Arkadaşlar doktor seçimi için yardım

Ya iste bahceciden ayrılmıs kendisi bruksel de. O yuzden biraz tedirginim laboratuvar acısından

Bahceciden ayrılmıs kendisi brukselde artık. Acaba oranın laboratuarı da aynı derecede kaliteli midir

Aa siz dün transfer olmussunuz. Bahceci de mi oldu? Brüksel de mi acaba

Cook tesekkür ederim kıymetli görüsleriniz içinn yakın zamanda olduğunuz için soruyorum fiyatlar ne durumda acaba
ben yeni yıl öncesi gitmiştim ilaçlar hariç 49 bindi şu an sanırım 69 bin oldu. Dondurma ücreti de 20 binden başlıyor tüp sayısına göre 26 bine kadar çıkıyor.

Merhaba arkadaşlar içinizde 2. Transfer olan varmı süreç nasıl ilerliyor ücret alıyorlar mı tekrar transfer için tüp bebek ilk demeydi 5 haftalık yavrumu dün akşam kaybettim 2 ay sonra tekrar transfer olabilirmiyim

Evet transfer ucreti aliniyor 2. Transferlerde

Allah yardımcımız olsun valla çok yüksek miktarlar
Su an belki 40 olmustur belki 35 bilemiyorum ki inanirmisiniz ben bahcecide tup bebege basladigimda paketin ucreti 17.500 dü ... 1 senede geldi bu zamlar.

Su an belki 40 olmustur belki 35 bilemiyorum ki inanirmisiniz ben bahcecide tup bebege basladigimda paketin ucreti 17.500 dü ... 1 senede geldi bu

Su an belki 40 olmustur belki 35 bilemiyorum ki inanirmisiniz ben bahcecide tup bebege basladigimda paketin ucreti 17.500 dü ... 1 senede geldi bu zamlar.
Memnunmuydunuz acaba gittiğiniz yerden daha yeni düşük yaptım tereddütlerim çok geride kalan embriyolari başka yere taşıyıp transfer olmak istiyorum doktor arayışına girdim

Memnunmuydunuz acaba gittiğiniz yerden daha yeni düşük yaptım tereddütlerim çok geride kalan embriyolari başka yere taşıyıp transfer olmak istiyorum doktor arayışına girdim
Ben cem hocadan cok memnundum Allah razi olsun ondan. Sizede cok cok gecmis olsun Rabbim tekrardan saglikla hayirla nasip etsin insaAllah

Ben cem hocadan cok memnundum Allah razi olsun ondan. Sizede cok cok gecmis olsun Rabbim tekrardan saglikla hayirla nasip etsin insaAllah
Amin inşallah çok soru soruyor gibi oldum hakkını helal et peki ilgili bir doktormu benim gittiğim yer baya ilgisiz çıktı dün yazdım mesala düşük yapıyorum diye ne yazdılar ne aradılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…