arkadaşlar eşi boğa olanlar VARMIII?

Ben boğa burcuyum benim eşimde dertli :))))) Korkma içinde bir kötülük yoktur eminim..birazcık umursamaz ve özgür ruhlu dimi???Ama aileye çok önem verir..Tabi erkeği de böylemidir bilmiyorum ??

Benim de bir buçuk yıllık sevgilim boğa burcu hayırlar ola

açıkçası ben de çok dertliyim iyiliğine iyi çok düşünceli falan ama benimki çok huysuz yaaaaaa korkuyorum bildiğin ondan :18:

Canim Bu erkeklerin hepsinin yükselen burçlari ÖKÜZlükle AYİlikta ondan dert sahibi olmussundur

ya hem inatçı çenesi düştümü sustura bilene aşkolsun bide kavgayı tartışmayı çok uzatıyor her kavganın sonunda intikam alacam gün gelsin der eşi yani ben hariç herkezin dolduruşuna gazına gelir neden eşini savunmaz ben onu savunurum aileme karşı bayan olduğum halde hee evet güzel yanları iyi niyet evcil eli bol evine vs sayabilirim ama gün geliyor onun çenesinden ya kendimi öldürim diyorum yada şu kapıdan dışarı atim kendimi yok böyle bişe napıcam anlayamadım(haa bide hamileyim üstelik insan eşimi üzmim der nerde ağlarım çatlarım sanki ölmemi bekler gibi davranır(

hiç şansın yok ben henüz susturabilmenin yolunu bulamadım :26: sen bulursan Allah rızası için bana da söyle

8 yıldır birlikte olduğum eski sevgilimde Boğa burcuydu.
Çok sıkıntılı aslına bakarsanız
Umursamaz gibi görünürler,özgür yaşamayı birisine bağlı kalmamayı severler ama içlerinde yaşarlar hepsini.
Dışarıya yansıtamazlar,yansıtmazlar. Bir o kadar da duygusallardır aslında.

Ama önemli olan burç değil,kişilik sanırım :107:

Konuyu boğa erkeklerinden evdeki eşin dertlerine döndürseniz iyi olacak çünkü mevzuya burçtan devam ederseniz, boğa burcunun inadından girer, terazi burcunun dengesizliğinden çıkarsınız ki topiği astroloji bölümüne taşımam gerekir.

BDV'ye uygun olsun istiyorsanız genel sorunları yazmalısınız

Bütün boğa burcu insanları aynı olacak diye bir kaide yok.
Benim eşim boğa burcu.
Sessiz sakin yerine göre konuşkan..evcimen ama gezmeyi de seven..inatçılığı var ..çenebazlığı yok..Gayet rahattır..
keyfine düşkündür..anlayışlıdır empati yapar hoşgörülüdür..hata varsa ortada ılımlıca anlatır öyle bağırıp çağırmaz..

Herkesin dolduruşuna gelmesi seni savunmaması burçla alakalı değil karakterle alakalı arkadaşım.
Tamam saydıklarının bir kısmı burçla alakalı.
Ama sanırım sizin asıl sorununuz burç değil eşinin kişiliği.:26:

Son düzenleme:

ayy çenesi düşük erkek de hiç çekilmez arkadaşım dır dır dır
sabırlar diliyorum

sen ne kadarlık evlisin baya olduysa benden eskiysen eyer bildiyin başka yönler falan varsa tiyolar falan bana söyle ben 2sene3ay oldu evleneli

Bide boğa erkeğiyle düşen yaşadı derler, diğer arkadaşların dediği gibi 'karakter meselesi'.. Biz kadınlar tartışınca susmak bilmeyiz ya, erkekler hep susar, neden 'susarlar' deriz. Susanı daha makbulmüş demek ki.. Konu sahibesi kaç senedir evlisiniz?.. Ne gibi huysuzlukları var?.. Nelere olumlu- olumsuz tepki verir?.. Siz herşeye 'tamam tamam' dediğiniz için mi şu an korkuyosunuz ondan?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…