- 21 Temmuz 2014
- 717
- 893
- 208
evet cnm hayırlısı..
5. gune götürrlerse çok daha ii olu şansın artar..
senin durumun nasıl canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm hayırlısı..
5. gune götürrlerse çok daha ii olu şansın artar..
senin durumun nasıl canım?
benim de transferim 9 ağustosta olacak.sen nerdesin canım?
ama kızlar oldumu şimdi ittifak yapıp beni yanlız bıraktınız bi ben mı 25 temmuzda transfer olucam pöf size![]()
Iste ne güzel sen bir an önce bu güzel duyguyu yasayacaksin bize de umut dolu tavsiyeler vereceksin tabi bizde sana. Ben mesela daha önce hic transfer olmadım hem cok korkuyorum transferden hemde bir an önce o gunun gelmesini bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen öyle canımşimdiden kendimi tartiyorum mesela crinone jel ve progestan kapsul kullandigimdan beri adet ağrısı gibi agrim var demekki transferden sonra bu ağrıyı hamilelik belirtisimi diye dikkate almamam gerekiyo
ben size yazarim artik bol bol :) bu benim 2.denemem ilki kimyasal oldu ama ben unuttum onu biliyorum bu sefer bebislerim birakmicak beni
Kızlar bende varım 9 Ağustos da transfer olacaklar arasında 😊
bnm 6. gun 4 adet embriyom var,
2 adet koyulacak cnm inş güzelce çözünürler de pozitif sonuçlar alırız..
ama kızlar oldumu şimdi ittifak yapıp beni yanlız bıraktınız bi ben mı 25 temmuzda transfer olucam pöf size![]()
ayy ne güzel çoğalıyoruz.sen nerde yaptırıyosun canım?
Eskişehir Acıbadem de başladım canım, 5 tane embriyom var ve 2 li ve 3 lu gruplar halinde donduruldu. Umarım düzgün bir sekilde çözünür ☺️
Kotu anları unutup umut dolu başlıyoruz yeni tedavimize. Ben mesela 4 Ağustos da başlayacağım crinone jel e, suan lucrin ve estrofem kullanıyorum.
ayy ne güzel canım senin az kalmış.sen umut olacaksın inşallah bize güzel haberlerinle
evet canım az kaldı görsen nasıl hazırlanıyorum anlatamam sanki ilk kezmiş gibi hoş ben ilkini sildim attım kafamdan :) dün 3 tane kitap aldım bisürü film ayarladım malum transferden sonra can sıkıntısını gidermek için bugün de evi temizledim köşe bucak yarın da kuaföre gidicem manikür pedikür için sanki düğünüm var heheee okadar heyecanlıyım bu seferumarım herşey sorunsuz gelişir kendim için de sizin için de güzel sonuçlarımız olur
Kızlar bende varım 9 Ağustos da transfer olacaklar arasında 😊
he he alemsin valla,kitabı filmi anladım da manikür pedikürherşey güzel olacak inşallah.valla benim içime doğdu şu aralar transfer yaptıracak herkes hamile kalacak,o kadar umutluyum yani
Birakirmiyiz cnm senin guzel haberlerini bekliyoruZ once![]()
Derinsuuuuuuu cok az kaldı yarın bebislenecem inşallah ♡