Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

Ağrın operasyondandır canım.tekrar geçmiş olsun.

senin nasıl oldu devamı igne ilaca ?

canim benim şükürki çok sürmedi.3 gün falan.25 adet iğne ardından 1 kutu hap vajenden tedbir amaçlı.12 haftaya girerken bıraktım.kesenin arkasinda kanama vardı o da yok olmuş.ama benim asïl sorunum hamileliğin ilerleyen haftalarında çıkan previa.tekrarlama olasïlığı var.dün tam 1 yıl oldu erken doğum yapalı.27.haftada musluktan boşanırcasına kanamam oldu.bebeğimi kaybettim.

Ncb geçmiş olsun.. İnşallah ağrın olmaz artık,, O ağrılar cok zor..

Pepuke sğol cnm içimi rahatlattın..Çok korkuyodum bebeğe bişey olur diye..

27.ci haftada kaybettin demek çok üzücü.. o kanamanın sebebi neymiş belli mi ?

ahh cnm beım ya düşünme öle şeyler hep iyi düşün iyi olsun... alıcaz kucagımıza bebişlerimizi allahın izniyle :)

Belli canım,plasenta previa totalis yani plasentanın rahim ağzını kapatması.

ahh cnm beım ya düşünme öle şeyler hep iyi düşün iyi olsun... alıcaz kucagımıza bebişlerimizi allahın izniyle :)

Öyle canım öyle Allah ne derse o olur.ben de iyi düşünmeye çalışıyorum.inşallah cümleten yavrularımızı mutluluk gozyaşları içinde kucaklarız

kızlar nasılsınız nasıl oldunuz ?

Benden başka kimse yok sanırım ben de ncbyi merak ediyorum umarım o ve herkes iyidir.benim bel ağrım var bir de sanki 6 aylık gibi ağirlastım niye bilmiyorum.tek istediğim hamile olarak sağlıkla kasım ayının sonlarına gelebilmek..

ben daha iyyim cok sukur..normal beyaz renkte akıntım ama var normal heralde.. bu aralar benimde belim cok ağrıyo..

kızlar ya benim ağrılarım halada devam ediyor dr umda bende kafayı yedik ama bi neden yokkkkkkkkkk sizler nasılsınız

Benim eltimde hamile, onun da 4.cü aydan itibren hep ağrısı oldu ve hala da oluyo.. su an 28 haftalık.. doktor cocuk büyüdüğü için ve biraz asağıda oldugu için ağrısı oldugunu söylüyolar.. bazı hamileler böyle ağrılı geçiriyor malesef.. snein deöyle olcak sanırm..

inşallah canım olsunda ağrılı olsun inanki gözlerimin altı mosmor artık ağrıdan kafayı yedim valla psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık ağrı çeke çeke herşeye olumsuz bakar oldum her dakika bişey oldu korkusuyla yaşıyorum artık hayırlısı neyse o olsun hakkımızda sen nasıl oldun canım geçti dimi kanaman

Kıyamam yaa sana iyi gelcekse git tabi bi psikoloğa..Bol bol dua et.. Allah a sığın canım..

Allah a sukur ben daha iyiyim.. Maşallah Kanamam geçti.. beyaz ve ara sırada sarı akıntım oluyo ama onlar normal sanırım..

kızlar ya benim ağrılarım halada devam ediyor dr umda bende kafayı yedik ama bi neden yokkkkkkkkkk sizler nasılsınız

Güzelim naber merak ediyordum seni.demek sancılar dinmedi ha senin adına üzüldüm canım ama bebiş sağlikliysa en azindan teselli bul.demekki böyle geçecek bi muddet.her şerde bir hayır vardır sonu iyi olur inşallah.
Ben iyiyim şimdilik bir şey yok.arada ağrı sızı şişkinlik baskı oluyor idare ediyorum.prş doktora gidicem.iki doktora gidiyorum bir tanesi yakın öbürü uzak.asıl doktorum uzak olan.yakın olana tedbir amaçlı gidiyorum.bakalım ne diyecek.stresle bekliyorum.hayırlısı..

geçmedi canım artık korkar oldum iyice neyden teselli bulacağımı şaşırmış durumdayım bişeylerin olumsuz olması kötü bişey ama olumsuz olma düşüncesini her dakika yaşamak daha kötü Allahım yardım etsin inşallah çünkü moralmen bitik durumdayım

ben daha iyyim cok sukur..normal beyaz renkte akıntım ama var normal heralde.. bu aralar benimde belim cok ağrıyo..

aynı sekilde ilerliyo cnm senle benim hemen hemen bugün ilaç bitti die gittim doktora kendi doktorum yoktu tatilde baska bi doktora gittim aynı hastanede plasenta da ki kanı emicek kendi kendine ama biraz aşagıda dedi anlamadım
benimde piskolojim bozuldu valla haftada nerdeyse bi bahaneyle gidiyorum doktora bıktılar benden :)))
pazartesi gene gitcem doktor gelince.

canım allah yardımcım olsun sıkma canını yeni operasyon geçirdin bide gebeyken zor yani ondan agrıların vardır. inş. geçicek

Kızlar merhaba demin doktordan geldim ve güzel haberlerle geldim inşallah güzel haberler artarak devam eder.eski rahatsızlığim yokmuş yani plasenta rahim ağzını tam kapatmiyor.belki biraz kapıyor ama henüz erken haftalardayım inşallah zamanla daha çok yukarı çıkar ve olması gereken yere gelir.bebeğimin cinsiyetini de öğrendim oğlum olacakmiş.kaybettiğim yavrum da erkekti.inşallah o cennette oldukça bu yavrum doğar yaşar büyür koca adam olur sağlıcakla..hepimiz icin hep güzel şeyler olsun birbirimize iyi haberlerimizi verelim hep inşallah:92::92::116::116::116:

yaa cok sevindim canım benımm :) allahım izniyle alıcaz hepimiz kucagımıza...
hiç bişi olmıcak hastalıgın bi daha olmıcak güzel bi erkek evlat dogurcaksın
rabbim korusun onları uzun saglıklı ömürler versin :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…