- Konu Sahibi limonatam
-
valla canımcım ben preklampsi hastasıydım hamileliğimde, sancılarım arttı belim ağrımaya başladı diyince dr acil hastaneye çağırdı, gitmeden önce bile banyoya gidip temiz miyim diye kontrol ettim yani..
iş kişide bitiyo bence, 9 aylık hamilesin yap bakımını 1 ayda anca çıkar zaten:))
haklısın bazen doguma ilk gebeligi olan kişiler geliyordu duşunu ve temizligini yapmış biz takdır ediyorduk..ama yapmamıssada eleştıremeyız dimiŞeniz
sanada cok geçmiş olsun preeklemsi zor bir durum ...
gercekten oyle oluyor ben narkozun etkısıyle bebegımı ıstememısım istemiyorum senın olsun al gotur demışım hemsıreye ayılınca acıdan kucagına alamıyorsun emzıremıyorsun ıkı buklum kalıyorsun cocugunun olmasının zevkını cıkaramıyorsun ben 9ayı 11gun gecttı hala bası ınmemıstı ve mecbur sezeryan oldum acın gecınce annelıgın tadını cıkartıyorsunslm kk nın hamiş kızları bende iki doğum yaptım ama böyle videoları ne zaman izlesem bacaklarım tutmuyor.ayrıca ben hiç bir sorun yokken sırf korktuğu için sezeryan yaptıranlara çok kızıyorum normal doğumda doğum anında acı hissediyorsun ama bebişi kucağına alınca hersey bitiyor.yaaa sezeryan normal doğumda çekilen acının kaç misli sezeryan sonrası çekiliyor.gözümle gördüm bebeği kucağına alamıyor ve emziremiyorlar.ayrıca normal doğumda bebeğin geçtiği bir kanal varmış ve orda bebeğin son olarak ciğarlarinin ve beyninin gelişmesi orda tamamlanıyormuş heralde sezeryan olup bebeğinizin gelişimi etkilemek gibi bir kararınız yoktur.lütfen boştan yere para tuzaklarına alet olmayın benim herşeyim normalken bana ısrarla sezeryan önerilmesine rağmen reddettim.kolay da bir doğum yaptım allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?