• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

Canım ole ise 2 tane istemek her zaman en mantiklisi. Şansımın artması icin, birde ben suan crinone jel kullanıyorum ve koyduğum jel bi sure sonra çıkıyor ne yapmam gerekiyor

Canim benim de transferim oldu ve ben de crinone jel kullanıyorum. Önceki tüp bebek denememız de meğer yanlış kullanmışim o zaman dışarı çok çıkıyordu,acaba sende benim gibi yanlış uyguluyor olabilir misin?.. Şimdi yaptığımda ya hiç çıkmıyor ya da çok çok az cikiyor dışarı

kızlar nerelerdesiniz,uğramamışsınız buraya? zeynepppppp yarın büyük gün,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar

Kisslaarrrr kislarrrr bugun adet oldum basliorum allahin izniyle yarin hapa
Dondurulmus br adet 6.gun blastokist embriom varr
Dualarinizda beni de unutmayin nolurr

Ve dondurulmus hakknda hic bilgim yok
Kac kere ultrasona gittiniz kac kere kan tahlili ve ne zaman transfer olsunuz
Bide bnmki bir adet cozunurken azda olsa bozulma ihtimali varmis bundan korkuorum insallah bisi olmaz dimi kislar

Sebuss cok sevindim hayirli olsunn ikinci blastonda sana tutunmustur insallah

Sebuss cok sevindim hayirli olsunn ikinci blastonda sana tutunmustur insallah

teşekkür ederim canım hadi sıra sende :) ben 3 defa gittim canım ultrason takibine... kan tahlili de istemedi doktorum ta ki transfer oluncaya kadar o gün e2 ve progesteron değerim bakıldı okadar... benim 2 taneydi bebişim 1 tanesi birazcık bozulmuş ama anne rahminde toplayabilir dedi ikisinide koydular bakalım artık 10 gün sonra belli olacak benim yaramaz toplamışmı kendini :)

Hangi hastanelerde ve doktorlarınız ismi ne yardımcı olabilirmisiniz lütfen . . .

Mrb.arkadaslar.
Bende dun gittim doktora.3 tüp bebek denemesinden sonra bu ay dondurulmuş 5.gün embriyolarimi transferi olacak inşaallah.allahim kimseyi bu sevgiden mahrum birakmasin ,herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb.arkadaslar.
Bende dun gittim doktora.3 tüp bebek denemesinden sonra bu ay dondurulmuş 5.gün embriyolarimi transferi olacak inşaallah.allahim kimseyi bu sevgiden mahrum birakmasin ,herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.

Haydi hayirli guzel haberler al insallah. Bizi de haberdar et

Kisslaarrrr kislarrrr bugun adet oldum basliorum allahin izniyle yarin hapa
Dondurulmus br adet 6.gun blastokist embriom varr
Dualarinizda beni de unutmayin nolurr

Hayirli olsun 😄 tedavi surecin su gibi gecer guzel haberler alirsin insallah

Kızlar bugün transferimiz oldu, şimdi umutla ve heyecanla 21 ağustosu bekliyoruz.dualarınizda beni de unutmayin

Kislar mrb transferi olanlara hayirli igurlu olsun insallah pozitifle sevincegiliz gunler gelir
Yeni basliycaklara da rabbimden kolayliklar diliorum
Dondurulmus tedavim icin ilac kullanmata devam ediorum
18agustos ta yani 1 hafta sonra ilk randevum var bakalim rahim ne durumda
Kislar siz ekstra bisi yaptinizmi yoksa sadece ilaclarinizimi kullandiniz
Igne falan almiorus ya sanki hic tedavide diilmisim gibi gelio

Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Kislar mrb transferi olanlara hayirli igurlu olsun insallah pozitifle sevincegiliz gunler gelir
Yeni basliycaklara da rabbimden kolayliklar diliorum
Dondurulmus tedavim icin ilac kullanmata devam ediorum
18agustos ta yani 1 hafta sonra ilk randevum var bakalim rahim ne durumda
Kislar siz ekstra bisi yaptinizmi yoksa sadece ilaclarinizimi kullandiniz
Igne falan almiorus ya sanki hic tedavide diilmisim gibi gelio

Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Allah razı olsun arkadaşım,senin de tedavin hayırlı olsun inşallah.ben de ilk transferimi dondurulmuşlarla yaptım 3 gün önce,beklemedeyim.ben sadece verdikleri ilaçları kullandım,ektradan kastın ne bilmiyorum ama ben bişey yapmadım

Allah razı olsun arkadaşım,senin de tedavin hayırlı olsun inşallah.ben de ilk transferimi dondurulmuşlarla yaptım 3 gün önce,beklemedeyim.ben sadece verdikleri ilaçları kullandım,ektradan kastın ne bilmiyorum ama ben bişey yapmadım
Ohhhh 3 gunu de bitrmissin azcik kaldi surda insallah kocaman hamisimm yazicaksin ben inaiorum cnm
Ekstradan kastim hani bir aralar nar suyu rahim kalinlastirmak icin iyi gelio falan diolardi bitkisel bir destekten bahsettim aslinda
Suanda transfer asamasina gecmedigim icin rahimle ilgili seyleri merak ediorum bebisimin 9ay kalcagi yere iyi bakmaliyis dimi:)

Ohhhh 3 gunu de bitrmissin azcik kaldi surda insallah kocaman hamisimm yazicaksin ben inaiorum cnm
Ekstradan kastim hani bir aralar nar suyu rahim kalinlastirmak icin iyi gelio falan diolardi bitkisel bir destekten bahsettim aslinda
Suanda transfer asamasina gecmedigim icin rahimle ilgili seyleri merak ediorum bebisimin 9ay kalcagi yere iyi bakmaliyis dimi:)
inşallah hepimize nasip olur güzel haberler vermek.nar suyuna öyle diyolar ama kanıtlanmış bilimsel bişey yok tabi,olsa doktorlar da için derdi.ilaçlar yeterli olacaktır, zaten yeterli kalınlığa ulaşmadan transfer etmiyolar.sen kafanı çok yorma canım bunlarla.herşey güzel olacak

Back
X