arkadaşlar eşimin ailesi sürekli bebek zayıf bebek hastamı diyolar ne yapmalıyım?

çok fazla takma kafana doktorunuz iyi diyorsa iyidir kilo çokda önemli değil. benim abim zayıf ben ise kiloluymuşum herkes acıkta oğluna yedir hep kızını besleme diyorlarmış anneme annem kızarmış. abim bende daha fazla yemek yer aslında ama kilo tutmaz hiç bünye meselesi. he he de geç boşver

sana takacak kulp bulamadıkları için en hassas noktandan vuruyorlar bence.

işte ben bu yüzden çocuk yapmaya korkuyorum
çünki böyle bir durumda ben lafımı esirgemem herşeyi söylerim sonra kötü olan ben olucam
benim kayınpederim eşimin dayısının torununa karışan bir insan karnı açtır ondan ağlıyor
altını değiştinizmi bunu yapan insan kimbilir benim çocuğum oldumu nelere karışıcak düşünmek dahi istemiyorum :85:

sadece eşimin ailesi değil etraftaki birçok gerizekalı bunu söyleyebiliyor aynen bebeğimin gelişimi çok iyi olduğu halde benim anneliğimi kimse sorgulayamaz benim yaptıklarımın çoğunu da yaptıklarını sanmıyorum çocuklarına ver ağızlarının payını susup otursunlar senin moralini de bozmasınlar boşuboşuna

onlara şunu söyle.
sorun kökten çözülsün.
"o zayıf değil ama siz zayıfsınız.
ama üzülmeyin kiloya çok önem verdiğinizi biliorum.
kilo bakımından değil kişilik bakımından zayısınız. "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…