Hamdolsun çok çok sevindik. Allah nazarlardan korusun. Sıhhatle kucağınıza alın amin 

Arkadaşlar hamileyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar hamileyim
hayırlı olsun canım kese 1000 lerde görünüyor o yüzden biraz bekle yerleşsin otursun bebişin. ilişkiye girme diyorlar aynen hatta neredeyse 12 haftaya kadar iyice tutunsun diye riskli oluyorArkadaşlar hamileyim
Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun gönlünüze göre verir inşallahHamdolsun çok çok sevindik. Allah nazarlardan korusun. Sıhhatle kucağınıza alın amin![]()
Anladım canım çok teşekkür ederimhayırlı olsun canım kese 1000 lerde görünüyor o yüzden biraz bekle yerleşsin otursun bebişin. ilişkiye girme diyorlar aynen hatta neredeyse 12 haftaya kadar iyice tutunsun diye riskli oluyor
Canım var gibi gorunuyo ama bundan iki ay önce yaptım 3 tane test ucude böyleydi adet oldum ama inşallah öyle değildir de hamilesindir hayırlısiylaArkadaşlar adetime 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım yardımcı olur musunuz nedir bu hamile miyim
Canım bugün kan verdim çok şükür hamileyimCanım var gibi gorunuyo ama bundan iki ay önce yaptım 3 tane test ucude böyleydi adet oldum ama inşallah öyle değildir de hamilesindir hayırlısiyla
Amin inşallah en kısa zamanda sana da nasip olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAy ne güzel dua edin bende bekliyorum hayırlı olsun rabbim sağ saglim kucağına alsin
Canım senin kesen gözüktü müOldugum yerdekı ozel hastaneleri aradım ogrendım gıttım bu kadar
Benım daha çok erken dun beta yaptırdım 134 olmuştu yarın randevum var ama sanmıyorum 1000 lerde kese gorunuyomuşCanım senin kesen gözüktü mü
Canım benimki de 479 çıkmıştı niye seninki ilk önce 300 falan olmamış mıydı Bir de ben bugün doktoruma gittim dedi ki kese gözükmüyor yarın yine kan testi ver dedi ve dış gebelik riski de var dedi olabilirBenım daha çok erken dun beta yaptırdım 134 olmuştu yarın randevum var ama sanmıyorum 1000 lerde kese gorunuyomuş
Gecikmen oldumu canım bende kan verdim âdetime 4 gün kala 42 çıktıCanım benimki de 479 çıkmıştı niye seninki ilk önce 300 falan olmamış mıydı Bir de ben bugün doktoruma gittim dedi ki kese gözükmüyor yarın yine kan testi ver dedi ve dış gebelik riski de var dedi olabilir
1 gün gecikti canım ama kan testinide 13 Ekim de yaptım aa hadi hayırlı olsun gözün aydın doktora gittin miGecikmen oldumu canım bende kan verdim âdetime 4 gün kala 42 çıktı
Evet canım çok sağol seninde gözün aydın Rabbim hayırlısyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin daha çok erken oldğu için ultrasonda gözükmedi yarın tekrar gidip kan vereceğim inşallah sağlıkla yükselir1 gün gecikti canım ama kan testinide 13 Ekim de yaptım aa hadi hayırlı olsun gözün aydın doktora gittin mi
Amin İnşallah canım Ben de dün kanımı verdim işte bugün doktorumun yanına gittim bana dedi ki kese gözükmüyor ve sıvı oluştuğunu falan söyledi ve dedi ki yarın kan testi yine ver ve dış gebelikte riski de olabilir falan dedi bilmiyorum Allah'ın izniyle iyiye gider ve canım sen özele mi gittin yoksa kadın doğuma mı gittinEvet canım çok sağol seninde gözün aydın Rabbim hayırlısyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin daha çok erken oldğu için ultrasonda gözükmedi yarın tekrar gidip kan vereceğim inşallah sağlıkla yükselir
İyi düşünelim iyi olsun inşaAllah ya özele gittim canımAmin İnşallah canım Ben de dün kanımı verdim işte bugün doktorumun yanına gittim bana dedi ki kese gözükmüyor ve sıvı oluştuğunu falan söyledi ve dedi ki yarın kan testi yine ver ve dış gebelikte riski de olabilir falan dedi bilmiyorum Allah'ın izniyle iyiye gider ve canım sen özele mi gittin yoksa kadın doğuma mı gittin