Arkadaşlar ebayden sipariş veren oldu mu hiç?

Besim2007

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
10
0
16
K.K.T.C.
Selam arkadaşlar ben ebayden alışveriş yapmak istiyorum. Baktım fiyatlar çok çok komik 20 tl lik taytlar aynıları 0.99 fiyatlar doğru mu acaba ? Çok komik rakamlar çünkü? Ayrıca kıyafet ve takı getirtmek isterim bir sorun olur mu gümrükte kargo ne kadar ödememiz lazım? ? Alan var mı daha önce ebayden? Kaç günde gelir ve en önemlisi kredi kartı bilgilerimi girmem istenir ya ödeme için güvenilir mi? sonra başa bela almayalım :D Gandırılmaylımda ama gerçekten çok güzel şeyler var eğer gerçekten böyle fiyatlar ve sıkıntısız alışveriş oluyorsa gümrük falan bence çoğumuzun alması lazım. Çok ekonomik geldi bana ve çeşitta fazla.

Ne yazık ki o fiyatlara bir şey alabileceğini sanmıyorum. Çünkü 0.99 dolarlık bir şeye tıkladığında tıkladığın resmin stokta olmadığını ve o fiyata sana başka bir şey satmaya çalışıyor olduklarını görürsün. Eğer varsa da mesela elbise 0.99 yazıyor. Tıkladığında elbise dışında başka bir şeye atıyor. Elbiseyi seçtiğinde fiyat yükseliyor falan. Eğer uygun bir şey bulursan da yollayan yer genellikle fiyatını düşük göstererek gümrüğe takılmadan gelmesini sağlıyor. 100 dolarlık bir şeye 10 dolar yazıp yolluyorlar. Kredi kartıyla alışveriş yapmaktan çekiniyorsan sanal kart oluşturmayı öğren. Alışveriş yaptığın tutar kadar kart oluşturuyorsun hesabından. O kart tek kullanımlık oluyor böylece ve kendi kartını kullanmayacağından riske girmiyorsun.

Bir de teklif olayı var, onun farkındasındır sanırım. Son eklemem de Türkiye'ye göndermeyen çok var veya kargo ürünün bedellinden fazla tutabiliyor.

Son düzenleme:
Ne yazık ki o fiyatlara bir şey alabileceğini sanmıyorum. Çünkü 0.99 dolarlık bir şeye tıkladığında tıkladığın resmin stokta olmadığını ve o fiyata sana başka bir şey satmaya çalışıyor olduklarını görürsün. Eğer varsa da mesela elbise 0.99 yazıyor. Tıkladığında elbise dışında başka bir şeye atıyor. Elbiseyi seçtiğinde fiyat yükseliyor falan. Eğer uygun bir şey bulursan da yollayan yer genellikle fiyatını düşük göstererek gümrüğe takılmadan gelmesini sağlıyor. 100 dolarlık bir şeye 10 dolar yazıp yolluyorlar. Kredi kartıyla alışveriş yapmaktan çekiniyorsan sanal kart oluşturmayı öğren. Alışveriş yaptığın tutar kadar kart oluşturuyorsun hesabından. O kart tek kullanımlık oluyor böylece ve kendi kartını kullanmayacağından riske girmiyorsun.

Bir de teklif olayı var, onun farkındasındır sanırım. Son eklemem de Türkiye'ye göndermeyen çok var veya kargo ürünün bedellinden fazla tutabiliyor.

çok sağol vallahi ne bileyim bazıları dediğin gibiydi tıklardım 0.99 olurdu 3.40 ama o fiyatlarda çok iyi. yaa bayıldım mükemmel şeyler vardı ama ben vazgeçeyim bu sevdamdam zaten ordan Türkiye'ye gelecekda Türkiyeden buraya iki kargo ödeycem sağolasın yada İngilteredeki dayıma yollaycam ama oda senede bir gelir ya gelmez eksik olsun öyle sevda paramı biriktiririm yazın İstanbula geleceğiz ordan alırım alası vardır :)))) (umarım ) :))))) sağol arkadaşım genede ilgilendiğin için

Rica ederim. :) Bana kalırsa da bizde bir çok ürün açısından alası var... :)

ebay dunyanin en buyuk alisveris merkezi gunumuzde, baska bisey satiyormu noluyor kontrol etmesinide anlamiyorsa insan internetten alisveris yapmamali bence, simdiye kadar yuzlerce sey siparis ettim tek sorun gec gelmesi

Ben profesyonel satıcı değilim.Takı ile başlayan maceram ,oğlumu giydirme sevdamla nirvanaya ulaştı.Ancak orda gördüğünüz ufak rakamlar 'ın Türkiye gönderim kargo ücretini hesapladınız mı ? Çünkü bizdeki çözüm ortakları olan gittigidiyor sitesi ,ebay mantığı ile çalışmaz.Bizde kargo ücreti ya satıcının cebinden ya da bizden çıkar.Ancak onlarda kargo ücretini kendileri belirliyorlar.Paypal ya da farklı ödeme türünde o kargo ücretide cebine giriyor.Ama verdiği kargo fiyato 1 usd bile değildir.Örneklemek gerekiyorse 30 dolarlık harika ürünü shipping bölümünden worldwide tüm dünya'ya ve ordan Türkiye'ye kargo ücretininin 60 usd çıktığını görürüz.Bu da demektir ki ürünün fiyatını ucuz tutup kargo ücretinden kazanıyorlar.Ben ise aracı firmaları buldum artık.Daha önce nybox ile çalışıyordum.Toplu bebek kıyafeti ,kendim için ve arkadaşlarım için hizmet bedeli ödüyordum .Ve adresimde sitede amerika gözüküyordu.Öyle olunca bir çok ürünü kargo ücretsiz alıyordum.Ama bu benim gibi toplu büyük alışverişler için kârlıdır.Bu konuya da dikkat çekmek istedim.

Ben kolye küpe bileklik yüzük sal telefon kılıfı vs sürekli alıyorum. Buradaki dandik kotonda bile 30lira olan kolye orada 5$ kusura bakmasın kimse cebimden o kadar para çıkmasına razı değilim. Güvenilir satıcı bulursanız cok memnun kalırsınız. Geçenlerde bijuteriden sal almıştım eve geldim yanları söküktü ertesi gun götürdüm yok imkansızmis boyle ürünü satmazlarmis neredeyse beni suçlu cikaracaklardi izin versem. Ebay'de alışveriş yaptıgım bazı hongkonglu satıcılar 2$lik ürün kargoda kaybolunca onlarca kez özür diliyorlar. İstersen yeniden yolluyorlar yada para iadesi yapıyorlar. İsinizi bilirseniz ebay cok güzel bi site.

Bugune kadar kargo parasida vermedim hic free shipping olanları tercih ediyorum.

Ben kolye küpe bileklik yüzük sal telefon kılıfı vs sürekli alıyorum. Buradaki dandik kotonda bile 30lira olan kolye orada 5$ kusura bakmasın kimse cebimden o kadar para çıkmasına razı değilim. Güvenilir satıcı bulursanız cok memnun kalırsınız. Geçenlerde bijuteriden sal almıştım eve geldim yanları söküktü ertesi gun götürdüm yok imkansızmis boyle ürünü satmazlarmis neredeyse beni suçlu cikaracaklardi izin versem. Ebay'de alışveriş yaptıgım bazı hongkonglu satıcılar 2$lik ürün kargoda kaybolunca onlarca kez özür diliyorlar. İstersen yeniden yolluyorlar yada para iadesi yapıyorlar. İsinizi bilirseniz ebay cok güzel bi site.

Bugune kadar kargo parasida vermedim hic free shipping olanları tercih ediyorum.

kargo bedava olanları türkiyeye bedava mı yolluyor? bende alıcam da çekiniyordum.eger bedava kargolu olanlarda türkiyeye bedava yolluyorlar sa bende alıcam.

kargo bedava olanları türkiyeye bedava mı yolluyor? bende alıcam da çekiniyordum.eger bedava kargolu olanlarda türkiyeye bedava yolluyorlar sa bende alıcam.

Ürünlerin altında shipping kısmı var profinizi olustururken ulkeyi Türkiye diye belirtin eger gönderim yapmıyorsa orda yazıyor kırmızıyla satıcı gönderim yapmıyor diye

ben de şu an ebaydan bir çanta almak üzereyim ama ekran açık 1 saattir düşünüyorum kaybolma elime ulaşmama ihtimali olur mu diye cesaret edemedim bir türlü. ne yapsam :((

ben cesaret edip bi kaç parça bi sey sipariş verdim bakalım inşallah sorun olmaz. satıcılar inanılmaz ilgili, alacaksan puanlarına bak, best selleri tercih ettim ben genelde. hatta bi kaç yanlış sipariş vermişim ebay e yeni üye olduğumdan bilmiyordum mesajlaşarak hemen hallettik iptal ettiler. ben gitti gidiyordan da alışveriş yapmıştım daha önce çok kez hem fiyat olarak 8-10 katı hem de satıcılar çok ilgisizdi mesaj atıyosun dönmüyolar, sorun oluyo ilgilenmiyolar oradan ne aldıysam elimde patlamıştı bir daha tövbe ettim. inşallah ürünler elime ulaşınca da memnuniyetim devam eder

benim de nişanlım üye toka orjinal makyaj malzemesi filan almıştık.tek sorun gerçekten geç gelmesi...bir rimeli bir ay bekledim:)bunlar basit şeyler ordan 250 tl ye gelinlik alıp düğününde giyenler var...nişanlım verelim ölçülerinin alıp deneyelim dedi ama ben cesaret edemedim ama aklımda da kalmadı değil...:)

Back
X