• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testime bakar mısınız acil

Arkadaşlar hamileyim
hayırlı olsun canım kese 1000 lerde görünüyor o yüzden biraz bekle yerleşsin otursun bebişin. ilişkiye girme diyorlar aynen hatta neredeyse 12 haftaya kadar iyice tutunsun diye riskli oluyor

hayırlı olsun canım kese 1000 lerde görünüyor o yüzden biraz bekle yerleşsin otursun bebişin. ilişkiye girme diyorlar aynen hatta neredeyse 12 haftaya kadar iyice tutunsun diye riskli oluyor
Anladım canım çok teşekkür ederim

Arkadaşlar adetime 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım yardımcı olur musunuz nedir bu hamile miyim
Canım var gibi gorunuyo ama bundan iki ay önce yaptım 3 tane test ucude böyleydi adet oldum ama inşallah öyle değildir de hamilesindir hayırlısiyla

Ay ne güzel dua edin bende bekliyorum hayırlı olsun rabbim sağ saglim kucağına alsin

Benım daha çok erken dun beta yaptırdım 134 olmuştu yarın randevum var ama sanmıyorum 1000 lerde kese gorunuyomuş
Canım benimki de 479 çıkmıştı niye seninki ilk önce 300 falan olmamış mıydı Bir de ben bugün doktoruma gittim dedi ki kese gözükmüyor yarın yine kan testi ver dedi ve dış gebelik riski de var dedi olabilir

Canım benimki de 479 çıkmıştı niye seninki ilk önce 300 falan olmamış mıydı Bir de ben bugün doktoruma gittim dedi ki kese gözükmüyor yarın yine kan testi ver dedi ve dış gebelik riski de var dedi olabilir
Gecikmen oldumu canım bende kan verdim âdetime 4 gün kala 42 çıktı

Back
X