Abimler ,annemi ve babamı sonra işte yemek yaptık eşimle tatlı yaptım. Onlarda eve bize geldiklerinde tatlı getirmisler ama bakamadım zaten çorbada yetismedi son 1 saatte yaptim sonra bulaşık çıktı vs derken kim ne getirmiş diye bakamadım yemekten sonra da çay yaptık yaptığım tatlıdan koydum sonra çerez koyalim mi? dedim onlarda yok gerek yok dediler .Giderkende anneme dedimki onun tatlı getirdiğini biliyorum da abimgilin ne getirdiğine bakamamistim tatlidanda koymadım koysa miydim ? Dedim. Sonrada iste kendim tatlı yapmıştım ondan koydum diye aklıma da gelmedi yok dedi annem neyse zaten tatlı yapmışın dedi. Ertesi gün bugün yani yazmış bana tatlilardan koymadın kalan yemekten evdeki abine koysaydın seni cimri demeye başladı. Eşin senden iyi dedi ama şunu soyleyim ne zaman ailem gelse eve onun için yapılan market alışverişi genelde ben ödüyorum tam o vakit eşimin de parasi kalmıyor ikimizde çalışıyoruz ayın 15 gunu o 15 gunu ben yardımcı oluyorum eve .Canım çok sıkıldı bu duruma takmiyim mi ?sizce .Nedense memnun edemiyorum annemi