Arkadaşlar eşimle görüşemiyoruz

watchthesunset

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
110
285
18
30
Eşim polis ve gece çalışıyor. Sabah 8de işten cıkıyor ve eve geliyor. Bende sabah 8de evden çıkıyorum. Eşimin bazen işinin erken bittiği oluyor evde karsılasıyoruz merhabalasıp cıkıyorum. Aksam eve geliyorum 2-3 saat ne gorustuysek o. Sabah tekrar ise gidiyorum. Esim evde oluyor o gün. Aksam geliyorum yine 2-3 saat ne gorustuysek o. Ertesi gün sabah ben tekrar ise. Esim de o gun aksam ise gidiyor ben isten gelmemis oluyorum o evden cıktıgında. Merhabalasamıyoruz bile yani. Ben ertesi gün sabah işe, eşim işten eve. Boyle bir kısır döngü. Matematik yaş problemi gibi karmaşık oldu ama durum bu esimle görüsemiyoruz. 4 aydır evliyim son 1 aya yakın calısma saatleri bu sekilde, oncesinde boyle degildi. Yarın hastane randevumdan dolayı izinliyim ve esim sabah gelicek 1 gün geciricez lükse bakBu durumda olan birileri var mı, siz ne düsünüyorsunuz bu durum hakkında

Benim eski çalıştığım yer haftasonu ve bayram-tatil günlerinde fazla mesai yapılan, izin günü hafta içi olan bir yerdi.
Ve orada çalışan, eşi cumartesi pazar ve tatil günleri izinli olan bir sürü insan vardı. yillarca bir gün doğru dürüst başbaşa zaman geçirmeden nasıl devam ettiler bilmiyorum. Gerçekten çok zor ve çok saçma...
Umarım eşinizin shift problemi sadece bu aya özel bir durumdur. Ya da bir ay gece mesaisi bir ay gündüz mesaisi şeklindedir...
Bence tek çözüm yolu onun shift değiştirmek için gayret etmesi,tabii olanak varsa

Polisler öyle maalesef. Vardiyaları değişiyor ama hep böyle kalmayacak sonuçta. Mesleğin cilvesi ne yapacaksınız alışacaksınız mecburen

Bu aya özel bir durum değil, bu düzen ne kadar devam eder o da belli değil. Her an birimi değişebilir de uzun süre değişmeyebilir de. Durumun değişmesi için uğraşıyoruz umarım değişir evliler için kötü bir çalışma sistemi.

Polisler öyle maalesef. Vardiyaları değişiyor ama hep böyle kalmayacak sonuçta. Mesleğin cilvesi ne yapacaksınız alışacaksınız mecburen
Muhtemelen sonsuza dek böyle kalmayacaktır katılıyorum. Ama uzun vadede can sıkabilecek bir sistem

3 aylık evliyim.Eşimle aynı durumdayım.Hatta 15 gün ilçe görevi var 15 gün tek kalıyorum ayda bir.Ve ben onun için doğuyu yazdım doğuya atandım.Biz sevgili olduktan 2 sene sonra pöh oldu.Ben o aralar çok gözden geçirdim çok bunalıma girdim.Bu iş hayalimdi bırakamam dedi.Ben de onu bırakamadım.Doğunun en pislik yerinde görev yaptı.Her gün çalıştı ki pöhlerin işi katil,kavga,hırsızlık değil teröristlerle bilirsin.Aklım yerinden oynuyordu görev arkadaşlarından şehit olanlar da oldu.Sırayla bindikleri araç patladı.Eşim de binmiş olabilirdi alt sokaktan patlama sesini duymuş.Şimdi doğuda benim yanıma tayini çıktı.Ama o pislik yerde değil artık.Zaten bana tayini yanıma çıktığında anlattı bunları hiç çaktırmıyordu.Yeri gelmiş uyku tulumuyla eksi derecelerde dağlarda uyumuş telefonun ışığını saklayıp iyi geceler hayatım seni seviyorum diyebilmiş ben huzurlu uyuyayım diye.Allah oralarda olan ölümle burun buruna olan polislere askerlere yardım etsin onları korusun.Bırak derdin görüşememek olsun.Bir çok eşin,ailenin gönlü hop hop ediyor.Kimisi bebeğini düşürüyor sıkıntıdan.Çünkü oralarda 4 ay ilçeye gidip gelmiyorlar.Her an nereden roket gelir bilemiyorlar.Ölüm nefes kadar yakınken vatanına hizmet ediyorlar.
Allah uzun ömür verirse hep görürsün eşini.Bunu bilerek evlendin.Polis eşlerinin nazlanmasına değil güçlü olmasına güç vermesine saygı duyuyorum.Senin polis eşi olarak endişen buysa Allah başka dert vermesin.Ben her gün şükrediyorum ki Rabbim eşimi bana bağışladı.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Benim eşim 2 buçuk aydır işi nedeniyle yurtdışında. Biz hiç görüşemiyoruz biz napalım
Hep böyle gidecek değil ya, elbette değişir...

oluyor yahu arada öyle şeyler. benim eşim de ticaretle uğraşıyor. şu an yeni bir iş arefesinde. vala 1 ayı geçkindir çok nadir birbirimizi gördüğümüz. bi sabah işe giderken.
her şey yoluna girer. yalnızca arada izin mizin vs birbirinize vakit ayırın.

Güzel dileklerin için teşekkürler fakat buraya sadece bu sorunumu yazdım diye tek sorunum bu değil tahmin edersin ki. Güvenliğinden endişe ediyorum çünkü tehlikede olması için sadece dağlarda pöh olması gerekmiyor. Pöh işi katil, hırsız, kavga değil diyerek şehir polisinin işini basite indirgemişsin. Biz doğuda bir şehir merkezinde görev yapıyoruz ve tehlike sadece pöh de değil bunu soyleyebilirim. Biz nişanlıyken çalıştığı bölgede patlama oldu ve en yakın arkadaşı dahil birçok polis şehit oldu. Patlama gününden 2 gün önce uçakla bulunduğum şehire gelmişti. 2 gün geç alsaydı bileti, belki o da olmayacaktı. Tek derdim görüşememek değil anlayacağın. Belanın nereden geleceği belli olmuyor. Dağ-şehir, terörist-hırsız diye ayrım yapmak anlamsız, Allah hepsini korusun. Mutluluklar

Tesekkurler, oyle yapacagız mecburen sistem degisene dek

Büyüksehirde calısanların da az cok böyle
Bi hesapldımda bizde haftanın en az üc günü yaklasık 2saat falan görüyoruz birbirimiz :)

Ayyy resmen kendi geleceğimi gördüm hem üzüldüm yazılanlara hem duygulandım. Yapacak bişey olsa keske ama Allah can sağlığı versin iyi olsunlarda önemli olan bu bazen hic izin verilmeyen dönemler de oluyor biliyorsunuz ama sürekli bu sekilde olmaz düzene girer bir sure sonra moralinizi bozmayın en azından yanyanasiniz evli olup yanyana gelemeyen başka şehirlerde çalışmak zorunda kalan bir sürü insan var en azindan onlardan daha iyi durumunuz...

Farklı şehirlerde çalışmak zorunda olanların işi daha zor, hele evliyken. Biz de nişanlılığı farklı şehirlerde geçirdik. İnsan biran önce evlenip kavuşmayı ümit ediyor. Evlendik ama kavuştuk mu bilmem, tam anlamıyla kavuşmak bile diyemiyorum. Özlüyorum resmen

eşimde polis. geceye döndüğünde görüşemiyoruz sabah 10 dakka görürsek o oluyor. ama allahtan bizimki geceye döndüğünde oluyor her zaman değil. bebeğim olduğunda doğuya giymişti 2.5 ay temizleme oparasyonu vardı 2016 da hatırlarsınız belki. sonra geldi iki ay daha gitti. oğlumun en zor dönemleri yanlızdım. zor günler oluyor ama sağlıkla geçsin yeterki

Cok zor bir durum. Eşim 1 gece iş dolayısıyla şehir dışına çıksa veya 2 3 gün işi olsa eve geç gelse bi gergin hissediyorum kendimi.
Umarim geçici birşeydir. Yapılacak birsey var mi diye düşündüm de, ben çocuk yokken şunu yapıyordum. Mesela eşim bir görüşmeye gidecekse ben goturuyordum. Arabada istanbul trafiği 1 saatten fazla sohbet ediyorduk. O görüşmesini yapıyordu, sonra yine donuyorduk arabada 1 saat daha şimdi yazinca bana bile komik geldi ama aşk işte. 1 saat bile beraber olmayi kar sayıyor insan.
Simdi bebegimiz var, erken gelse de kucagina atip bi tuvalete gidebilsem diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…