Amin canım inşallahHe Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım eğer sonuçların çıkarsa haber ver Ben de şimdi gidiyorum bakalımAmin canım inşallah
Tamam canım inşallah hamıleyım yazmak nasıp olurCanım eğer sonuçların çıkarsa haber ver Ben de şimdi gidiyorum bakalım
İnşallah canım hepimize nasip olurTamam canım inşallah hamıleyım yazmak nasıp olur
Masallah ben yaptım çıkmadı muhtemelen regl olcamCanım şimdi kan vermeye gideceğim Sen ne yaptın verdin mi Bir de canım Sabah kalktım benim testim daha da koyulaşmış
Verdiniz mi kanİnşallah canım hepimize nasip olur
Verdin mi kanHe Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bence sende var ya. Ovulasyon pozitif üstüne testler pozitif. Hayırlı haberler ver inşallah. Sağlık ocağı çok geç çıkıyor sabah alıyor sadece kan. Devlete veya acile git.İnşallah canım hepimize nasip olur
İnşallah canım hepimize nasip olur
Canım naptınİnşallah canım hepimize nasip olur
Canım pazartesi gel dedi bugün yine bir tane test dinleyeceğim muhtemelen yarın doktorun yanına gideceğimVerdiniz mi kan
Yaa kan testi verdinizMasallah ben yaptım çıkmadı muhtemelen regl olcam
Canım sağlık ocağına gittim verdim diyor pazartesi ben en iyisi şeye gideceğim doktorun yanına gideceğim bugün yine bir test deneyeceğimBence sende var ya. Ovulasyon pozitif üstüne testler pozitif. Hayırlı haberler ver inşallah. Sağlık ocağı çok geç çıkıyor sabah alıyor sadece kan. Devlete veya acile git.
Pazartesi günü gel dedi bende bugün yine bir test yapacağım yarın doktorumun yanına gideceğim sen ne yaptınCanım naptın
Sağlık ocağı öyle canım kan verdiysen e nabıza da bak öncesinde e nabıza düşebiliyor. Özele gidebilirsen o bir saat içinde sonuç veriyorCanım sağlık ocağına gittim verdim diyor pazartesi ben en iyisi şeye gideceğim doktorun yanına gideceğim bugün yine bir test deneyeceğim
Valla dedi en geç pazartesi sonuçlar çıkar Ben de en iyisi doktorumun yanına gideceğim bilmiyorumSağlık ocağı öyle canım kan verdiysen e nabıza da bak öncesinde e nabıza düşebiliyor. Özele gidebilirsen o bir saat içinde sonuç veriyor
Testi tekrarlayınca haber ver bizede canımValla dedi en geç pazartesi sonuçlar çıkar Ben de en iyisi doktorumun yanına gideceğim bilmiyorum
Yok daha vermedim ama testler yine negatifYaa kan testi verdiniz
Beklıyorum hala çıkmadıPazartesi günü gel dedi bende bugün yine bir test yapacağım yarın doktorumun yanına gideceğim sen ne yaptın
Tamam canımTesti tekrarlayınca haber ver bizede canım
Hmm hiç tekrar test denedin mi Ben yine deneyeceğim bir de bu testim durdukça koyulaşmış yani daha da belirgin hale geldi bir türlü anlayamadımBeklıyorum hala çıkmadı
Beklıyorum hala çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?