arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

Hadi hayirlisi.basla sende artik dimi yani😄😄😄 ilk defa sali gunu mu gitmis olacaksin simdi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır canım geçen ay ilk denemem yapıldı ama negatif oldu şimdi ise donmuş bebeklerimi alıcam negatif sonuçtan sonra 2 kez daha gittim kontrole işte salı günü de tekrar gidicem artık 2.deneme için ilaçlara başlıcaz bayram öncesi de transfer olucak :)

Ilac olarak ne verdi sana igne mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçen hafta gittiğimde muayene etti oluşabilecek kistleri önlemek ve yumurtalıkları baskılamak için decapeptyl iğne yaptı 1 tane başka ilaç vermedi ilk denememden beri kullandığım vitaminler var onlara devam ettirdi okadar asıl ilaçlara haftaya başlıcam artık ne verir onu bilmiyorum ama...

Iyi aksamlar. Bende ikinci denememi 30haziranda gerçekleştirdik 5.gun tarsnferi yapildi herseyyin guzel olduğunu soledi doktorumiz iki tane de transfer yapildi 6gunumuz kaldi test gününe hic bi belirtimm yok belim cok agrio okdr. Acaba benm gibi 5.gun tarnsferi olan varmi banada umut olabilecek kimse varmi. Heycanla test gununu beklioruzzz

Insallh iyi haberlerini alirsin bnm 3. Gunum bugun bacaklarim ve belim cok siddetli olmasada agriyo zaman zamnda sislik ve sanci oluyo gobegimin alt tarafinda normal oldugunu soyluyo dr

Hayirli olsun. Insallah 6 gun sonra guzel haberlerini alicaz. Benim 6.gundu ama 5. Gun embriyosu da gayet iyi oldugunu biliyorum. Ayrica hic belli olmuyor bu isler 2. Gün Embriyosu da tutuyor. Takilma hic. Belirti de arama. Herkeste farkli belirtiler olusuyor ya da hic belirti olusmuyor. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Icini ferah tutmaya calis yeter😊
Hayirli olsun tekrar. Seninde iui haberlerini bekliyorumm 😊😊

Son düzenleme:
Aslinda belirti aramiorumm da beklemekk bekleyis biraz sıkıyooo insani yaaa... sonucunun iyi olacagini bilseem aylarcada bekleriz de zor iste yaaa hyrlisi artik herşeyin hakkimizda... 5. gun kaliteli oldugu soyledi doktorum ama artik hyrlisi kaldi bes gunumuz

Reglilniz bittikten kac gun snra transferleriniz olduki sizin❓

Sizin 6.gun embriosumu tarnsfer yapildi. Sonuc neydi peki?

Allah hayirlisini nasip etsin. Az kalmis ama gercekten beklemek cok cok zor sonuc ogrenme asamasi daha bi zor. Benim cok sukur 4. Denememde pozitif sonuc aldim.su an 6 haftaligim. Allah herkese nasip etsin insallahhhh

Canım hayırlı olsun bende diyarbakırdayım nerede yaptın tüp bebeğini ben dün sonucumu aldım kimyasal gebelik

Benim dr da ulun bey cok pozitif ve cok enerji veren bi doktor. ikinci denememi ulun beyle yaptik ins guzel hbrleri veririm size. 5gunumiz kaldi. Burda guzel hbrler almak umut oluo bizede tesekkurler.ins bizede 6. Haftalarimizi gormeyi nasip eder rabbim.

Canım hayırlı olsun bende diyarbakırdayım nerede yaptın tüp bebeğini ben dün sonucumu aldım kimyasal gebelik
Venividi de hakan bey doktorum. Sen nerde yaptirdin? Insallah bu son olur.bi dahakine guzel haberler alman dilegiyle...
Ulun bey kesinlikle oyle tohatli 😄 insallah sizlerde guzel mutlu haberler alirsiniz. 😊

slm cnm bende ulun beye gidiyorum.
haftaya transferım olucak , hadi güzell haberler ver de moral olsun.

Tamm inss sonucumu alir almaz buradaa paylasicaaam ins guzel sonuclanir da umut olurum size kendimee... sabirsizlikla beklioruz

cnmmmmm çok sevındım,
Allah kucağına almayı nesip etsin saağlıkla inşallah..
benımde haftaya transfer,
2şerli dondurulmuş 4 adet 6. gun embrıyouz var elimizde.
senın kaç adet transfer olmuştu,
ben 1 adet istiyorum en iisini seçip koysunlar, daha önce erken doğumum var ıkız çok riskli bana..

Benim de 3. kez transfer 28 Haziran'da 6.gün embriyosu 2 adet konuldu.Kullandığım ilaçlar; estrofem,progestan iğne,clexane ,osteocare ve elevit.Merakla test tarihim olan 11.Temmuzu bekliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…