adunul Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 1.941 40 0 İstanbul 5 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi makaka #21 sinirlendiğim zaman kim var kim yok umurumda olmaz. kavgada ederim, tartışırımda, ayarda veririm. İçime atıp şarj olacağıma, bağırır deşarj olurum.
sinirlendiğim zaman kim var kim yok umurumda olmaz. kavgada ederim, tartışırımda, ayarda veririm. İçime atıp şarj olacağıma, bağırır deşarj olurum.
makaka Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 414 0 46 İstanbul 5 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi makaka #22 baddi .!.: öyle birşey basıma glemedi ama gelse basına geliceği bilir.beni rezil etse ben daha beterini yaparım ona Genişletmek için tıkla... Evet karşılığını o an vermek belki en iyisi ama öyle insanlar yanınızda oluyor ki o an sen kontrollü olmak zorunda kalıyorsun ama bir daha başıma gelse (Allah korusun) bende artık bu kadar kontrollü olmam eminim.
baddi .!.: öyle birşey basıma glemedi ama gelse basına geliceği bilir.beni rezil etse ben daha beterini yaparım ona Genişletmek için tıkla... Evet karşılığını o an vermek belki en iyisi ama öyle insanlar yanınızda oluyor ki o an sen kontrollü olmak zorunda kalıyorsun ama bir daha başıma gelse (Allah korusun) bende artık bu kadar kontrollü olmam eminim.
makaka Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 414 0 46 İstanbul 5 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi makaka #23 adunul .!.: sinirlendiğim zaman kim var kim yok umurumda olmaz. kavgada ederim, tartışırımda, ayarda veririm. İçime atıp şarj olacağıma, bağırır deşarj olurum. Genişletmek için tıkla... En güzeli çünkü içine attıkça sen zararlı çıkıyorsun.Benimde bunu öğrenmem gerekiyor
adunul .!.: sinirlendiğim zaman kim var kim yok umurumda olmaz. kavgada ederim, tartışırımda, ayarda veririm. İçime atıp şarj olacağıma, bağırır deşarj olurum. Genişletmek için tıkla... En güzeli çünkü içine attıkça sen zararlı çıkıyorsun.Benimde bunu öğrenmem gerekiyor