ah canım ah seninki saç boyatıp , telefon faturası ödetiyormuş..
benim görümcem ve eşi utanmadan eşimden her ay para alırlardı..( 400 tl) sonra görümcem bize geldği zaman annesi ve kendisi başlardı kendilerini övmeye.. işte benim evim şöyle. böyle falan.. abisini aramadan iki gün geçirmezlerdi kocası ve kendisi.. eşime ilk başlarda yapma dedim.. üzülüyorum dedi.. dedim sonra bana hava atıyor gelip.. zamanla eşim gördü.. kocası ve kendisi eşimden yüklü bir miktar para istediler.. ben sebebini biliyordum.. benim koltuk takımımdan almak istiyordu.. kayınvalidem alacak bana falan diyordu.. yalan... aptalmıyım ben.. tam bu konuşmaların üzerine bir koltuk takımı parası 5000 tl istediler.. oha dedik eşim ve ben.. eşim eniştesine diyorki; canım bende sıkıntıdayım, ödemelerim için borç alacağım.. adam demezmi abi banada ayarla 5000tl akannehir eşimden aldıkları paraları lükslerine harcadılar hep.. ihtiyaç değildi yani..
tabi eşim acayip sinirlendi.. ve vermedi.. zaten veremezdide.. 3 ay oldu istemişlerdi.. eşim vermedi diye arayıp sormuyorlar 3 aydır ne eşimi ne beni... ikiside.. eşimde anladı tabi kullanıldığını.. daha 1 kuruş işlemez benden diyor...kaydirigubbakcemile3
ama eşim asla benim, evimin harcamalarından kısmadı onlara vereceğim diye.. öyle olsa olay çıkarırdım kesin..
Ödesin yaa ne olacak ki . Eğer maddi durumları iyi değilse , ewli olup olmaması bir şey değiştirmez . Sonuçta , kendi kazandığı parayı weriyor
görümcenizin maddi durumu kötü mü?
evlilikte ben kazandım sen kazandın olmaz.. hayat ortak ise, herşey ortak olmalı...durum iyi dğilse elbette verilir.. ama bunu kullananlarda yok değil malesef
bu tamamen sizin ve görümcenizin maddi durumuna bağlı canım
eğer görümcenin durumu kötüyse sizinde imkanınız varsa belli bir miktar yardımcı olabilirsiniz tabi saçını boyatsın diye değil bu bana göre lüks ihtiyaç değil çünkü:1closedeyes:
ama durumu iyise bende çok kızardım bu evimde kesin tartışma konusu olurdu.görümcelerimi severim ama yinede ben yiyemiyorum alsen ye görümcecim diyemem valla :hulya:
pardon ama görümcenizin kocası koca diye duruyomu orda.durumu yoksa bişey diyemem ama durmu varsa nasıl yapıolar böle bişeyi.ben kesinlikle böyle birşeye izin vermezdim.eşim emek edip kazansın o parayı gidip hanfendinin tlf faturasını ödesin hadi ya ne güzelmiş.hı gerçekten durmu olmaz yardım ederim.ama keyfi için kusura bakmasınlar ama kimseye para harcayamam.
durumu varsa kendi odesin. durumu yoksa telefon kullanmasin, tasarruf etsin.
valla evli değilim ama ben kızardım gibi geliyor ... evine erzağını alsa amenna ama gidip saçını boyattıracakmış bilmem neymiş olmaz ... madem eşin bakıcakmış onun eşi hiç çalışmasın o zaman oturup para yesinler Allah göstermesin yaa...bence eşinle konuşmalısın yani para üstünde yatıyorsanız eğer kenara para ayırın saç boyasını ödeyeceğine çocuğunun geleceğine yatırım yapılır ... bana anlamsız geldi ....
Eşinizin yaptığı saçmalık...
Görümcenizin maddi durumu çok mu kötü?
Ben pek sanmıyorum saçını boyatmak için bile eşinizden para aldığına göre...
Neden onun faturasını eşiniz ödesin ki?
Bir defalık olsa neyse...
zaten adamda pek çalışma şeyi yok herşeyini bir başkası üzerinden giderdiklerinden haklı bende olsam bende çalışmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?