Insallah cnm bakalim cuma test gunum :)
hayırlısı olsun canım geç olsun guç olmasın.benim yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.değişmezse cumartesi transfer
Hamileyiiiim 10gun degerim 170.5
tebrik ederim canım,zaten sonucun böyle olacağı belliydi.çok sevindim senin için.darısı bana vetüm bekleyenlere inşallah
Aaaaayyy nasil sevindim nasiiiil canim allah saglikli bir hamilelik gecirmeyi bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabahtan beri bu haberi bekliyorum yaaa çoooookk çoooooookk sevindim canim benim.degerin cok guzel.Allahm sag saglim sonuna kadar götursun insallhh..masallhhhh ..ben bile agladim simdi bak :) dikkat et kendine ve bebise .kızin olursa alcam ogluma :)))Hamileyiiiim 10gun degerim 170.5
cnm senı boşa umutlandırmaktan çok korkmuştum ama boşa değilmiş çok şükür,
değerin çok ii maşallah , Allah devamını sonuna kadar getirsin
sebusum sırf seni merak ettiğim için açtım siteyi çok şükür güzel haberlerini duyduk.
allah kucağına aldırsın sağ salim.hayırlı evlat olsun
allah isteyen herkese versin.
Sabahtan beri bu haberi bekliyorum yaaa çoooookk çoooooookk sevindim canim benim.degerin cok guzel.Allahm sag saglim sonuna kadar götursun insallhh..masallhhhh ..ben bile agladim simdi bak :) dikkat et kendine ve bebise .kızin olursa alcam ogluma :)))
sonunda arkadaşım ben de anne olucam yaa valla sen beni görcektin önce sabah hastaneye gittik hastane anacık babacık günü acayip kalabalık neyse 11de sıra zor geldi verdik kanı 2 de gittik tekrar benim kana bakmayı unutmuşlar...bi sinir oldum hemen koydular makinaya zaten stresliydim 2ye katladı o yarım saat geçmedi bi türlü en sonunda kadın haber verdi çıktı özür dileriz diye neyse ben alamam dedim eşime sen al... o garibim aldı kağıda bakıyo ama bişey anlamıyo sonra usulca bi baktım anaaaaam 170.5 allahım anlatamam o duyguyu heryerim titriyo ağla ağla... milletde bana bakıyo noluyo diye ben aşkım olmuş aşkım çok güzel diye diye eşim hala noldu nasıl iyimi değer diye saf saf soruyo o da şok oldu yazık sonra doktorumu aradım o zaten çok süper dedi öyle işte canım bgnü hayatım boyunca unutmamvalla bi olsun al gitsin dicem ama görüşmek lazım bi oğlun nasıldıııır evi varmııı arabası varmıııı huyu suyu nasıııl 6 yıl beklemişim öyle kolay veremem şekerim hiiiiç kusura bakma
Waaauuuuww superrr bi haber. Rabbim devamini getirsin ins. Ccoookkk sevindim vallaaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sevindimmmm canım sağ salim kucağına alırsın inşallaj
tesekkür ederim canııım yaradan olmayanlara da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?