Arkadaşlar eşimle görüşemiyoruz

yeni evlisiniz diye özlüyorsunuz tabi ama uzun süredir evli bir kadın (20 yıl falan) ay ne güzelmiş derdi bence haha.birbirinizi özlersiniz işte

Eşimde asker sizinle aynı durumu aylarca yaşadım ama eşim kendi isteğiyle nizamiyede duruyordu geceleri o aralar öyle gerekiyordu. Polislerde de nizamiyede isteyen durur geçmek için sırada olurlar öğrenci olanlar fln gece çalışmak ister genelde. Ya da cezalandırmak için geceye yazarlar. Eşiniz değiştiremiyor mu çünkü eşim korkuyor tek duramıyor vs ailevi durumu anlatsa değiştirirler

Esim kendi isini acti sanirim 1 yila yaklasti is yeri 24 saat calisiyor ve esim mumkun mertebe orada kalmak zorunda arada sirada 7 de eve gelince sasiriyorum cogu zaman 10 11 hatta 1 2 birde iki yasina girmek uzere bir bebegim var. Kac kere oturup aglamisimdir gel artik diye duzelecegini soyluyor ama cikmaz ayin son carsambasi en azindan sizin umudunuz var vardiye bu elbet degisir bizde ne yapalim var olan 1 2 saati verimli gecirmeye calisiyoruz

Benzer durumlari bizde yasiyoruz, bazen ayni evin icinde 4 gun karsilasmiyoruz bile, sizi cok iyi anliyorum cok sukur ki bizim sadece yogun zamanlarda boyle oluyor esimle hayatimiz (gerci hep yogun calisiyorlar ama) :) bir gun rahatlayacaktir muhtemelen, azicik sabir...

Benim esim emekli olana kadar is dongumuz bu olacak malesef mesela... dusundukce icim karariyo

İyi de adam polis.
Yeri gelecek görevi değişecek 1 hafta gelmeyecek.
Bilmiyor muydunuz bunu?
Ayrıca eşim esnaf, aynı şekilde biz de günde 2 3 saat görüşüyoruz o da en fazla.
Ne var ki bunda, anlamadım.
Annemin babamı hiç görmediği 3 ay var mesela zamanında, babam da askerdi.
Böylesine yüce görevlerin bedelleri olur maslesef.

Biz bankacıyız, ben 7 gibi gelirim eve eşim 7 buçuktan sonra artık her gün farkeder çünkü yönetici ve duruma göre değişiyor çıkış saati. Günde 2-3 saat görüyorum bende ..

Dert olarak bunu yazdığın için dert etme dedim daha önemli şeyler var diye seni rahatlatmak istedim.
Evet bütün polislerin hayatı tehlikede...
Bana da pöhten daha tehlikeli olan sınırda üst bölgelerinde asker eşi olan biri yazsaydı senin gibi gocunmaz haklısın derdim.Çünkü asker daha da tehlikede.
Sen şimdi boş yere yarıştırmaya çalıştın falan...gereksizdi...Ama senin anlamanı beklemiyorum benim yazdıklarıma karşılık bunu yazmandan sonra...Çok gereksiz bir çıkış yapmışsın eşin bile görse sana kızardı...Mutluluklar.

Gereksiz olan senin tutumundu. Burada kalkmış, bazıları var korkudan çocuk düşürüyor eşinin başına bişey gelecek diye yürekleri ağzına geliyor gibisinden örnek veriyorsun. Senin yaşadığın zorluk mu dercesine, ki yaşanılanları bilmeden. Bende doğudayım. Benim eşim 9 canlı anasını satayım, benim ona birşey olacak mı diye ödüm yüreğime gelmiyor. Geceleri doğuda korkudan uyuyamayan işe gözleri şiş giden de ben değilim, kedidir o da. Bu yaptığın beni rahatlatmak değil insanların mesleki zorluklarını basite indirgemek oluyor. Birde saçma sapan bana yarıştırmaktan bahsediyorsun. Vay be, ne güzel bir yarıştırma yalnız. En çok senin eşin tehlikede en çok benim eşim tehlikede yarıştırması. Böyle ahmakça bir yarıştırmayı ancak sen yaparsın ki yaptın da zaten kiminin işi terör, kiminin işi hırsız diyerek.

Valla ben de öyle . Benim eşim avukat , kendi bürosu , sürekli yoğun , eve geldiğinde bile evden yapması gereken şeyler oluyor . Kağıdı küreği hiç bitmiyor . Benim kendi işim , kendi çapımda yoğunluğum var . Bence artık hayat böyle olmuş bir koşturmaca ... buna da şükür napalım

Kiminin işi de kağıt oluyormuş demekki

yeni evlenmissin bu zamanlarda özlersin en güzel zamanlar tadini cikart olumsuzluklari dusunme canim

Ben de doğudayım senin gibi sızlanmıyorum o kadar kokaktın evlenmeseydin o zaman.Her gece eşin göreve gittiğinde ne var da korkudan ağlıyorsun çok komiksin bari bana sallama.Herkesin zorluğu kendine başkalarının çektiği zorluğu söylemem daha kötüsü olabilirdi diye sana moral vermeye çalışmam niye zoruna gitti bu kadar anlamadım.O kadar polis eşi tanıdım senin gibisi yok valla.Doğuda zaten 2-3 il var kötü olan o da eskisi gibi bile değil abartma bu kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…