Hadi hayirlisi.basla sende artik dimi yani😄😄😄 ilk defa sali gunu mu gitmis olacaksin simdi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ilac olarak ne verdi sana igne mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçen hafta gittiğimde muayene etti oluşabilecek kistleri önlemek ve yumurtalıkları baskılamak için decapeptyl iğne yaptı 1 tane başka ilaç vermedi ilk denememden beri kullandığım vitaminler var onlara devam ettirdi okadar asıl ilaçlara haftaya başlıcam artık ne verir onu bilmiyorum ama...[/QUOTE
Aspergin,provamest kullandinmi sen daha once
Iyi aksamlar. Bende ikinci denememi 30haziranda gerçekleştirdik 5.gun tarsnferi yapildi herseyyin guzel olduğunu soledi doktorumiz iki tane de transfer yapildi 6gunumuz kaldi test gününe hic bi belirtimm yok belim cok agrio okdr. Acaba benm gibi 5.gun tarnsferi olan varmi banada umut olabilecek kimse varmi. Heycanla test gununu beklioruzzz
geçen hafta gittiğimde muayene etti oluşabilecek kistleri önlemek ve yumurtalıkları baskılamak için decapeptyl iğne yaptı 1 tane başka ilaç vermedi ilk denememden beri kullandığım vitaminler var onlara devam ettirdi okadar asıl ilaçlara haftaya başlıcam artık ne verir onu bilmiyorum ama...[/QUOTE
Aspergin,provamest kullandinmi sen daha once
hayır canım gonalf,menopur,orgalutran,decapeptyl kullaandım sadece....
Hayirli olsun. Insallah 6 gun sonra guzel haberlerini alicaz. Benim 6.gundu ama 5. Gun embriyosu da gayet iyi oldugunu biliyorum. Ayrica hic belli olmuyor bu isler 2. Gün Embriyosu da tutuyor. Takilma hic. Belirti de arama. Herkeste farkli belirtiler olusuyor ya da hic belirti olusmuyor. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Icini ferah tutmaya calis yeter😊Iyi aksamlar. Bende ikinci denememi 30haziranda gerçekleştirdik 5.gun tarsnferi yapildi herseyyin guzel olduğunu soledi doktorumiz iki tane de transfer yapildi 6gunumuz kaldi test gününe hic bi belirtimm yok belim cok agrio okdr. Acaba benm gibi 5.gun tarnsferi olan varmi banada umut olabilecek kimse varmi. Heycanla test gununu beklioruzzz
Hayirli olsun tekrar. Seninde iui haberlerini bekliyorumm 😊😊hayır canım geçen ay ilk denemem yapıldı ama negatif oldu şimdi ise donmuş bebeklerimi alıcam negatif sonuçtan sonra 2 kez daha gittim kontrole işte salı günü de tekrar gidicem artık 2.deneme için ilaçlara başlıcaz bayram öncesi de transfer olucak :)
Aslinda belirti aramiorumm da beklemekk bekleyis biraz sıkıyooo insani yaaa... sonucunun iyi olacagini bilseem aylarcada bekleriz de zor iste yaaa hyrlisi artik herşeyin hakkimizda... 5. gun kaliteli oldugu soyledi doktorum ama artik hyrlisi kaldi bes gunumuz
Sizin 6.gun embriosumu tarnsfer yapildi. Sonuc neydi peki?
Ulun bey de degilim ama tanıyorum. Bir denememi onda yapmıştım. Ben suan diyarbakırdayım. Son iki Denememi burada yaptim. Sonuncusu tuttu cok sukur.
Venividi de hakan bey doktorum. Sen nerde yaptirdin? Insallah bu son olur.bi dahakine guzel haberler alman dilegiyle...Canım hayırlı olsun bende diyarbakırdayım nerede yaptın tüp bebeğini ben dün sonucumu aldım kimyasal gebelik
Ulun bey kesinlikle oyle tohatli 😄 insallah sizlerde guzel mutlu haberler alirsiniz. 😊Benim dr da ulun bey cok pozitif ve cok enerji veren bi doktor. ikinci denememi ulun beyle yaptik ins guzel hbrleri veririm size. 5gunumiz kaldi. Burda guzel hbrler almak umut oluo bizede tesekkurler.ins bizede 6. Haftalarimizi gormeyi nasip eder rabbim.
Venividi de hakan bey doktorum. Sen nerde yaptirdin? Insallah bu son olur.bi dahakine guzel haberler alman dilegiyle...
Amin inşallah benimde bahçeçi zeki bey doktorum benim ilk tüp bebek denememdi ama 2. Kimyasalım
Benim dr da ulun bey cok pozitif ve cok enerji veren bi doktor. ikinci denememi ulun beyle yaptik ins guzel hbrleri veririm size. 5gunumiz kaldi. Burda guzel hbrler almak umut oluo bizede tesekkurler.ins bizede 6. Haftalarimizi gormeyi nasip eder rabbim.
Selamlarr. Bugun gittim doktora ve tek kese gorundu. Saglikliymis bi sorun yokmus. 😄 15 gun sonra kalp atisi duymaya gidicem insallah. Allah hepinize nasip etsin amiiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?