• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar eşim kaynanamın bizimle birlikte yaşamasını istiyor ?

Ne güzel söylediniz aynen öyle. Hem bence huzur evinde yaşamak kötü ayıplanacak acıklı birşey değil ki. Bence çok çok onurlu bir davranış.Müge anlı da izliyorum 9 tane çocuğu olduğu halde gelininden dayak yiyen nine işkenceler görmüş. Bu duruma kimse gelmemeli
Kadına nelet etmişler öyle,bu insanlık mı şimdi resmen vahşet bir durum..
Huzurevi hep tercihim olmuştur benim,elden ayaktan düşersem mutlaka giderim.

Arkadaşlar kayinvalidem 59 kayinpederim 60 yaşında ve aralarında geçimsizlik kavga vs oluyor. Kayinvalidem oğulları yanlış yapar yada kızı ya da eltim yada ben... bizi savunur kayin pederim de yahu savunma yanlış yapıyorsa sen yanlış yaptın kızım oğlum gelinim diyeceksin der katıdır ama olmasi gerektiği gibidir diye düşünüyorum. Neyse eltim kocasini fisekliyor gorumcemle arasını bozuyor. Kayınpeder de kzdıim sen neden rahat durmuyorsun insanları huzursuz ediyorsun vs diyor. Kaynanam da yine savununca kavga kopuyor. Esim de tutturmuş ben annemi babama bırakmam o kadın yasli bizde kalacak. Ya ne alakası var hasta değil bir şey değil hasta olsa evi barkı olmasa zaten bakarız kocası var kaç yıllık evli evi var annen de kocasıyla iyi anlaşsın baskalarin yzuunden didismesin dedim. Kaynanam kocamdan para ister eltimin kocasından istemez. Kocasıyla kavga eder eltime gitmez bana gelir bizde kalır hiç saygısızlık yapmamışımdır ama eşim bizde kalsın bizimle yaşasın diyor. Ev üstüne ev kurulmaz diyorum anlatamiyorum daha 1 yıllık evliyiz öneriniz nedir arkadaşlar?
suc sizde 59 yaşındaki sapasaglam kadının evini ne temizlersiniz.esinizee egoist bencil biri size sormadan nasıl sizle yaşamasına karar verir.gecici bir süre icinse tamam ama sürekli yaşamayı planliyorsa boşa geç gözünün yaşına bakma.cunku huzur birkez bozuldu mu zor birdaha toparlamanmaz.size tavsiyem bazı şeyleri asmadan çocuk yapmayın.

suc sizde 59 yaşındaki sapasaglam kadının evini ne temizlersiniz.esinizee egoist bencil biri size sormadan nasıl sizle yaşamasına karar verir.gecici bir süre icinse tamam ama sürekli yaşamayı planliyorsa boşa geç gözünün yaşına bakma.cunku huzur birkez bozuldu mu zor birdaha toparlamanmaz.size tavsiyem bazı şeyleri asmadan çocuk yapmayın.
Daha önce soru açmıştım nasıl hamile kalabilirim.diye. bir müddet bunun için uğraşıyorduk eşimle. Dün bir arkadaş ta yazdı çocuk var mı diye ona yorumlarda mide bulantım.var yarın test yaptıracağım.dedim. eczaneden aldım.yaptim çift kırmızı çizgi çocuğum olduğuna çok sevindim.esim de çok sevindi ama durumlarımız ne olur bilmiyorum.. annesi babası suanlik barıştı bende eşime onlar kavga eder de barışır da sen araya girme bak biz aile olduk yeter dedim haklısın dedi. Bu ay da 10 unda para aldi annesine para vermedi. Sabah aradi Anne esim hamile kaldi birsürü ihtiyaç çıkıcak arada sırada veririm ama bizim de kendimize göre bütçemiz var dedi kv de çok sevindim oğlum canin sağolsun sen mutlu ol yeter ki gözünüz aydın dedi

Allah kimseye muhtaç etmesin denen yoruma beddua gibi yorum yazmak da tuhaf. İyi niyetli değil. Oğluma, gelinime muhtaç etmesin Allah. Kötü niyetli temennilerde bulunmak yerine rahatsızlıklarınızı düzeltmeye çalışmanızı öneririm.
Yedi senelik evliyim, herkes kırmızı çizgilerimi gayet iyi biliyorlar emin olun. Ben öyle hamarat, gidip kayınvalidesine yardımcı olan biri değildim. Olmadım ve asla olmam. Büyük konuşmaksa konuşmak. Nişanlıyken de gider misafir gibi otururdum, yaranmak için mutfağa yardıma girmezdim ben. 7 senede süpürgesinin yerini bilmem ben. Öğrenmeye de niyetim yok bunu da başta eşim herkes çok iyi bilir
Ayyy canım ben seni gelin diye karı diye evde 5 dakika tutmam valla sen allah bilir pissindir bile.

Kayınbaban 💯 haklı. Eşin de ana guzusu evlenmeseydi anasıyla birlikte eve çıksaydı. 1 senelik evlisiniz önceden de anlaşamıyorlardı ana babası hiç böyle şeyden bahsetdimi evlenince anamı yanıma alırım diye. Sanki babası annesini kesiyor. Ne saçma bir düşünce. İzin verme kaynana melek bile olsa canım herkesin evi barkı ayrı olmalı.

Ayyy canım ben seni gelin diye karı diye evde 5 dakika tutmam valla sen allah bilir pissindir bile.

Nasıl bir üslup bu? Madem hanımefendinin anlattıklarının tam tersini düşünüyorsunuz neden konu açtınız? Kv nize hizmet edin evinize alın bakın yani. Sizin deyiminizle karı böyle olunacaksa buyrun olun. Kocasına sesini çıkaramayanlar da burda aslan kesiliyor

Arkadaşlar kayinvalidem 59 kayinpederim 60 yaşında ve aralarında geçimsizlik kavga vs oluyor. Kayinvalidem oğulları yanlış yapar yada kızı ya da eltim yada ben... bizi savunur kayin pederim de yahu savunma yanlış yapıyorsa sen yanlış yaptın kızım oğlum gelinim diyeceksin der katıdır ama olmasi gerektiği gibidir diye düşünüyorum. Neyse eltim kocasini fisekliyor gorumcemle arasını bozuyor. Kayınpeder de kzdıim sen neden rahat durmuyorsun insanları huzursuz ediyorsun vs diyor. Kaynanam da yine savununca kavga kopuyor. Esim de tutturmuş ben annemi babama bırakmam o kadın yasli bizde kalacak. Ya ne alakası var hasta değil bir şey değil hasta olsa evi barkı olmasa zaten bakarız kocası var kaç yıllık evli evi var annen de kocasıyla iyi anlaşsın baskalarin yzuunden didismesin dedim. Kaynanam kocamdan para ister eltimin kocasından istemez. Kocasıyla kavga eder eltime gitmez bana gelir bizde kalır hiç saygısızlık yapmamışımdır ama eşim bizde kalsın bizimle yaşasın diyor. Ev üstüne ev kurulmaz diyorum anlatamiyorum daha 1 yıllık evliyiz öneriniz nedir arkadaşlar?
asla yumuşak başlı durma canım senin dik duruşunu görmezse istediğini yapar izin verme senin de evin orası

üslubunuza dikkat edin bence çok hamarat üyeciğim. sorun sizin sorununuz ama konuya ilk yazdığınıza dönüp bakın isterseniz hatırlamak amaçlı. gelin diye karı diye evde tutulmak istiyorsanız, şimdi çözdüğünüz sorun bir kaç aya tekrar patlak verdiğinde sevgili kayınvalideciğiniz karı diye tutacak sizi hem de sizin evinizde.. merak etmeyin

Ne kötü bir üslup ne kadar kötü niyetlisiniz.. siz kayınvalidenizin temizliğini yaptığınız için kocanızın evinde oturtabiliyorsunuz herhalde.. Kalbinizin temizliğine uygun bir kayınvalideniz ve kocanız var ne mutlu size(!)

Üslubunuz hiç hoş değil, başakasının evini temizlemekle olmuyor o işler. Eğitim durumunuzu bilmiyorum gerçi, belki size normal geliyordur tavrınız ama genel olarak bir çiğlik var. Eşinizin ailesiyle sürekli sorun çıkarıp buraya konu açıyorsunuz. İlk kez bu konuda hak vermiştim ama meğer onu da çarpıtarak anlatmışsınız. Bence etrafınızdaki insanlarla uğraşmak yerine kendinizi geliştirin. İnsan ilişkilerinde zayıf olduğunuzu düşündürdü yazdıklarınız.

Konu sahibi lutfen kocaniza kizmayin o belli ki sizi de dusunerek annesini yanina almak istiyor size de yazik iki evin temizligi yemegi yetismesi zor olsa gerek birakin kayinvalideniz gelsin sizin eve ne guzel sadece tek evi temizlemis olursunuz gerci o zaman yine onun evini temizlemis olacaksiniz ama olsun

Ben anlamadım ya bi konunuzda yeni evliyiz 3 aylık demişsiniz şimdi 1 yıl diyorsunuz ne kadarlık evlisiniz siz?

Back
X