Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

Ben de sabah dayanamayıp yakınlardaki bi doktora gittim.kalp atışlarını duydum rahatladım çok şükür.ama kese arkasında biraz kan birikmesi olmuş.cok önemli degil dedi vücut emebilir yada atabilir dedi.ben yine de biraz huylandım ama.neyse doktor hanımdı ben kadın doktorları pek tutmam ama bu çok tatlıydı etraflıca anlattı herşeyi.yine de doktorumu değiştirmicem tabi.igneye devam.kanaman olmazsa 15 gün sora gel dedi.

benimde kese yanında olmuştu 7.hafta civarı sonra kaybolmuş ayy valla şu dr lar olmasa halimiz yaman bende iyi olduğunu öğrendim ya şükür rahatladım 11 haftalık olduk şükürki sana kapsül vermemişlerdi dimi?

Bende bugün düşük tehliklem olduğunu öğrendim hafif hafif leke geliyor dün geceden beri kendi doktorum izinli 2 hafta sonra gelicekmiş başka bir doktora gittim o da düşebilir bir hafta bekleyelim dedi. Dinlenmene gerek yok dedi bir de benim 3 yaşında bir oğlum var sürekli kucağımda atlıyor zıplıyor dedim atlasın zıplasın ağır da kaldırabilirsin düşeceği varsa her şekilde düşer dedi. Gerçi kendi doktorum da benzer şeyler söylemişti beklemek çok zor bebek kesede görünmesini beklerken şimdi düşecek mi onu beklicem ya herkes sağlıkla bebeğini kucaklar inşallah.

valla drlar bile diyoki bu düşük tehlikesi moda olmuş artık kimi görsem aynı sorun bana kalırsa sen dikkat et yinede ben lekelnmeyle dr a gittiğimde hemen iğne başlamıştı bana ha sorsan etkisi oldumu diye bilmiyorum çünkü iğne kullanırken kanamam oldu ama ben ağır kaldırmıştım ogün ben buna bağlıyorum yani bence sen dikkat et yinede

Geçmiş olsun canım ama doktoruna sinir oldum neden ilac vermediki.tabi onun umrunda diil düşse nolur doğsa nolur..bence derhal başka doktora git.benim kanamam oldugunda doktorum hemen igne ve istirahat verdi.düşebilir de herşey kısmet dedi.ama ilaç vermemek ve istirahate gerek yok demek hiç önlem almamanın yanında bebek düşsün demek gibi..Allah hayırlısını versin canım ama sen tedbirini al gerisi taktiri ilahi..

Ay ncbcim yaa inşallah benim kanama da kaybolur senin gibiiii:2:
Benim sadece iğne.100mg progynex.

Ay ncbcim yaa inşallah benim kanama da kaybolur senin gibiiii:2:
Benim sadece iğne.100mg progynex.

inşallah canım kaybolur ya benimde ilk başta söylediğim şeyi hatırlıyomusun çok küçük kırmızı nokta gibi bişey bende onlarla bozdum kafayı nedir bu yarabbim içerde kanama yok ama nebileyim işte yaa sence kan olsa peçeteye yapışırmıki ben elimle çektirince yer değiştiriyor kan olsa bi şekilde yapışır diyorum ama okadar küçükki

Kendi doktorum bana zaten kese görününce iğne vermişti dün onu yaptırdım ben dinlenme olayına şaşkınım sadece çevremdeki herkes yat dinlen derken doktor neredeyse zıpla dicekti vardır bir bildikleri diye düşünüp bende normal yaşantıma devam ediyorum zaten oğlum aksine asla izin vermez:)

Hatırladım canım ama anlam veremedim,hala mı geliyo? Doktor ne olduğunu söylemedimi bence doktora göstermelisin.belki önemsizdir yine de dikkat etmek gerek,tetkik etmek gerekebilir.düşükle alakası olmayan farklı bişey olabilir.

Ben de bu doktorları anlamıyorum.önceki hamileliğimde plasentam rahim ağzını tamamen kapıyordu.tıpta böyle hamilelere patlamaya hazır bomba dediklerini çok sonradan öğrendim.benim mal doktorum ki kendisi pahalı,havalı proflardandır,beni hiç uyarmadı.yani olabilecekleri anlattı ama yat dinlen iş yapma ilişki yasak demedi.gerci biz iliski yaşamadık ne olur ne olmaz diye ama adam beni çok hafife aldi neticede 27 haftalıkken sezaryenle dogum yaptım.o yüzden rahat doktorları sevmiyorum.hoş artık kolay kolay hicbirine güvenemiyorum.iki doktora birden gidiyorum.yavrularımızın alacağı nefes varsa zaten doğacaklar,Rabbim hayırlısını nasip etsin ama önce eşeği sağlam kazığa bağlayalım,gerisini O'na bırakalım neylerse güzel eyler diyelim

yaa benim farkettiğim kadarıyla 15 gündür olan bişey içerde kanama yok kendi druma gittiğim zaman sorcam artık telde eşim görüşmüş merak etmesin demiş iğneye falan gerek yok demiş geçen gittiğim drda ultrasondan baktı düşük riskin falan yok senin ddi ama anlam veremiyorum işte bide diyorum kanama olsa 15 gündür hiçmi artmaz yahuu çok fazla takılıp inceliyorum ya ondan heralde diyorum artık napalım kafayı sıyırmasam barii:):)

Seni anlıyorum canım nerdeyse elinde mikroskop her gördüğünü inceleyecek duruma geliyo insan.senin bu durum devam ederse bence örnek topla doktora göster için rahatlasın derim ben.

Seni anlıyorum canım nerdeyse elinde mikroskop her gördüğünü inceleyecek duruma geliyo insan.senin bu durum devam ederse bence örnek topla doktora göster için rahatlasın derim ben.

valla bende öyle düşünüyorumda daha 1 hafta var kontrolüme o zamana kadarda bekletilmezki kısmet artık ama sorcam mutlaka..

Kızlar çok kötüiki gün geçirdim.dün canım dayımı toprağa verdik.ayağıyla anjiyo olmaya gitti bi hafta sora hastaneden cenazesi çıktı.perişanız.vefatından önceki gün de ben rahatsızlandım mikrobik bişeymiş cok ateşim çıktı zangır zangır titreyerek acile gittik.serumlarla ilaçlarla ateşim düştü.şimdiyse en düşük 37 derece.ben de anlamadım ne oldugunu.şimdi daha iyiyim.ama dudaklarimda uçuk çıktı.bugün doktor kontrolüne gidicem bebek için bakalım ne dicek.stresli ve heyecanlıyım.

allah sabrını versin canım başınız sağolsun çok üzüldüm dikkat et kendine bebeğine

allah sabır versin arkadaşım...allah allah yediğin bişeymi dokundu acaba bebeğin iyidir merak etme Allahın izniyle benimde vücudumda bir kaşıntıki anlatamam alarji oldum sanırım.Bu arada rahim ağrın devam ediyomu hala seninde haberini ekliyorum merakta bırakma kendinede bebişede çokkk iyi bak...

Sağol canım neylersin kısmet..yediim bişey dokunmadi mikrobik bişe olabilir dedi doktor.kaç gündür elim bilgisayara gitmedi acaip keyifsizim.halsizlik dizboyu.dudaklarım yara dolu.ateş yüzünden.hicbişeyden zevk alamıyorum,midem kötü.depresyonda gibiyim.bu hamilelik belirtileri çok uyuz yaa.hiçbişey yapamıyorum çocuğumla ilgilenemiyorum.Allahım çabuk geçsin bu uyuz günler...
Rahim sancıları normalmiş dedi doktor.korkma dedi.iğnelere 1 ay daha devam.şu ilk trimester bi bitsin daha iyi olucam inşallah.bu sefer de ayrıntılı ultrason stresi olcak.herşeyi Rabbime bıraktım.en iyisini bilir kurban oldugum...

tekrardan geçmiş olsun cnm bende kontrolden geldim ikili test için kan verdik aynı zamanda bugün valla stresler bitmek bilmiyoki bitürlü rahim ağrısını tekrar sordum yine normal dedi bakalım şimdilik herşey normal görünüyo da gel de bakalım takmadan ne kadar durabilcem....

Canım stres yapmamaya gayret etmeliyiz.doktor no stres dedi.zor ama en azından olumlu düşünmeye çalışalım.bu progynex iğnesi her ne kadar yan etki olarak sersemlik,depresif haller yapsa bile ben gayret ediyorum.ne kadar edebiliyosam artık.sana yazıyorum ama kendime de söylüyorum asıl.sen 3 aylık oldun sanırım ikili testi ben aysonunda olcam.güzel sonuçlar alırız inşallah.demin netten evimin yakınlarında ev yemekleri yapan yerleri aradım.iki yer buldum.kuru şeyler yemekten içim kurudu yaaa.Allah yardimcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…