arkadaşlar eşiniz evli olan görümcenizin tel faturasını ödese ne tepki verirdiniz?

ne ihtiyacı allah aşkına telefonla konuşmasının saç boyatmasının nesi ihtiyaç ben olsam gider konuşurdum adam gibi,o zaman sende kendi ailenin faturalarını ödet kocana.

tamam maddi durumu iyi olmasa,aylık yiyecek alsa canımı ye ama bu kadar da olmazki..

Maddi durumum süperde olsa, görümcemin gereksiz ihtiyaçlarını, hele de kocası varken, benim eşim karşılamak zorunda değil bana göre. İhtiyacı olur, muhtaç olur o başka. Madem durumu müsait değil, biraz az konuşur, saçını boyatmaz olur biter. Bunlar olmazsa olmazlar değil.

eşim evin geçimini sağlıyorsa istediği gibi ailesine ablasına abisine yardım edebilir.

görümceme yada kayınvalideme eşim de hiç esirgemez ama memnun olurum. hiç rahatsızlık duymadım.

bence sizin rahatsız olma nedeniniz ablasının size karşı tutumu.

ah canım ah seninki saç boyatıp , telefon faturası ödetiyormuş..

benim görümcem ve eşi utanmadan eşimden her ay para alırlardı..( 400 tl) sonra görümcem bize geldği zaman annesi ve kendisi başlardı kendilerini övmeye.. işte benim evim şöyle. böyle falan.. abisini aramadan iki gün geçirmezlerdi kocası ve kendisi.. eşime ilk başlarda yapma dedim.. üzülüyorum dedi.. dedim sonra bana hava atıyor gelip.. zamanla eşim gördü.. kocası ve kendisi eşimden yüklü bir miktar para istediler.. ben sebebini biliyordum.. benim koltuk takımımdan almak istiyordu.. kayınvalidem alacak bana falan diyordu.. yalan... aptalmıyım ben.. tam bu konuşmaların üzerine bir koltuk takımı parası 5000 tl istediler.. oha dedik eşim ve ben.. eşim eniştesine diyorki; canım bende sıkıntıdayım, ödemelerim için borç alacağım.. adam demezmi abi banada ayarla 5000tl akannehir eşimden aldıkları paraları lükslerine harcadılar hep.. ihtiyaç değildi yani..

tabi eşim acayip sinirlendi.. ve vermedi.. zaten veremezdide.. 3 ay oldu istemişlerdi.. eşim vermedi diye arayıp sormuyorlar 3 aydır ne eşimi ne beni... ikiside.. eşimde anladı tabi kullanıldığını.. daha 1 kuruş işlemez benden diyor...kaydirigubbakcemile3

ama eşim asla benim, evimin harcamalarından kısmadı onlara vereceğim diye.. öyle olsa olay çıkarırdım kesin..

benim eşim de fatura değil ama bazen ara ara 70 kontör transfer ediyordu,bana söylemediği için kızıyordum (bilgi mesajlarında gömüştüm) ama görümcemin durumu o zaman gerçekten kötüydü ev kirasını bile ödeyemiyordu sesimi çıkarmadım.şu ara durumu iyi öyle bişey yok yani eşimin iyi niyetini kullanmıyor.eğer zor durumdaysa yardım edilebilir, tabi önce kendi evinin ihtiyaçlarını eksiklerini karşılamalı sonra durum el verdiğince aile ve kardeşler arasında yardımlaşma olmalı bence.hepimizin sıkıntılı dönemleri olabiliyor dayanışma olmalı ki zorluklar aşılabilsin.

insanoğlu böyle işte.para verirken hergün arar sorar.parayı vermeyince kötü olursun.birde senin paranla gelip sana hava atıyo.varmı böyle bişey ya..canım sen iyi dayanmışsın valla.

Ödesin yaa ne olacak ki . Eğer maddi durumları iyi değilse , ewli olup olmaması bir şey değiştirmez . Sonuçta , kendi kazandığı parayı weriyor

offffffff delı olurdum gorumcenıze degılde esınıze sıtem etmelısınız onun bu davranısları kesmesı lazım

Ödesin yaa ne olacak ki . Eğer maddi durumları iyi değilse , ewli olup olmaması bir şey değiştirmez . Sonuçta , kendi kazandığı parayı weriyor

evlilikte ben kazandım sen kazandın olmaz.. hayat ortak ise, herşey ortak olmalı...durum iyi dğilse elbette verilir.. ama bunu kullananlarda yok değil malesef

görümcenizin maddi durumu kötü mü?

kocası dolmuşcu ama araba başkasının yani gülük çalışıor tamam benimde çok dediğim oldu yardım edelim die ama kadın çok kötü beni eeşimle kavga ettirmek için herşey yapıorlarbiraz az süslensin ayranı yok içmeye atla gider ...yani canım

canım aynen o duruma getirior ben çalışıorum çok makyaj yapamıorum sevmiorumda her şeyimi eleştirir sen şöylesin sen böylesin ben çarşıya arabayla gidioruz die takım eşofmanla gitmiştm gezmicektik çünkü bana dediki ben böyle sokağa çöp atmaya çıkmam biraz süslen makyaj yap filan dedi halbuki ondan makyajsız bile güzelim üstelik yeni aşerdiğim için canım bişiy yapmak istemior daha ne laflar....

resmen keyif canım biz karı koca çalışıoz ya para bol die düşünüorlar her eşyasını kocam almış orası beni ilgilendrmez çünkü ben yoktm o zaman yani alışmış kudurmuştan beter hesabı

valla evli değilim ama ben kızardım gibi geliyor ... evine erzağını alsa amenna ama gidip saçını boyattıracakmış bilmem neymiş olmaz ... madem eşin bakıcakmış onun eşi hiç çalışmasın o zaman oturup para yesinler Allah göstermesin yaa...bence eşinle konuşmalısın yani para üstünde yatıyorsanız eğer kenara para ayırın saç boyasını ödeyeceğine çocuğunun geleceğine yatırım yapılır ... bana anlamsız geldi ....

zaten adamda pek çalışma şeyi yok herşeyini bir başkası üzerinden giderdiklerinden haklı bende olsam bende çalışmazdım

Eşinizin yaptığı saçmalık...
Görümcenizin maddi durumu çok mu kötü?
Ben pek sanmıyorum saçını boyatmak için bile eşinizden para aldığına göre...
Neden onun faturasını eşiniz ödesin ki?
Bir defalık olsa neyse...

yok caınm aşarı derecede ii diemem ama durumu kötü olan insan onun hareketlerini yapmaz sırf kıskançlık onunki benimle yarışmaya çalışıor nie ona yapıldı ,o yaptrmış bende isterim dior birde ailede herkes onun ağzına bakıor ne desede nejla yapsak die

zaten adamda pek çalışma şeyi yok herşeyini bir başkası üzerinden giderdiklerinden haklı bende olsam bende çalışmazdım

ya canım kusura bakma yardımdan çok yorum yaptım olayla ilgili...
bence eşinle bunu konuşmalısın yani böyle böyle diye açık açık herşeyini düşünerek çünkü ileride bu daha büyük sorun olabilir...doymaz görümcen sonrada senin biraz daha tutumlu olman gerektiğini söylerler sonra 2 aile geçindirirsin tavrını koymalısın tabi bu benim fikrim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…