- 17 Ağustos 2023
- 875
- 335
- 23
- Konu Sahibi acelyali29
-
Ya iste bahceciden ayrılmıs kendisi bruksel de. O yuzden biraz tedirginim laboratuvar acısındanBen ilk denememi Cem hocada yaptım dün de transferim oldu. Kesinlikle tavsiye ederim. Evet çok yoğun ve zaman biraz kısıtlı oluyor ama her sorunuzu da cevaplar yanıtsız bırakmaz. Zaten işine o kadar hakim ve güven veriyor ki olumsuz hissetmek mümkün değil. Sorularımı asistanları hemen cevaplıyor. 15 yumurtamın 10 u 5. güne geldi, labaratuvar da gayet iyi. Her açıdan bahçeci ve cem hocayı öneririm
Bahceciden ayrılmıs kendisi brukselde artık. Acaba oranın laboratuarı da aynı derecede kaliteli midirBen ilk denememi Cem hocada yaptım dün de transferim oldu. Kesinlikle tavsiye ederim. Evet çok yoğun ve zaman biraz kısıtlı oluyor ama her sorunuzu da cevaplar yanıtsız bırakmaz. Zaten işine o kadar hakim ve güven veriyor ki olumsuz hissetmek mümkün değil. Sorularımı asistanları hemen cevaplıyor. 15 yumurtamın 10 u 5. güne geldi, labaratuvar da gayet iyi. Her açıdan bahçeci ve cem hocayı öneririm
Aa siz dün transfer olmussunuz. Bahceci de mi oldu? Brüksel de mi acabaBen ilk denememi Cem hocada yaptım dün de transferim oldu. Kesinlikle tavsiye ederim. Evet çok yoğun ve zaman biraz kısıtlı oluyor ama her sorunuzu da cevaplar yanıtsız bırakmaz. Zaten işine o kadar hakim ve güven veriyor ki olumsuz hissetmek mümkün değil. Sorularımı asistanları hemen cevaplıyor. 15 yumurtamın 10 u 5. güne geldi, labaratuvar da gayet iyi. Her açıdan bahçeci ve cem hocayı öneririm
Evet tatlım ikimiz de Brüksel'de olduk hatta bana da kendisi önerdi öyle gittim Allah razı olsun bin kereYaa bazı olumsuz yorumlar okudum ilgilenmiyor diye. Ama olumlular da cok. Kafam biraz karıstı:) bruksel de mi tedavi oldunuz?
Brükselde oldum gayet iyi labaratuvarı varAa siz dün transfer olmussunuz. Bahceci de mi oldu? Brüksel de mi acaba
Yaa cok tesekkür ederim burası iyi ki var biraz olsun ferahlıyor insan aynı yollardan gecenlerle konusma fırsatı buluncaEvet tatlım ikimiz de Brüksel'de olduk hatta bana da kendisi önerdi öyle gittim Allah razı olsun bin kere
Cook tesekkür ederim kıymetli görüsleriniz içinnBrükselde oldum gayet iyi labaratuvarı var
ben yeni yıl öncesi gitmiştim ilaçlar hariç 49 bindi şu an sanırım 69 bin oldu. Dondurma ücreti de 20 binden başlıyor tüp sayısına göre 26 bine kadar çıkıyor.Cook tesekkür ederim kıymetli görüsleriniz içinnyakın zamanda olduğunuz için soruyorum fiyatlar ne durumda acaba
Her bir embriyo için 20 bin mi? Bir de sizin genetik taramalı mı yapılmıstı acababen yeni yıl öncesi gitmiştim ilaçlar hariç 49 bindi şu an sanırım 69 bin oldu. Dondurma ücreti de 20 binden başlıyor tüp sayısına göre 26 bine kadar çıkıyor.
3 tüp 20 bin üzeri de 26 bin. Benim 9 embriyom 4 tüpe dağıtıldı 26 bin ödedim. Genetik taramasız bizimHer bir embriyo için 20 bin mi? Bir de sizin genetik taramalı mı yapılmıstı acaba
Evet transfer ucreti aliniyor 2. TransferlerdeMerhaba arkadaşlar içinizde 2. Transfer olan varmı süreç nasıl ilerliyor ücret alıyorlar mı tekrar transfer için tüp bebek ilk demeydi 5 haftalık yavrumu dün akşam kaybettim 2 ay sonra tekrar transfer olabilirmiyim
Nekadar alındığını biliyormusunuzEvet transfer ucreti aliniyor 2. Transferlerde
Ben en son agustos 4 te transfer oldum 30 bin vermistim bahceci.Nekadar alındığını biliyormusunuz
Allah yardımcımız olsun valla çok yüksek miktarlarBen en son agustos 4 te transfer oldum 30 bin vermistim bahceci.
Su an belki 40 olmustur belki 35 bilemiyorum ki inanirmisiniz ben bahcecide tup bebege basladigimda paketin ucreti 17.500 dü ... 1 senede geldi bu zamlar.Allah yardımcımız olsun valla çok yüksek miktarlar
Su an belki 40 olmustur belki 35 bilemiyorum ki inanirmisiniz ben bahcecide tup bebege basladigimda paketin ucreti 17.500 dü ... 1 senede geldi bu
Memnunmuydunuz acaba gittiğiniz yerden daha yeni düşük yaptım tereddütlerim çok geride kalan embriyolari başka yere taşıyıp transfer olmak istiyorum doktor arayışına girdimSu an belki 40 olmustur belki 35 bilemiyorum ki inanirmisiniz ben bahcecide tup bebege basladigimda paketin ucreti 17.500 dü ... 1 senede geldi bu zamlar.
Ben cem hocadan cok memnundum Allah razi olsun ondan. Sizede cok cok gecmis olsun Rabbim tekrardan saglikla hayirla nasip etsin insaAllahMemnunmuydunuz acaba gittiğiniz yerden daha yeni düşük yaptım tereddütlerim çok geride kalan embriyolari başka yere taşıyıp transfer olmak istiyorum doktor arayışına girdim
Amin inşallah çok soru soruyor gibi oldum hakkını helal et peki ilgili bir doktormu benim gittiğim yer baya ilgisiz çıktı dün yazdım mesala düşük yapıyorum diye ne yazdılar ne aradılarBen cem hocadan cok memnundum Allah razi olsun ondan. Sizede cok cok gecmis olsun Rabbim tekrardan saglikla hayirla nasip etsin insaAllah
Genetik taramada fiyatlar daha da yükseliyor sanırım bilginiz var mı?3 tüp 20 bin üzeri de 26 bin. Benim 9 embriyom 4 tüpe dağıtıldı 26 bin ödedim. Genetik taramasız bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?