Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

Allahın izniyle zor zamanlarını atlatmışsın vanım inşallah bundan sonrası kan görmeden,hamileliinin tadını çıkararak geçer.iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah.herşey kısmet.karnında büyüyüp sonrasında kötü bışey olacağına baştan olmaması daha hayırlı.ben geçen sene 7 aylık bebegimi kaybettim çok acılı zamanlardı.hep senden kötü durumdakileri düşünüp haline hamdet olumlu düşün.

evet haklısın.iyi düşünmek çok önemli,olumsuz şeyler aklına getirmemeye çalış.inşallah herşey güzel olur..

Selam kızlar son durumumu yazayım dedim.25 gündür 25 tane iğne olduktan sonra iki kalçam da iptal oldu igne yapılamaz hale geldi.doktorumu aradım igneyi bırakıp progestan hapına başladık.vajinadan sabah akşam almaya başladım.daha iki kez uyguladım sanki igneye oranla daha az yan etkisi var gibi.halsizliğim biraz azaldı.ama gene halsiz ve keyifsizim.hiçbişey yapmak istemiyorum.şu 3 ay bi an önce geçsin istiyorum.of yaa sabrediyorum.bu arada yarın başka bi doktora daha gidicem daha önce gittiim iyi bi dr.iki doktora birden devam edicem geçen sefer olduu gibi doktorumun yarı yolda bırakmasını istemiyorum.birinin işi çıkarsa diğeri gelsinacil bişey olursa.sizler nasılsınız canlarım kanaması olup ta dinlenen bacılarım?

ayyy şekerim nasıl olalım ağrılı sızılı günleri geçirmeye çalışıyoruzikili testimin sonucu temiz çıkmış buna sevindim derken şu rahim kasılmaları gerçekten artık sinirimi bozuyor vallahi sanki bıçakla içimi kazıyolar ya nedir bu arkadaş valla gerildim artık her dakika korku stres sapıttım en sonunda....ilaca dönmen iyi olmuş biraz olsun rahatlarsın ben ağızdan alıyodum yan etkisi daha beterdi ama vajinadan olunca daha etkili oluyomuş başka bi dr sölemişti banada bende 2 ayrı dr a gidiyorum valla çelişki olmasın biri başka biri başka sölerse bi 3.ye bile gidebilirim hatta az kaldı seninde 3 aya dimi?

Slm kizlar.. bende 5. Haftamda oldu kanama 3 ayim dolanakadar yattim..sukur atlattim derken bugun lavaboya gittim bide ne goreyim lavabo oldugu gibi kahve rengi akinti pedim desen oda oyle.Dr kapisinda aldim solugu Dr ulturasonda bakti bi sorun yok dedi.. hatta bebisim kipir kipirdi.. Elinor kafasina koydu Slm bile Verdi.. Dr cum o Eski bir kanama dedi ama istirahat verdi yat dedi yaticaz artik alistik yat yat.. onemli olan bebisinn saglikli olmasi...bide cinsiyeti gosterseydi keske bagdas kurmus dedi Dr bacaklari kapaliymis 10 gun sonra kontrolum var ozaman bakicaz ins gosterir busefer...

Ncbcim ben de seni merak ediyodum napıyosun diye.sen hangişehirdeydin belki söyledin unuttum kafa kalmadıki.eğer istanbuldaysan doktorlarımı önerecektim.çok memnunum ve güveniyorum kendilerine..testlerinin sonucuna çok sevindim ohoh maşallah darısı benim bŞıma inşallah.ilaca döndüğüme ben de çok sevindim.oh be kurtuldum artık popom acımıycak.yavaş yavaş ta geçiyo.ay sonunda 3 ayım bitecek hayırlısıyla.

Aman ha canım dinlen yat niye olduki şimdi bu kanama?dr hiç sebep soylemedimi?inşallah önemsiz bişeydir.bu ara çok gezip tozma kendini yorma.çok geçmiş olsun canım.

Aman ha canım dinlen yat niye olduki şimdi bu kanama?dr hiç sebep soylemedimi?inşallah önemsiz bişeydir.bu ara çok gezip tozma kendini yorma.çok geçmiş olsun canım.

ah canim sorma daha oncekinde kesede ayrilma olmustu..simdikinde yok kesede ayrilma dedi bebekte iyi dedi.. cok yogundu kanama oda 3 veya 4 gun oncekinde bikanama dedi..yat dedi 10th gunden bir takip edicek simdi..oda suan bi sebep bulamadi.. bende yatiyorum suan Dr kalk demedende kalkmicam...zaten 5 . Haftadaki kanamadan sonra prenses moduna almistim kendimi oyle is mis yaptimda yok. Bir iki gezdim... Gecen oglumu parks goturdum orda bi cocuk ogluma vurunca cocugun annesiyle tartistik biraz sinirlendim baya sanirim o sebep olabilir.. o an panikle Dr soylemedim sonra aklima geldi.. sanirim odut sebebi...

ben izmirdeyim aslında doktorum çok uzman bi dr güveniyorum kendisinede beni tek kasan durum ilalki ayda bir gel diyo yada ben kendimi tam anlatamıyomuyum nedir evham yapıyorum ya benim gibi birine 1 ay çoookkkk uzun böle divane divane geziniyorum sonra gittiğim 2.dr da ayda bir çağırıyo:)bende ilk 15 gün birine sonraki 15 gün diğerine gidiyorum.valla şafak 6 ay az kaldı ne diyelim ikili test bitti şükür onuda atlattık 3 lüde yapmaz heralde çağırmadığına göre sıradaki stres konumuz ne acaba diye düşünüyorum:)

offf kızlar benim de 7 haftalıkken k.rengi lekelenmem olmuştu.tam 1 hafta sürdü 10 gün evde yatıp dinlenmiştim geçmişti.bu arada progestan kullanıyorum günde 3 tane.hatta 3. kutuya geçtim.tam rahtaladım işe başladım derken pazar günü yine başladı lekeler.dün dr.a gittik ultrasonda hiç bir kanama alanı görünmüyor.herşey normal bebek gayet iyi hatta kıpır kıpırdı:)dr.um işine gidebilirsin dedi.ıstırahat vermedi.bugün işe gittim ama sürekli wc ye taşındım.moralim çok bozuk.düşünmemeye çalışıyorum ama nasıl?!

İstanbulda hangi dr.a gidiyorsun ben de dr.ları pek beğenemiyorum,öneride bulunabilir misin?

canım geçmiş olsun bazı dr lar dinlencen diyo bazıları sadece dikkat et diyo içerde kanama yoksa çokta önemsemiyolar anladığım kadarıyla bende aynı durumdayım 1 nokta bile olan kan sinirimi bozmaya yetiyor ama beklemekten başla elden gelen bişey yok kaç haftalık oldun?

İstanbulda hangi dr.a gidiyorsun ben de dr.ları pek beğenemiyorum,öneride bulunabilir misin?

Selam kızlar ben rıza madazlı ve engin orala gidiyorum.ikisi de cerrahpaşanın profu ve alanlarında en iyilerden.en önemlisi kibar ve vicdanlılar.

Bence de o olabilir.hiç stres yapmamak lazım yaa.inşallah bi daha tekrarlamaz canım.ama stressiz de olmuyoki zaten hamile olmak başlı başına stres sebebi.Allah yardımcımız olsun.

Demek iZmirdesin hmm orda da çok iyi doktorlar vardır.sen benim gibi pimpiriklisin ben de iki doktora gidiyorum ama biraz masraflı oluyo.bugün cerrahpaşaya perinatoloji servisine rıza madazlıya gittim.tam 2,5 saat bekledikten sonra 2,5 dakikalık muayene oldum.ultrasonda bebek normal göründü.ilacı bırak 15 gün sora ense kalınlığı testi için gel dedi.tanıdık oldugu için bana baktı yoksa sadece çok riskli gebelere bakıyo.sıra beklerken ordaki gebelerle nerdeyse akraba olduk herkes kendi hikayesini anlattı bi nevi terapi gibi oldu.bazılarına çok üzüldüm.neler var neler.insan haline hamdediyo.bi de bir tahlil eksikmiş diye kan vermeye gittik yarım saat te orda bekledikten sora öküz hemşire damarımı bulamayarak beni mahfetti.hayatımın en kötü kan almasiydı.acıdan agladım yaa.ki ben ignelere çok alışığımdır yani.kolumu büküp açamıyorum damarıma zarar verdi uyuz.neyse bu da geçer napalım önemli diil.ama ben devlet hastanesine gitmek istemiyorum yaaa.mal gibi davraniyolar insana.ama rıza hocanın özeli de 270 tl.öteki doktorum da 200 tl.ben her ay 470 tl veremem.artı bi dünya tahlil parası.yok ikili test yok ayrıntılı ultrason felan..naapçam bilmiyorum.şimdilik böyle gitsin hele bi Allahın izniyle birini seçer onla giderim diyorum.
İnşallah senin de hamileliğin sonunda dek sorunsuz geçer de sen de pimpirik yaptıgınla kalırsın.ilerde de şimdiki halini düşünüp gülersin canım..

Bebişine maşallah canım bak işte hiçbişiycii yokmuş annesi endişelenme sen de.seni çok iyi anlıyorum stresli wc ziyaretleri hepimizin derdi.ama korkunun endişelenmenin faydası yok zararı var malum.ben endişelenince hamile olduumu unutmaya calışiyorum mümkün olduunca.ve herşey olacağına varir sen ne yaparsan yap bebğinin ömrü varsa yaşayacak zaten diye kendime telkin yapıyorum.moralini bozma.güçlü durmaya çalıs.herşeyin hayirlısı inşallah.

ayy inşallah valla artık bu halime gülmek istiyorum benim drum 150 tl alıyo yaklaşık yarım saat ilgileniyo saolsun zaten yoksa hergün tepesindeyim diğeride 12 tl oda ilgileniyo ama sıkıştığı yerde sen bi araştırma hastanesine git diyo ilk gittiğim dr umun çok hastası var en az1 saat bekliyorum her gittiğimde artık ordaki hemşirelerde beni iyi tanıdığı için bazen arada alıveriyolar saolsunlar ben tahlillerimede para vermiyorum dr um eski çalıştığı devlet hastanesinin tüp bebek merkezine bi yazı gönderiyo hemen işimi görüyolar şimdilik tahlil falan hepsi yapıldı ahh bide şu kan olmasa dünyalar benim olcak inanki kırmızıdan nefret ettim artık etrafta kırmızı ne görürsem göreyim sinirim bozuluyo kızgın boğalara döndüm resmen bugün yine aradım dr umu dedim bana şu rahim ağrısının geçmemesinin sebebini söyleyin lütfen diye ağladım resmen bide ilaveten kırmızı bir nokta daha bakalım yarın gel göreyim dedi takmamak eldemi ya bazen diyorum uyumak istiyorum şöyle 2-3 ay kadar bi uyanayım herşey yoluna girmiş olsun...işte böle canım arada çok fena geliyolar bana bugünde kötü geldiler anlıyacağın :)

Seni çok iyi anlıyorum canım.gecenlerde eşim bana demişti.sana bi ilaç verseler bi uyucan hamileliğinin sonunda uyanıcan deseler istermiydin diye sormustu ben de hemen evet keşke dedim.tabi kızım da benle uyusun.kıyamam ona bensiz yapamaz.
Bana dün dr ilacı kes dedi ama ben kesmedim öteki dr ay sonuna dek kullan dedi her ihtimale karsı bi on gün daha devam edicem.bu arada doktordan uçaga binme konusunda izin aldım.bi sorun olmazsa 25inde annemlerle kadın kadına köyceğize gidicem 5 günlüğüne.orda göl kenarında babamın oteli var harika huzurlu bi yer.değişiklige çok ihtiyacım var.biletleri ayarladık ama biraz tedirginim orda bişey olursa naparım bilmem.gerçi herşey Allahtan.sonucta orda koşturmıcam dinlencem moral depolicam.zaten 5 güncük.insallah bişey olmaz.annem gitmemi istemiyo.arkadaşları da gelcek sohbet grubundan yaklaşık on kadın.neyse daha var 9 gün sora.gidersem ordan da yazarım.
Bugün uzun zamandır ilk defa mutfaga girdim.kızıma kek yaptım patates salatası yaptım.bu ikisini çok sever de.acaip yemek seciyo malesef.hala çekiyorum.bi de enginar yaptım.bu benim için bir rekor.4 haftadır kolumu kaldıramıyodum.kendi işini yapamamaktan daha kötü ne var acaba bilmiyorum.Allah kimeyi kimseye muhtaç etmesin.yakınlarda yakın bi arkadaşım oturuyo liseden beri ayrılmadık birbirimizi çok severiz.evimin karşısındaki hastanede psikologluk yapıyo.ben yattıgımdan beri bir kere geldi.bu yüzden ona çok kırgınım.halbuki çok düşüncelidir ama niye böyle yaptığını anlayamıyorum.en ihtiyacım olduğu anda beni yalnız bıraktı.boyle zamanlarda insan zaten çok hassas oluyor herşeye kırılıyor.komşularıma da kırgınım.eskiden her cuma birimizin evinde toplanır kuran okur sora çay içer sohbet ederdik.ben yatmaya başlayınca tabi sohbetlere katılamadım.hamile olduumu da hemen duyurmak istemedim.sadece hocamıza söyledim hamile olduumu ve düşük tehlikesinden yattığımı.digerlerine hasta olduumu söylersiniz dedim.o gün bugündür de katılamıyorum aralarından sadece bitanesi merak edip te aradı hatırımı sordu.ondan önce hep ben arardım hepsini toplantılarımızı organize etmek için ben ugraşırdım.bi tanesi rahmini aldırdı iki tencere yemek yapıp götürdüm Allah rızası için.ama kadın beni merak edip iki dakkalık bi telefon etmedi.hepsinden soğudum.iyi olup ta bi gün bi sohbete katılırsam sayıp dökücem.içimde kalmasın.ay çok uzun yazdım kusura bakma canım çok dolmuşum demekki.insan bu gibi zor zamanlarında en ufak bi desteğe ihtiyaç duyuyor.bi alo bile çok önemli oluyor.ben onlara değer vermişim ama onlar vermemiş demekki.hepsi de benden büyük olgun kadınlar bi de.ayrıca komşuluk hakkı dinimizde çok önemlidir.bunu da biliyolardır kesin ama herşey lafta.herkes kendi yaşam gailesinde tabi..

bende seninle gelebilirmiyimmmmm:)))git tabi ya moral depola biraz gerçekten artık böyle şeylere ihtiyacımız var inşallah kötü bişey olmuyacaktır...banada kendi dr um ilacı kes dedi diye kestim bazen diyorum keşke 4 aylık olasıya kadar içsem diye ama dr umun demesine göre artık bi etkisi olmaz ilaçların diyo bugün dr daydım yine canım asıl dr umda vajinal muayne etti acayip iltihabım varmış ilaç falan verdi ne bileyim ya benim öle akıntım falan oluyodu ama hamilelikte normal diye bişey demiyodum bu arada bebişimiz kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…