- 17 Ağustos 2023
- 875
- 335
- 23
- Konu Sahibi acelyali29
-
Evet yaptırdık görünür de bir sey yok. Hsg de cektirdim. Histeroskopi yapılmadı bir tek. Acaba sperm dna hasarına da bakıyorlar mıGenetik testlerinin yapıldı mi eşinle
Onları yaptırdık. Sperm dna hasarı ve histeroskopi gerekli testler mi istiyorlar mı? En son düsük de kürtaj yapılmıstı. Ondan önce hsg cektirmistimCem Çelik iyi diye biliyorum. Ama öncesinde tüm testlerinizi yaptırın gitmeden. Genetik testlerin yanında trombofili testide yapın yaptırmadıysanız
Gerekli tabiki. Bence hepsini yaptırın. Belki rahimde gözükmeyen bir şey vardır ya da spermlerde sıkıntı vardır. Embriyoları patolojiye gönderin bi isterseniz.Onları yaptırdık. Sperm dna hasarı ve histeroskopi gerekli testler mi istiyorlar mı? En son düsük de kürtaj yapılmıstı. Ondan önce hsg cektirmistim
En sonki embriyoyu gönderdik ama kese çok küçülmüş sonuc cıkmayabilirmis. İnsallah cıkar. Histeroskopiyi nerde yaptırabilirim istanbuldaGerekli tabiki. Bence hepsini yaptırın. Belki rahimde gözükmeyen bir şey vardır ya da spermlerde sıkıntı vardır. Embriyoları patolojiye gönderin bi isterseniz.
Tüp bebek yaptırdığınız yerde yaparlar görüşebilirsiniz.En sonki embriyoyu gönderdik ama kese çok küçülmüş sonuc cıkmayabilirmis. İnsallah cıkar. Histeroskopiyi nerde yaptırabilirim istanbulda
Öncesinde yaptırayım diye dedim. Genetik ve pıhtılasma dısında neleri götürmek lazım görüsmeye?Tüp bebek yaptırdığınız yerde yaparlar görüşebilirsiniz.
Bakan yerler var canim ona da bakılması iyi olurEvet yaptırdık görünür de bir sey yok. Hsg de cektirdim. Histeroskopi yapılmadı bir tek. Acaba sperm dna hasarına da bakıyorlar mı
Pıhtılaşma sürelerinin kan testini yaptırın. Gerekli olan şeyleri doktorunuz söyler zaten şunu yapmadık diye söyler yaparsınızÖncesinde yaptırayım diye dedim. Genetik ve pıhtılasma dısında neleri götürmek lazım görüsmeye?
A evet onu da yaptırdım antiogulana da baktırmıstım hatta lupus için cok tesekkür ederimPıhtılaşma sürelerinin kan testini yaptırın. Gerekli olan şeyleri doktorunuz söyler zaten şunu yapmadık diye söyler yaparsınız
Cem bey otoimmün hastalıklar hakkında bilgili mi acaba bir tedavi uyguluyor mu biliyor musunuz?Ben Cem Çelik'te tedavi oldum. Amh sorunum vardı, önceki dememde embriyom gelişmedği için transfer bile olamazken Cem beyde tekte tuttu çok şükür. Gönül rahatlığıyla önerebilirim Cem beyi.
maalesef bu konu hakkında bir bilgim yok, ama arayıp sorabilirsinizCem bey otoimmün hastalıklar hakkında bilgili mi acaba bir tedavi uyguluyor mu biliyor musunuz?
Canimiz cem hocamBen Cem Çelik'te tedavi oldum. Amh sorunum vardı, önceki dememde embriyom gelişmedği için transfer bile olamazken Cem beyde tekte tuttu çok şükür. Gönül rahatlığıyla önerebilirim Cem beyi.
Yaa bazı olumsuz yorumlar okudum ilgilenmiyor diye. Ama olumlular da cok. Kafam biraz karıstı:) bruksel de mi tedavi oldunuz?Canimiz cem hocambende kesinlikle oneririm cem hocayı o benim kahramanimm Allah ondan razi olsun
14 senelik evliyim ve cok zor bi hastayimm oncesinde defalarca yarim kalmis tedavim vardikesinlikle öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?