- 26 Eylül 2009
- 942
- 1.424
- 333
değerim yükselmiş 10.gün 170.5 olan değerim 12.gün 448.7 çıktı çok mutluyum![]()
Allah mutlulugunu daim etsin canimmm 😄😄😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değerim yükselmiş 10.gün 170.5 olan değerim 12.gün 448.7 çıktı çok mutluyum![]()
şükür harika canım Allah ım devamınıda böylegüzel getirsin çok öpüyorum sizideğerim yükselmiş 10.gün 170.5 olan değerim 12.gün 448.7 çıktı çok mutluyum![]()
Canım ole ise 2 tane istemek her zaman en mantiklisi. Şansımın artması icin, birde ben suan crinone jel kullanıyorum ve koyduğum jel bi sure sonra çıkıyor ne yapmam gerekiyor
Sebuss cok sevindim hayirli olsunn ikinci blastonda sana tutunmustur insallah
Mrb.arkadaslar.
Bende dun gittim doktora.3 tüp bebek denemesinden sonra bu ay dondurulmuş 5.gün embriyolarimi transferi olacak inşaallah.allahim kimseyi bu sevgiden mahrum birakmasin ,herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kisslaarrrr kislarrrr bugun adet oldum basliorum allahin izniyle yarin hapa
Dondurulmus br adet 6.gun blastokist embriom varr
Dualarinizda beni de unutmayin nolurr
Allah razı olsun arkadaşım,senin de tedavin hayırlı olsun inşallah.ben de ilk transferimi dondurulmuşlarla yaptım 3 gün önce,beklemedeyim.ben sadece verdikleri ilaçları kullandım,ektradan kastın ne bilmiyorum ama ben bişey yapmadımKislar mrb transferi olanlara hayirli igurlu olsun insallah pozitifle sevincegiliz gunler gelir
Yeni basliycaklara da rabbimden kolayliklar diliorum
Dondurulmus tedavim icin ilac kullanmata devam ediorum
18agustos ta yani 1 hafta sonra ilk randevum var bakalim rahim ne durumda
Kislar siz ekstra bisi yaptinizmi yoksa sadece ilaclarinizimi kullandiniz
Igne falan almiorus ya sanki hic tedavide diilmisim gibi gelio
Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Ohhhh 3 gunu de bitrmissin azcik kaldi surda insallah kocaman hamisimm yazicaksin ben inaiorum cnmAllah razı olsun arkadaşım,senin de tedavin hayırlı olsun inşallah.ben de ilk transferimi dondurulmuşlarla yaptım 3 gün önce,beklemedeyim.ben sadece verdikleri ilaçları kullandım,ektradan kastın ne bilmiyorum ama ben bişey yapmadım
inşallah hepimize nasip olur güzel haberler vermek.nar suyuna öyle diyolar ama kanıtlanmış bilimsel bişey yok tabi,olsa doktorlar da için derdi.ilaçlar yeterli olacaktır, zaten yeterli kalınlığa ulaşmadan transfer etmiyolar.sen kafanı çok yorma canım bunlarla.herşey güzel olacakOhhhh 3 gunu de bitrmissin azcik kaldi surda insallah kocaman hamisimm yazicaksin ben inaiorum cnm
Ekstradan kastim hani bir aralar nar suyu rahim kalinlastirmak icin iyi gelio falan diolardi bitkisel bir destekten bahsettim aslinda
Suanda transfer asamasina gecmedigim icin rahimle ilgili seyleri merak ediorum bebisimin 9ay kalcagi yere iyi bakmaliyis dimi:)