ise yariyor tam olarak :26:

canim bu alet ne ki bi ismi resmi yokmuki.bulupda almam gerek,hos simdiki evimde böcekten sinekten gecilmiyodu üstelik 3.kat agclar cokta yakind degil ama dereye yakin benimkide belkide ondan.aslinda ne güzel böcektende kurtulcam diye düsünmüstüm simdi sevinc gitti sinir basti beniyaaaaa.

yok canim artik karasiz bi halim kalamdiki mecburen gitcez secme sansim yok anlican imzayi attik.ama neyapsamki evimi böcekten korusam bu agaca mutlulukla baksam.biraz motive olmam lazimya.

evet oylede simdi herseyin bi cozumu var canim. Benim evimde yemyesil bir alanda,cevremiz agac bide yaninda nehir geciyor ki ( soylemesi ayip filmlerdeki gibi bir yer) ama gel gor ki bortu bocek ohho ne ararsan var,cirit atiyorlar ortalikda. Benimde bebisim var daha 5.bucuk aylik.biz, adi ne bilmiyorum ama fener seklinde bi alet var prize takiyoruz balkona koyuyoruz simdiye kadar bocek falan gormedim belki boyle bir sey deniyebilir arkadasimizda.

balkon kapısı dahil her tarafa sineklik sonra aç her yeri bol bol oksijen temiz hava
arkadaşın dediği gibi elektronik haşere uzaklaştırıcılar var bildiğim kadarıyla insan sağlığına zararı yok ama sineklik çok makul geliyor bana hiçbirşey giremez

kizlar kismetse 20güne yeni eve tasincam esyalarim falan hep hazir, yeni aldim büyük bi sevincle.evlnirken esim ve ailesi benim adima karar alip bana sormadan almislar.evde tutlmustu ben trden yurt disana geldimde.neyse sorun o degil,mart sonu gibi bu yeni ev e baktik tabi aksamdi cok incelemedim sanirm bilmiyorumki.bugün gittik yine baktik balkonu büyük ama önünde kocaman bi agac var manzarayi kapatiyor ev 2.kat sanirim dogu bati.oturma odasida doguda balkonda tam önünde simdi kafam karisti sizce yanlismi yaptim bu evi tutmamkla bu agicin ne zarari olur arkdaslarya.bi koridoru kücük offf canim sikildi :18::18:

mrb cnm oncelıkle hayırlı olsun evı aldınızmı yoksa kıraladınızmı kıraladıysanız vazgecersanız yada esıne anlat durumu gercı erkekler boyle durumları onemsemez

mrb cnm oncelıkle hayırlı olsun evı aldınızmı yoksa kıraladınızmı kıraladıysanız vazgecersanız yada esıne anlat durumu gercı erkekler boyle durumları onemsemez

cani nerde ev almak burda kira bizimkisi,aynen hic önemsemedi bile benimki.vazgecme sansi yok adamin kafasini 7yil yedim sen güzel bi ev tutmadin bana diye.en sonunda ikna ettim simdede sesimi cok yükseltemiyorum anlican.

cani nerde ev almak burda kira bizimkisi,aynen hic önemsemedi bile benimki.vazgecme sansi yok adamin kafasini 7yil yedim sen güzel bi ev tutmadin bana diye.en sonunda ikna ettim simdede sesimi cok yükseltemiyorum anlican.

sozlesme yaptıysanız 1yıl ıdare edın cnm o zaman ılk benımde oturdum ev gırıs kattı hergun evden bocek cıkınca esm en sonunda bu evden tasınalım ben yapamıcam dedı :)ınanırmısın antrede halı uzerınde bızımle bırlıkte bocek gezıyordu ne kadar ılaclasam da faydası yoktu senın esınde yakında vazgecer :)

sozlesme yaptıysanız 1yıl ıdare edın cnm o zaman ılk benımde oturdum ev gırıs kattı hergun evden bocek cıkınca esm en sonunda bu evden tasınalım ben yapamıcam dedı :)ınanırmısın antrede halı uzerınde bızımle bırlıkte bocek gezıyordu ne kadar ılaclasam da faydası yoktu senın esınde yakında vazgecer :)

insallah canimya artik bekleyip görcez.vallahi kendi aptalligima üzüldümyaaaa.

Ne kadar üzülmüşsünüz. Ferah tutun içinizi herşeyiniz tamamsa bırakın bu eksik olsun. İyi yönden bakın beton değilde ağaç görüyor gözünüz. Umarım benimde ilerde evim olurda balkonumdan ağacı görürüm. Hem babam bi alet aldı, prizi takınca hiçbir böcek gelmiyor. 60 metre alanımı vardı neydi. Bende alerjik astım hastası olduğumdan ve arıya falan alerjim olduğundan babam çok ilgilendi hiçde bişe görmedim :) rahatlayın tek derdiniz bu olsun. :29:

ne aptallıgı cnm ask olsun bız kadınlar bıraz fazla acelecıyız erkeklerın aksıne herseyın en ıysını en guzelını olmasını ısterız hemen ama acele etmemek gerekıyo kımı zaman

7yil bekletim adam cikmam bu evden diyordu annesi karsi binadaya en sonundada tamam deyincede firsat bu firsat dedim.aslinda bi cok ev gezdik ama ya kira yüksekti yada ucuz ama eskiydi.artik bunu görüncede bunuda kacirmim diye evet dedim iste.yasayip görcem ozamanda yazarim size,bu konuyu bulup güncellerim:9:

Kapattığı manzara deniz manzarası fln değilse gayette mantıklı olmuş ağaç olması bizim evimizin önünde de ağaç vardı bir kısmı balkonumuza gelirdi o derece yakındı düşünün hiçte eve böcek geldiğini görmedim ama evet kuşlar oluyo bik bik ötüyo eğer seven birisiyseniz kuşları oda sizi rahatsız etmez ama sevmiyosanız biraz sorun olabilir. Bence hiç dert etmeyin pişmanlıkla yeni eve taşınılmaz oraya negatif enerji götürmemelisiniz :)) Bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz :)

Back
X