- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canıım naptın yaptırdınmı bidaha kan tahlili...hayırlı olsun canım,Allahım ne güzel bi duygudur kimbilir o yaşadığın.okurken ben ağladım.inşallah bize de nasip olur günleri görmek.ben de sabahtan beri ağladım sızladım biraz ama sonra dediğin ihtimalleri düşünerek toparladım kendimi.küçük de olsa kanda değerim çıkaar inşallah.test günüm perşembe,günümü beklicem.dualarını eksik etme canım,çok ihtiyacım var
canım kan verdim ama sonuç almadım henüz. Çıkınca haber veririm merak etmecanıım naptın yaptırdınmı bidaha kan tahlili...
Bnm 6. Gûne kadar dayanmis minik savascim
Nolur yarinda anneni birakma ve hep bnmle kal
Evet kizlar yolculugun son dônemecindeyim
Yarin 13:30 da bnm minik hûcrem icimde olucak insallah ait oldugu yerde
Cok korkuorum ya beni birakirsa ya cozundukten sonra bozulursa die![]()
Amin cnm allah razi oLsunne güzel transfer günün gelmiş. içini ferah tut. inşallah tutar allahım hayırlı eylesin...
aaah ah sorma canım evdeyim yatıyorum bu fasulye çok ezziyet ediyo bana... kusma bulantı baş dönmesi ühüüüü bi sürü şey bende hayat pert buaralar sen ne alemlerdesin canımBu topiktekilere nolmuş böyle nerelere dağılmışsınız. Sebus nerelerdesin haberdar et canım :)
Gecmis olsun. Gecici gunler bunlar. Ileriyi dusun. Bende iyiyim cok sukur. Her ne kadar dusuk riskim fazla olsada rabbime cok sukur. Bu gunler sabır gerektiriyor sebuscum. Kanamalarım ve kasılmalarım oluyor. Ara ara doktora taşınıyorum. Elhamdulillah simdiye kadar bisey olmadı. Rabbim bebeğimi sağlıkla bana bağışlasın seninkini de sana insallah.aaah ah sorma canım evdeyim yatıyorum bu fasulye çok ezziyet ediyo bana... kusma bulantı baş dönmesi ühüüüü bi sürü şey bende hayat pert buaralar sen ne alemlerdesin canım
a aaa gerçekten mi iğne falan kullanmıyomusun peki düşük riskine karşı...çok geçmiş olsun canım yat hiç iş yapma sakın yorma kendini kaç haftalık oldunuz daha o riskli dönemi atlatmadınmı canım...ben de bişey olmasın diye yatıyorum genelde bi iş yapmıyorum zaten halim de olmuyo ya neyse :) benim de düşük riskine karşı hergün progestan iğnem var çok afedersin totoşum delik deşik oldu 40ı geçti nasipse bu hafta biticek crinone jel,progestan kapsül,estrofem hepsi devam 12.haftaya kadar....sana bıraktırdı mı doktorun ilaçlarını canım aman kendine dikkat et allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza da almayı nasip etsinGecmis olsun. Gecici gunler bunlar. Ileriyi dusun. Bende iyiyim cok sukur. Her ne kadar dusuk riskim fazla olsada rabbime cok sukur. Bu gunler sabır gerektiriyor sebuscum. Kanamalarım ve kasılmalarım oluyor. Ara ara doktora taşınıyorum. Elhamdulillah simdiye kadar bisey olmadı. Rabbim bebeğimi sağlıkla bana bağışlasın seninkini de sana insallah.
Amiin inşallah. Kullanıyorum tabiki. Kan sulandırıcı iğne, kasılmalar için fitil, progestan kapsül, coraspin,haftada birde proluton depot iğne,vitaminler falan. Pıhtılaşma sorunum oldugu icin devamlı yatmam da sakıncalı. Orta yolu bulmaya çalışıyorum. Rabbime cok sukur bugune kadar geldik.insallah sonuna kadar saglikla devam ederiz. Su an 16. Hafta icindeyim. Doktorum senin hamileligin boyle devam edecek gibi diyor. Hayirlisi hepimiz icina aaa gerçekten mi iğne falan kullanmıyomusun peki düşük riskine karşı...çok geçmiş olsun canım yat hiç iş yapma sakın yorma kendini kaç haftalık oldunuz daha o riskli dönemi atlatmadınmı canım...ben de bişey olmasın diye yatıyorum genelde bi iş yapmıyorum zaten halim de olmuyo ya neyse :) benim de düşük riskine karşı hergün progestan iğnem var çok afedersin totoşum delik deşik oldu 40ı geçti nasipse bu hafta biticek crinone jel,progestan kapsül,estrofem hepsi devam 12.haftaya kadar....sana bıraktırdı mı doktorun ilaçlarını canım aman kendine dikkat et allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza da almayı nasip etsin
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım benim dakikam dakikama uymuyo bi iyiyim bi kötü kendimden sıkıldım yaaaw :)Sebus ne var ne yok nasılsın?bu topiktekilerden hayır yok bari sen ses ver
Eee olur o kadar. Bu haftadan sonra yavas yavas düzelmeye baslar insallah. Bende iyiyim cok sukur. Kanamam devam ediyor ama alıstım onada. 4lu testim yapıldı. Ptesi sonucu alıcam. Doktorum riskli oldugum icin perinatologa yonlendirdi. Bir kere de ona muayene olucam. Insallah iyi haberler alirim. Arada ses ver merak ettirme beniiyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım benim dakikam dakikama uymuyo bi iyiyim bi kötü kendimden sıkıldım yaaaw :)
ohooo siz epey büyümüşsünüz maşallah... benim 2li test ayın 29unda... pazartesimi gitcen perinatoloğa...bişeycik çıkmaz gerçi de yine de için rahat olur bizim sıpalar biraz nazlı hele seninki epey yaramaz hep o yüzden bu sıkıntılarEee olur o kadar. Bu haftadan sonra yavas yavas düzelmeye baslar insallah. Bende iyiyim cok sukur. Kanamam devam ediyor ama alıstım onada. 4lu testim yapıldı. Ptesi sonucu alıcam. Doktorum riskli oldugum icin perinatologa yonlendirdi. Bir kere de ona muayene olucam. Insallah iyi haberler alirim. Arada ses ver merak ettirme beni
Ptesi kendi doktoruma gidip sonucumu ogrenicem. Sonra perinatologa gidicem. Ne zaman giderim bilmiyorum. hemde ne yaramaz. Yazarım herseyi gorusuruz insallahohooo siz epey büyümüşsünüz maşallah... benim 2li test ayın 29unda... pazartesimi gitcen perinatoloğa...bişeycik çıkmaz gerçi de yine de için rahat olur bizim sıpalar biraz nazlı hele seninki epey yaramaz hep o yüzden bu sıkıntılarsen de yaz canım emi :)
canım neber ne durumdasın gittin mi doktora ne dedi... ben de bgn gittim 2li test için kan verdim bayramdan sonra alıcam artık bu arada benim sıpa büyümüş pipilenmişPtesi kendi doktoruma gidip sonucumu ogrenicem. Sonra perinatologa gidicem. Ne zaman giderim bilmiyorum. hemde ne yaramaz. Yazarım herseyi gorusuruz insallah
Aaaa ne güzell. Oğluşun mu olacak benimde oglusum olacak insallah allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Persembe gunu perinatolog randevum var. Ayrıntılı ultrasona giricez ins. Guzel haberler aliriz sende bendecanım neber ne durumdasın gittin mi doktora ne dedi... ben de bgn gittim 2li test için kan verdim bayramdan sonra alıcam artık bu arada benim sıpa büyümüş pipilenmişiçime de hep öyle doğuyodu çok sevinçliyim
![]()
aaa doğru senin de oğlandı demi unuttum ben onu inşallah canım doğdukları günleri de görürüz hayırlısıyla...perşembe haber ver ozaman merak ederim...Aaaa ne güzell. Oğluşun mu olacak benimde oglusum olacak insallah allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Persembe gunu perinatolog randevum var. Ayrıntılı ultrasona giricez ins. Guzel haberler aliriz sende bende
Tabi veririm sende 2li test sonucunun haberini ver. Opuyorumaaa doğru senin de oğlandı demi unuttum ben onu inşallah canım doğdukları günleri de görürüz hayırlısıyla...perşembe haber ver ozaman merak ederim...