• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar eşinize ne gibi romantik süprizler yaptınız?

cnmmaskm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
13
0
0
İstanbul
Arkadaslar eşinize ya da sevgilinize ne gibi romantik süprizler yaptınız? Işin içine cilvede katılabılır;) fark etmez yanı.. Fantezı olabılır, duygusal, romantik, komik vs... Her türlü süprizler...:))

Evet bunu kendıme dert ettım esımle 2 aydır gorusemıyorduk babam rahatsızlanmıstı aılemın yanındaydım o ısınden dolayı gelemedı ve 2 ay sonra nasıl bır suprız yapabılırım ona bılmıyrm hıc bır fıkrım yok ?:(

Evet bunu kendıme dert ettım esımle 2 aydır gorusemıyorduk babam rahatsızlanmıstı aılemın yanındaydım o ısınden dolayı gelemedı ve 2 ay sonra nasıl bır suprız yapabılırım ona bılmıyrm hıc bır fıkrım yok ?:(

eşinin bucu ne? neleri sever?

herkese göre değişir sürpriz...

mesela ben mum ışığı-yemek olayından hiç haz etmem.. çok yapmacık gelir...

Evlıysen anlarsın belkı benı esımle aramızda soguk ruzgarlar esıyr ve bu durum cnımı zıyadesı ıle yakıyr ne yapablrm bılemyrm! Nasıl dzelteblrm? Her ne knuda olrsa olsn aramz dzelsın yetr kı ve bu bnm ıcın dogal ark can yakıcı bır sorun hafıfe alınacak bır sey degıl!

işve cilve sürpriz her ne arıyorsanız bu forumun sayfalarında var zaten, bunun için ayrı bir konu açmak hele ki ilk konu için böyle birşey seçmek biraz talihsiz olmuş.. pek iyi düşünemeyeceğim ben de...

Esımın burcı aslan yok bnde oyle seylerdn pek haz etmem samımı olsn mutlu edıck hos brsey ne blym aklma gelmyr..

eminim bakmıştır arkadaş o konulara...

o zaman biz de farklı konseptler sunalım:)))

mesela ben eşimle aramı düzeltmek istesem önce güzel bir yere kahvaltıya götürürdüm.. arabayı da kullanmak için ısrar etmezdim.. (malum erkekler tilt oluyor)

sonra da sahilde (sahil yoksa yeşillik bir yerde) tavla-nargile ikilisi ile başlardım sohbete... bu arada asla yenmezdim tavlada onu.. kıl payı onun almasına izin verirdim...

akşama da en güzelinden bir gece kulübüne gidip vur patlasın çal oynasın...

tam tatil gibi... ne güzell

baslikla konuyu bende cozemedim ben bizi bilgilendirecek sandim :26:
her derde deva diyince...

Son düzenleme:
biz şimdi doğru yola döndürürüz tweety'm merak eylemeyesiniz:))))

çeteleşmeyin :27:

bir de çok merak ediyorum, konu sahibine sormak istedim o yüzden : ünlü harfleri neden kullanmıyorsunuz? hadi ben de konuyu buraya çekeyim madem bu topiğin adı "her şey dahil" tadında :)

Back
X