Cnm adetin kacinci gunu gidiyoruz dun bebegimi kaybettigimi ogrendim 15gun once kan testinde gorundu ama dun kesesini goremedi doktor bugunde kanamam geldi az az ne yapacam bu adet kanamasimi
Cok gecmis olsun allah hayırlısını nasip etsin inş hepimiz icin. Bir kere mi kan testi yaptin, kactı peki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nasıl gidiyor hamilelik... takvim yapmamışsın altta kaç haftalık oldunuz keseyi falan gördünüzmü tek mi çift mi aaay nekadar çok soru sordum dimi :)
Yarın kese görmeye gidicem doktora inşallah bi aksilik olmaz. 5 haftalık görünüyorum şuan. Surekli telefondan giriyorum. Telden de takvim yapılmıyor. Bi keseyi goreyim inşallah bende takvim yapicam😄😄😄
olmaz olmaz merak etme sen...ee hbr verirsin ozaman bebişlerini görünce :)
Selamlarr. Bugun gittim doktora ve tek kese gorundu. Saglikliymis bi sorun yokmus. 😄 15 gun sonra kalp atisi duymaya gidicem insallah. Allah hepinize nasip etsin amiiiiinnnnn
Selamlarr. Bugun gittim doktora ve tek kese gorundu. Saglikliymis bi sorun yokmus. 😄 15 gun sonra kalp atisi duymaya gidicem insallah. Allah hepinize nasip etsin amiiiiinnnnn
Ay çok sevindim inşallah ben de görürüm salı günü.. bu hamilelik sabır işi anlaşılan:)
Slm arkdaslar ben bgn transferim oldu belim ve bacaklarimda siddetli olmasada agri var kasiklarimda zaman zamn agri sikistiriyo ates basiyo bide icinizde boyle olab varmi normalmi acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli olsun canm allah tamamini erdirsin saglikla keyifle kucaginada almayi nasip etsn
ooooooooh maşallahamin canım inşallah biz de görürüz o günleri senin adına da çok sevindim canım sağlıcakla kucağına da al inşallah
bgn sabah nihayet adet olduuuuuuum :)
Haydi bismillah o zaman 😄😄😄
bgn sabah nihayet adet olduuuuuuum :)
Hayirlisi olsun insallah sonuc guzel olur
sağol canım inşallah bu kez turnayı gözünden vururum :) bebişim benimle olur...
Bekle beni irenbe salı günü geliyorum yetti gari donmuşlarimi alcam ben
Insallah cabalarimiz bosa cikmaz doktorunla gorusmeye basladinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?