- 17 Ağustos 2023
- 8.474
- 28.798
- 468
O zaman neden korkuyorsunuz ki sperm sayısı öyle çok düşük degil.20milyonla bile normal yoldan hamile kalanlar var yani tüp bebek için iyi bir rakam 32milyonun içinde kalitelilerini seçip yapacaklar.En son 32 milyondu 3 ay önce
Günah almamak gerek ama öyle gözüküyor maalesefO bebekler o adamın değilse bile tüp bebek değillerdir başka biriyle birlikte olmuştur kadın. Gerçekten her duyduğumuza inanmayı bıraksak mı artık :)
Haklısınız evhamdan başka bir şey değilO zaman neden korkuyorsunuz ki sperm sayısı öyle çok düşük degil.20milyonla bile normal yoldan hamile kalanlar var yani tüp bebek için iyi bir rakam 32milyonun içinde kalitelilerini seçip yapacaklar.
en doğrusunu Allah bilir. kulakdan dolma derken tanidik birileri. yanlarinda diyildim yaparken öyle diyolar bilememki nasil olmuş.O bebekler o adamın değilse bile tüp bebek değillerdir başka biriyle birlikte olmuştur kadın. Gerçekten her duyduğumuza inanmayı bıraksak mı artık :)
doktorun şerefine kalmiş. bir tanidik var çocuklari olmuyodu sonra ikiz bebeleri oldu meyer tüp bebekmiş eşinden habersiz yaptirmiş ama bosandilar haberi oldu eşinin. doktorlarinda şerefsizi var işte
Tabiki bunun garantisini veriyorlar kimse kolay kolay bu riski göze almaz.Başka erkeğin spremini kullanma ihtimalleri var mı eşimle geçen bunu tartıştık ben imkansız diyorum fakat kendisi bunun yapılacağını söylüyor yani bunun bir garantisini veriyorlar mı bir şekilde
Acaba çocukların babası kimdoktorun şerefine kalmiş. bir tanidik var çocuklari olmuyodu sonra ikiz bebeleri oldu meyer tüp bebekmiş eşinden habersiz yaptirmiş ama bosandilar haberi oldu eşinin. doktorlarinda şerefsizi var işte
Bunları duyunca da korkuyo insan işte yaŞimdi kafa karıştırmak gibi olmasin ama bu olay amerikada yaşanmış ama bu doktor piskopat herkes böyle bir şey yapmaz.'Yumurtaları kendi spermiyle dölleyen doktor 50 çocuğun babası'
ABD'de kısırlık tedavisi uzmanı bir doktorun, yaklaşık 50 kadının yumurtalarının döllenmesinde kendi spermini kullandığı belirtildi.sputniknews.com.tr
Bencede bu şekilde güven vermeleri gerekiyorTabiki bunun garantisini veriyorlar kimse kolay kolay bu riski göze almaz.
Korkmayın böyle şeyleri herkes yapamaz şimdiki devirde yapanlarda yabancı bazi manyaklar işte.Tüp bebek şimdi herkes yapıyor böyle olsaydi kimse yapmazdı babadan sperm alınıyor her şeyi gözlemliyorsunuz zaten.Bunları duyunca da korkuyo insan işte ya
Onlara bakarsan onlarda nikah şartı da yok tubbebek için ama Türkiye'de resmi nikah olmadan tubbebek yapılmaz. Onlar taşıyıcı anneden de çocuk sahibi olurlar. Sperm bankasından da babasız çocuk doğururlar. Onlarla kıyaslamayın.Ay konu ile hem alakalı hem alakasız bir haber geldi aklıma Hollanda li bir sperm donorunun 500 ü aşkın çocuğu varmış annelerin bu adamdan çocuk yapma isteği de renkli göz ve fiziksel görüntüsüymüş bence çirkindi adam ama iyi para kazanmıştı bu işten
Yok aslında yasakmış 25 çocuktan fazlası ve tutuklanma kararı çıkartmışlardı adam hakkındaOnlara bakarsan onlarda nikah şartı da yok tubbebek için ama Türkiye'de resmi nikah olmadan tubbebek yapılmaz. Onlar taşıyıcı anneden de çocuk sahibi olurlar. Sperm bankasından da babasız çocuk doğururlar. Onlarla kıyaslamayın.
Konuyla alakasız ama Ben çok severim böyle belgeselleri adı ne izleyeyim?Netflixte belgesel dizisi var meshur doktor senelerce kendi spermini kullanmış. Konuda hunharca gülünecek bir şey göremiyorum.
Bence merkezinize karar verince eşiniz bu konuda doktorla güzelce konuşsun. Güvenlik prokollerini ve yumurta ve spermin nasıl işaretlenip, takip edildiğini öğrensin. Güven duygusu oluşsun.
bilmiyorumki ALLAH BİLİR. belkiAcaba çocukların babası kim
Acaba çocukların babası kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?