kistin içini boşaltmışlar operasyon iimiş bebeğimde iyi şükürki ama ağrım hafif hafif var belki operasyonun etkisindendir risk yine var zaten progestana devam bakalım napayım canım artık ağrıyı düşünmek bile istemiyorum
senin nasıl oldu devamı igne ilaca ?
canim benim şükürki çok sürmedi.3 gün falan.25 adet iğne ardından 1 kutu hap vajenden tedbir amaçlı.12 haftaya girerken bıraktım.kesenin arkasinda kanama vardı o da yok olmuş.ama benim asïl sorunum hamileliğin ilerleyen haftalarında çıkan previa.tekrarlama olasïlığı var.dün tam 1 yıl oldu erken doğum yapalı.27.haftada musluktan boşanırcasına kanamam oldu.bebeğimi kaybettim.
Ncb geçmiş olsun.. İnşallah ağrın olmaz artık,, O ağrılar cok zor..
Pepuke sğol cnm içimi rahatlattın..Çok korkuyodum bebeğe bişey olur diye..
27.ci haftada kaybettin demekçok üzücü.. o kanamanın sebebi neymiş belli mi ?
ahh cnm beım ya düşünme öle şeyler hep iyi düşün iyi olsun... alıcaz kucagımıza bebişlerimizi allahın izniyle :)
kızlar nasılsınız nasıl oldunuz ?
Benim eltimde hamile, onun da 4.cü aydan itibren hep ağrısı oldu ve hala da oluyo.. su an 28 haftalık.. doktor cocuk büyüdüğü için ve biraz asağıda oldugu için ağrısı oldugunu söylüyolar.. bazı hamileler böyle ağrılı geçiriyor malesef.. snein deöyle olcak sanırm..
kızlar ya benim ağrılarım halada devam ediyor dr umda bende kafayı yedik ama bi neden yokkkkkkkkkk sizler nasılsınız
Güzelim naber merak ediyordum seni.demek sancılar dinmedi hasenin adına üzüldüm canım ama bebiş sağlikliysa en azindan teselli bul.demekki böyle geçecek bi muddet.her şerde bir hayır vardır sonu iyi olur inşallah.
Ben iyiyim şimdilik bir şey yok.arada ağrı sızı şişkinlik baskı oluyor idare ediyorum.prş doktora gidicem.iki doktora gidiyorum bir tanesi yakın öbürü uzak.asıl doktorum uzak olan.yakın olana tedbir amaçlı gidiyorum.bakalım ne diyecek.stresle bekliyorum.hayırlısı..
ben daha iyyim cok sukur..normal beyaz renkte akıntım ama var normal heralde.. bu aralar benimde belim cok ağrıyo..
kızlar ya benim ağrılarım halada devam ediyor dr umda bende kafayı yedik ama bi neden yokkkkkkkkkk sizler nasılsınız
Kızlar merhaba demin doktordan geldim ve güzel haberlerle geldim inşallah güzel haberler artarak devam eder.eski rahatsızlığim yokmuş yani plasenta rahim ağzını tam kapatmiyor.belki biraz kapıyor ama henüz erken haftalardayım inşallah zamanla daha çok yukarı çıkar ve olması gereken yere gelir.bebeğimin cinsiyetini de öğrendim oğlum olacakmiş.kaybettiğim yavrum da erkekti.inşallah o cennette oldukça bu yavrum doğar yaşar büyür koca adam olur sağlıcakla..hepimiz icin hep güzel şeyler olsun birbirimize iyi haberlerimizi verelim hep inşallah:92::92::116::116::116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?