Ne yazık ki o fiyatlara bir şey alabileceğini sanmıyorum. Çünkü 0.99 dolarlık bir şeye tıkladığında tıkladığın resmin stokta olmadığını ve o fiyata sana başka bir şey satmaya çalışıyor olduklarını görürsün. Eğer varsa da mesela elbise 0.99 yazıyor. Tıkladığında elbise dışında başka bir şeye atıyor. Elbiseyi seçtiğinde fiyat yükseliyor falan. Eğer uygun bir şey bulursan da yollayan yer genellikle fiyatını düşük göstererek gümrüğe takılmadan gelmesini sağlıyor. 100 dolarlık bir şeye 10 dolar yazıp yolluyorlar. Kredi kartıyla alışveriş yapmaktan çekiniyorsan sanal kart oluşturmayı öğren. Alışveriş yaptığın tutar kadar kart oluşturuyorsun hesabından. O kart tek kullanımlık oluyor böylece ve kendi kartını kullanmayacağından riske girmiyorsun.
Bir de teklif olayı var, onun farkındasındır sanırım. Son eklemem de Türkiye'ye göndermeyen çok var veya kargo ürünün bedellinden fazla tutabiliyor.
Ben kolye küpe bileklik yüzük sal telefon kılıfı vs sürekli alıyorum. Buradaki dandik kotonda bile 30lira olan kolye orada 5$ kusura bakmasın kimse cebimden o kadar para çıkmasına razı değilim. Güvenilir satıcı bulursanız cok memnun kalırsınız. Geçenlerde bijuteriden sal almıştım eve geldim yanları söküktü ertesi gun götürdüm yok imkansızmis boyle ürünü satmazlarmis neredeyse beni suçlu cikaracaklardi izin versem. Ebay'de alışveriş yaptıgım bazı hongkonglu satıcılar 2$lik ürün kargoda kaybolunca onlarca kez özür diliyorlar. İstersen yeniden yolluyorlar yada para iadesi yapıyorlar. İsinizi bilirseniz ebay cok güzel bi site.
Bugune kadar kargo parasida vermedim hic free shipping olanları tercih ediyorum.
kargo bedava olanları türkiyeye bedava mı yolluyor? bende alıcam da çekiniyordum.eger bedava kargolu olanlarda türkiyeye bedava yolluyorlar sa bende alıcam.
Ürünlerin altında shipping kısmı var profinizi olustururken ulkeyi Türkiye diye belirtin eger gönderim yapmıyorsa orda yazıyor kırmızıyla satıcı gönderim yapmıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?