Negatif çıktı canım. Valla regl gününü beklicem. Bu göğüs ağrısı normal değil. İnşallah sen ne yaptın verdinmi kan? BeklemedemisinCanım ne yaptın
Hepsi pozitif çıkıyor. Bence var. E nabıza baksana bi bazen e nabıza düşüyor sonuç.Canım bende az önce yine gebelik testi yaptım
Canım kaç gün geçti regln?Eki Görüntüle 3656201 Bunlarda 13. Gün ve 14 . Gün testlerim
Sağlık ocağına gittim dedi pazartesi günü gel Ben de yine bugün erken gebelik testi denedim silik çizgi ile çıktı Sen de denesene bir belki çıkarNegatif çıktı canım. Valla regl gününü beklicem. Bu göğüs ağrısı normal değil. İnşallah sen ne yaptın verdinmi kan? Beklemedemisin
Yok vallahi hala çıkmamış pazartesi dediHepsi pozitif çıkıyor. Bence var. E nabıza baksana bi bazen e nabıza düşüyor sonuç.
Pozitif görünüyorSağlık ocağına gittim dedi pazartesi günü gel Ben de yine bugün erken gebelik testi denedim silik çizgi ile çıktı Sen de denesene bir belki çıkar
Hamile miyim adetime de 3 gün varPozitif görünüyor
Büyük ihtimalle hamilesinşzHamile miyim adetime de 3 gün var
Maşallah sende var canım. Ben regl gününü beklicem artık. Göğsümde sıkınca süt aktı. Ama kan Negatif anlamadım benSağlık ocağına gittim dedi pazartesi günü gel Ben de yine bugün erken gebelik testi denedim silik çizgi ile çıktı Sen de denesene bir belki çıkar
Şuan süt akmazkiMaşallah sende var canım. Ben regl gününü beklicem artık. Göğsümde sıkınca süt aktı. Ama kan Negatif anlamadım ben
Bilmiyorum çok ağrıyor uçları taş gibi dokununca açıyor. Bugünde süt geldi. Beklicem bakalımŞuan süt akmazki
Şimdi chat gpt ye sordum erken gebelik te olabiliyormuş. 3 haftadan itibaren. Umarım gebeyimdirŞuan süt akmazki
İnşaAllah vardır dediğiniz gibi ama süt 6. Aydan itibaren gelmeye başlar ilk haftalar süt olmaz sadece hassasiyet olur göğüslerdeŞimdi chat gpt ye sordum erken gebelik te olabiliyormuş. 3 haftadan itibaren. Umarım gebeyimdir
Canım belki geç döllenme de olabilirMaşallah sende var canım. Ben regl gününü beklicem artık. Göğsümde sıkınca süt aktı. Ama kan Negatif anlamadım ben
Ya çok sevindim pazartesi günü gidicem zaten haber veririmBüyük ihtimalle hamilesinşz
Ablamda sordum. Erken belirti olabilir hormonlardan bekle bakalım belki geç döllenme olmuştur diyo. HayırlısıİnşaAllah vardır dediğiniz gibi ama süt 6. Aydan itibaren gelmeye başlar ilk haftalar süt olmaz sadece hassasiyet olur göğüslerde
Belirtileriniz nelerdiiii hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınaza alırsınız inşallahBugun 15.gundeyım hamıleyım ama çok ufak 35.8 çıktı değerım
Amin inşallah ben çatlatma iğnesi oldugum için belirti iğneden mi emın olamadım ama 3 gece çok mıgdem yandı ve 2 gun aşırı bacak agrım vardı adet agrılarından farklı olarakBelirtileriniz nelerdiiii hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınaza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?