yetiştim kızlaar

şimdiiii.... öncelikle adet sancıları normal bende de oldu kullandığımız ilaçlardan oluyo sakın olumsuz düşünüp kafaya takmayın emi... bende 8.günden itibaren acayip mide bulantısı olmuştu ama herkeste olur diye bişey yok tabi... ayrıca lekelenmelerim olmuştu 2 gün koyu kahve ve bir kez de pempemsi geldi böyle olursanız da endişe etmeyin derim tutunma lekesiymiş ama çok sürerse ve kırmızıya dönerse doktorunuzu arayın....sonraaa.... benim başka ağrım hiç olmadı ne göğüs ne bel ne ayak ha sadece 1 gün belim ağrıdı o da 8 yada 9.gündü tam hatırlamıyorum o konuda bişey diyemicem yani...sivilceye gelince bende hiç çıkmadı hatta cildim güzelleşti diyoduuuuum 3-4gün önce bi uyandım sağ yanağımda eşşek kadar çıkmış

o yüzden hiiiiiç canınızı sıkmayın çıkcak sivilce deri altında durmaaz... bu özlü söz de benden

velhasııııl canınızı belirti arayıpta hiç üzmeyin canlarıım inanın anlamıyosunuz bile nasıl hamile kaldığınızı o mu bu mu diye düşünmek kendine eziyet oluyo ben daha yeni yeni farkediyorum hatta şöyle söyliyim hamilelik belirtileri bence hamile olduktan çok sonra ortaya çıkıyo öncesinde bişey belli olmuyo....
göğüslerim şişti damarlar çıktı... adet ağrısı gibi ağrım halen var... miğde bulantılarım başladı özellikle sabah.... rengim sarardı hani hamilelik sıfatı vurulur derler ya o hesap okadaaar...
hadi siz de azcık içinizi ferah tutun herşey güzel olacaaak bak ikiniz de hamiş olucaksınız...