arkadaşlar eşi boğa olanlar VARMIII?

ay benim minik prensesim boğa.. neden şikayetçisiniz?

benim eşim de boğa burcudur.ne kimsenin gazına geldi,ne de beni ezdirdi.yalnız yaşlandıkça çenesi düşmeye başladı,iyi özelliklerinin yanında bu da basit kalıyor.

Boğa burcu boğaz burcu derler. Yemeyi severler Ha bir de boğa erkekleri biraz kokoş kadınlardan hoşlanıyorlar. Yani benim tanıdıklarım böyleydi

Bence insanın kişiliğinin burclarla çok ilgisinin olmadığını düşünüyorum. Bence bi insanın kişiliği sıfırsa buna yapacak bşy yok diye düşünüyorum.
Mesela bi kova burcu diyelim erkeği inatçıysa diğeri sakin olabilir yani o yüzden o insanın karakterine bağlıdır.

Hah iste aynen benim esim
Ben basak esim boga burcu astrolojide en ideal cift diye belirtiliyor. Cok konusmaz, sakindir, rahatina duskundur kesinlikle cok inatcidir malesef. Tartistigimizda cileden cikarir beni cunku ne sesini yükseltir ne de kirar ben kendim calar kendim soylerim sonra birkac kez aglamistim baska odada vay arkadas ne inatmis bi yanima gelmedi ya ben de kalktim yemek yaptim e agla agla nereye kadar acikiyor insan gelir yer eline saglik der
Ben de kuslugu uzatan biri deilim Allahtan zaten burcundan mi bilmem er gec gonlumu alir o zamana konuyu unutmus olurum bazen

Inat huyu ve ketumlugu cok baskin bir burc boga bir de en büyük derdi bogaz.

Ben boğa burcuyum benim eşimde dertli :))))) Korkma içinde bir kötülük yoktur eminim..birazcık umursamaz ve özgür ruhlu dimi???Ama aileye çok önem verir..Tabi erkeği de böylemidir bilmiyorum ??

Aynen :13: bende Boğayım da

Konu sahibi
İnatçı olduğumuz bi gerçek te
Savunma vs. tarzı eşinin karakteriyle alakalı
Bende boğayım da haksızlık görürsem babamı bile tanımam..

Boğa ; oburdur, keyfine düşkündür, dediğim dediktir tamam da her konuyu da burca bağlamak anlamsız.

Kimisi baskın bi karakterdir kimisi pasif, kimisi körü körüne annecidir kimisi de hanımköylü, doğrusu adil olabilmektir. Huy bunlar alışkanlık, ağırlığını koyamama, astrolojiyle ilgisi yok.

Öyle olsa her burç tek tip olmaz mıydı ?

Kesinlikle..
Bende boğayım, tamam tersim de pistir ama
Haksızlık görürsem kimseyi tanımam ben, karakter ile burcu karıştırmayalım değil mi

Boğalar özgürlüklerine çok düşkündür
Siz aşırı kıskanç biriyseniz, öfkesi harekete geçer
Çok çok iyi yemek yapmanıza gerek yoktur, abur cubur doldurun önünü bi de tv izlerken önünden geçmeyin yeter
Ama yapılan hiç birşeyi unutmaz ve birşeye 'hayır' dediyse konu kapanmıştır cidden
Kararlıdır, tuttuğunu koparır
Haksızlığa hiç bi zaman göz yummaz, başkasına bile olsa..

Astrolojiden pek çaktığımdan değil, ben boğayım ve bilenler ooo zaten belli der ordan biliyorum

valla aynen eşimi anlattınız okurken bile sinirlendim yani:))tıpkısının aynısı.O sakin sakin duruşları,hiç birşey yokmuş gibi davranmaları insanı çileden çıkarıyo yaa:)bence keçi burcu die bi burç eklemeliler boğaların yükseleni için::)Boğazını hiç yazmıyom zatennn:)))

Bir de gercekten adaletlidir, haksizliga gelemez 2 yıl olacak evleneli üç kere falan gormusumdur sinirlendigini gıkımı cikaramam o an sakin sakin de bir yere kadarmis onu tecrübe ettim kötü oluyormus. Kesinlikle bakimli olmami cok onemser. Bana iyi geliyor ya boga burcu olmasi ne biliyim dengeliyoruz birbirimizi

bende erkek arkadaşım da boğa burcuyuz üstelik aynı gün doğumluyuz hiç sorun yaşamadık :)
deli deliyi görünce değneğini saklarmış olduk sanırım.....
ikimizinde birbirine gıkı çıkmaz :)

been been beenn benim herif boğa burcu bende kova tam zıt burçlarız aslında..çok anlaşamadığımız noktalar oluyor ama yinede yuvarlanıp gidiyoruz işte,bi kere çok otoriterdir işlerinde özellikle,midelerine düşkündürler,ama yinede en sadık ve evine bağlı burç boğa burcu erkeklerinden çıkıyormuş hatunlar dert etmeyin

benim sevgilimde boğa burcu en belirgin özelliği yemeğe düşkünlüğü sahiplenici olması ve sadakati
adamla kavgamız şöyle olur hep ben bağıran çağıran o susan insan bi kelimede mi etmez yahu :)))
hiç ağzını açmaz ben bağırır çağırır rahatlarım sonra kavga biter nasıl kavgaysa tek taraflı

konuşmayı sevdiklerinden ötürü bazen geveze olabiliyorlar :) intikam almak da nedir? bunu size sarf etmesi ilginç...
aksine boğalar en sadık burçtur erkeklerde :)
sadakate çok önem verirler dediğiniz durum ikizler erkeğinde daha çok yaygın :)
evt kesinlikle katılıorum
benim eşim de boğa aynen çok sadık ve evcimen. hiç de keşke demedim evlendiğim için :)

konuşmayı sevdiklerinden ötürü bazen geveze olabiliyorlar :) intikam almak da nedir? bunu size sarf etmesi ilginç...
aksine boğalar en sadık burçtur erkeklerde :)
sadakate çok önem verirler dediğiniz durum ikizler erkeğinde daha çok yaygın :)
evt kesinlikle katılıorum
benim eşim de boğa aynen çok sadık ve evcimen. hiç de keşke demedim evlendiğim için :)

eşim değilde ben boğa burcuyum,
tam manasıyla eşimi delirtiyorum
bi kere çok inatçıyım,nefret ediyorum bu huyumdan.
kavga ettiğimizde ki çoğu zaman ben haksız olurum ama asla ilk adımı atmam,
o gelip barışacak
alıştı zaten garibim hemen sokuluyor kavga sonrası: )
birde...
bir şeye sinirlenirsem ya da tartışırsak susarım hiç konuşmam,
eşim böyle zamanlarda:''vur,kır bağır ama bişey söyle,sustukça daha çok korkuyorum'' der.
sinir krizlerim,bağırmalarım yoktur,sessizliğimle konuşurum.
yükselenim bile boğa benim
Allahtan eşim yengeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…