ya canım kusura bakma yardımdan çok yorum yaptım olayla ilgili...
bence eşinle bunu konuşmalısın yani böyle böyle diye açık açık herşeyini düşünerek çünkü ileride bu daha büyük sorun olabilir...doymaz görümcen sonrada senin biraz daha tutumlu olman gerektiğini söylerler sonra 2 aile geçindirirsin tavrını koymalısın tabi bu benim fikrim...
evli değilim ama gorumceyim..
Allah a şükür bizim durumumuz iyi,abimlerinde öyle..ama bugün abime çok rahat kkartimi odesene veya faturamı yatırsana diyebilirim..
hayatta arkadaslarımın arasında bile para muhabbeti yapmayı sevmem..soz konusu hele hele ailemse asla..
parami biriktiririm genelde..çok fazla harcamam..bankada hep belli bir miktar param vardır..
abimlerle yurtdışına geziye gitmiştik,herkesin kendi bütçesi ve parası vardı..tatil bitimine 1 hafta kala abimle yengemin parası bitti ve ben verdim..
abimler tadilat yaptırdı,hemen aradım bankada bu kadar param var sıkıştığın an söyle dedim..
geçenlerde abimlere yemeğe gittik,Abi'm dışarı çıkacaktı para çekmeyi unutmuş,çıkardım cebimden verdim(annem de vardı ama ben verdim)
hepsini geri ödedi ama odemeseydi de umrumda olmazdı..helal olsun..
bu arada yanlista anlaşılmasın bunlar sadece suan aklıma gelenler,asla ama asla bunun cetelesini tutmam..kimin bana borcu var kime para verdim vs asla bilmem..bunlar benim yaptıklarım abiminde arada bu tarz yaptıgı seyler vardır ya bana ya da anneme..
konunu detaylı okuma fırsatım olmadı,başlığa göre yorum yaptım..
aile icinde para konuşulmasını sevmem..bugün abime de para veririm yengemede babama da anneme de..verdim de..sorgusuz sualsiz..onlarda bugün istesem sorgusuz sualsiz verirler..olması gereken bu bence..para konuşulmamalı bir ailede..diye düşünüyorum..
canım eşime ne zaman söylesem kavga ediyor ağlamaya başlıor işte iki kuzusu varmış ne günahları varmış onların banane diorum benim karnımdakini düşünen varmı benim yavrum günahkarmı diorum ses yok zaten annesi boşanın dio ilk boşanan siz deilsiniz dio ben 7 aylık hamileyim ağlamadığm gün yok yemin ederim onların yüzünden bu kadar ailesine her konuda düşkün insan görmedim artık eşimden nefret etmeye başladım
Valla biraz fazla param var diye , bunu nereye dağıtıyım diye düşünemez eşim, kusura bakmasın. Ne güzel çocuğunuzda olacakmış, otursun onu düşünsün, birazda kenara koyun, artık sorumluluklar artıyor.
Sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına.
Onun , bunun içinde birbirinizi yiyip durmayın, çare olmuyor. Derdini ısrarla ve güzellikle anlat.
Abim bana para verdi diye neden minnet duyayım ki ben. Para bu ya abim yıllarca verdi durdu bana belki de kıstı bütçesinden bilemem ama yengem ağzını açıp laf söylememiştir sanırım söylediyse de abim vermiştir cevabını. Ben de veririm sürekli de veririm.
sızce kıyametı koparmak ıcın bu masraflarınmı olması gerekır..hastalık,acil durum olur, doğum günü hediyesi olur bunlar dışında 3. bir kişinin herhangi bir masrafını karşılayamaz eşim.heleki bunlar telefon faturası ve kuaför masrafı ise ve rutin olarak eşim tarafından ödenirse kıyamet kopar.
eşımı bu sebepden boşamıycam kesın:)..
ama ablasına bısıler alması saclarını boyatması faturasını odemesı benım ıcın asla sorun olmaz..
ac degılsem acıkda degılsem benım masrafımı kısmıyceksa yapsın cunku kardesı yarın obursu gun ben olmam hayatında kardesı olur..
bence bu konuda esınze kızmayın..
kardesıdır sız hıc kardesınıze bısı almazmısınız?..
Abim bana para verdi diye neden minnet duyayım ki ben. Para bu ya abim yıllarca verdi durdu bana belki de kıstı bütçesinden bilemem ama yengem ağzını açıp laf söylememiştir sanırım söylediyse de abim vermiştir cevabını. Ben de veririm sürekli de veririm.
ama ablasına bısıler alması saclarını boyatması faturasını odemesı benım ıcın asla sorun olmaz..
ac degılsem acıkda degılsem benım masrafımı kısmıyceksa yapsın cunku kardesı yarın obursu gun ben olmam hayatında kardesı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?