arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

Insallah cnm bakalim cuma test gunum :)

zaten gün gün yapmış olduğun idrar testlerinde koyulaşma görürsün,
hatta sabahtan akşam bıle farkedebilirsin bunu ,
hayırlısı olsun cnm inşallah çok güzel değerler alırsın cuma günü

hayırlısı olsun canım geç olsun guç olmasın.benim yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.değişmezse cumartesi transfer

aynen cnm kendimi cmtesiye baya bi hazırlamıştım ama neyse sonu güzel olsun :)
senın de haberlerini bekliyorum,
zeyneop naptı acaba ?

Aaaaayyy nasil sevindim nasiiiil canim allah saglikli bir hamilelik gecirmeyi bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim arkadaşım ya ben hastanede nasıl agliyorum herkes bana bakiyor cok komikti :)

Hamileyiiiim 10gun degerim 170.5
Sabahtan beri bu haberi bekliyorum yaaa çoooookk çoooooookk sevindim canim benim.degerin cok guzel.Allahm sag saglim sonuna kadar götursun insallhh..masallhhhh ..ben bile agladim simdi bak :) dikkat et kendine ve bebise .kızin olursa alcam ogluma :)))

cnm senı boşa umutlandırmaktan çok korkmuştum ama boşa değilmiş çok şükür,
değerin çok ii maşallah , Allah devamını sonuna kadar getirsin

sağol canım umarım sen de biran önce tadarsın bu duyguyu... doktorum da çok güzel bi değer dedi çok sevindim ben de şimdi çarşamba korkusu var katlıcakmı diye

sebusum sırf seni merak ettiğim için açtım siteyi çok şükür güzel haberlerini duyduk.
allah kucağına aldırsın sağ salim.hayırlı evlat olsun
allah isteyen herkese versin.

sağol arkadaşııım allah olmayanlara da versin inşallah sonunda bana da nasip oldu bu hasretle yananlar da tez vakitte bu duyguyu yaşasın inşallah...

sonunda arkadaşım ben de anne olucam yaa valla sen beni görcektin önce sabah hastaneye gittik hastane anacık babacık günü acayip kalabalık neyse 11de sıra zor geldi verdik kanı 2 de gittik tekrar benim kana bakmayı unutmuşlar...bi sinir oldum hemen koydular makinaya zaten stresliydim 2ye katladı o yarım saat geçmedi bi türlü en sonunda kadın haber verdi çıktı özür dileriz diye neyse ben alamam dedim eşime sen al... o garibim aldı kağıda bakıyo ama bişey anlamıyo sonra usulca bi baktım anaaaaam 170.5 allahım anlatamam o duyguyu heryerim titriyo ağla ağla... milletde bana bakıyo noluyo diye ben aşkım olmuş aşkım çok güzel diye diye eşim hala noldu nasıl iyimi değer diye saf saf soruyo o da şok oldu yazık sonra doktorumu aradım o zaten çok süper dedi öyle işte canım bgnü hayatım boyunca unutmam valla bi olsun al gitsin dicem ama görüşmek lazım bi oğlun nasıldıııır evi varmııı arabası varmıııı huyu suyu nasıııl 6 yıl beklemişim öyle kolay veremem şekerim hiiiiç kusura bakma

Waaauuuuww superrr bi haber. Rabbim devamini getirsin ins. Ccoookkk sevindim vallaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım tebrik ederim cok sevindim darısı artık basımıza 😄 kızlar dün benimde kontrolum vardı ve Cumartesi transfer cok korkuyorum 😁 ..... Doktor kac tane embriyo koyalım diye sordu bende 2 dedim ama sonra doktora sordum 2 mı tek mı sizce en mantiklisi hangisidir diye oda 2 nin tutunma şansı daha yuksek ama düşük yapma ihtimalide daha yuksek dedi. Sizce ne yapmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…