• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar eşinize ne gibi romantik süprizler yaptınız?

Savcılık? Bak aklımdan bu gecıyordu, savcılıga suc duyurusunda bulunucam ben durust oldukca aksını teblıg edıyorsunuz bana yazılanlar zaten kayıtlı burada . Manevı tazmınat ve hakaret, haksız yere suclanmak ben durust davrandıkca aksını ıddıa edyrsnz! Sızı ancak adalet paklar suclamalarınızı ancak o zmn gerı cekersınız aynı sekılde kk nınde bır kac acıgı var bı takım konuda .. ! Iyı geceler !

Arkadaslar eşinize ya da sevgilinize ne gibi romantik süprizler yaptınız? Işin içine cilvede katılabılır;) fark etmez yanı.. Fantezı olabılır, duygusal, romantik, komik vs... Her türlü süprizler...:))

ya yazmıyım yazmıyım diyorum ama dayanamadım.Siz neden bahsediyorsunuz birde şikayet mikayet demeye başladınız ne oluyor yani ? konu açıyorsunuz ilk iki cümleye dikkat işin içine cilvede katılabilir diyip gülücük atıyorsunuz.Sonrada yorumlar gelmeye başladığında aa ben mi yok öyle birşey hakkıma girdiniz yok hakkımı helal etmiyorum yok savcılığa suç duyurusunda bulunucağım falan.Sesli harfleri bile yazmaya üşenen siz bi anda hak hukuk girince işin içine tebliğ vs gibi düzgün bir Türkçeye geçiş yapıyorsunuz.Öncelikle komik duruma düşmemek için sayfanın en altına inip kırmızı şeridin içindekini okuyun ardındanda zahmet edip googlea bilişim suçları diye aratıp neyin şikayet olup olmayacağını öğrenin lütfen.Her önüne gelen konu açıp işve cilve fantezi bilmemne deyip tepki çektiğinde sizi şikayet edeceğimler bilmemnler.Kknın yada burdaki kızların eksiklerini bulupp buluşturup ikayet etmeye çalışana kadar bukadar provakasyona açık bi konu açmayın ozaman...

konu basligi niye degisti yahu :51:

Son düzenleme:
Savcılık? Bak aklımdan bu gecıyordu, savcılıga suc duyurusunda bulunucam ben durust oldukca aksını teblıg edıyorsunuz bana yazılanlar zaten kayıtlı burada . Manevı tazmınat ve hakaret, haksız yere suclanmak ben durust davrandıkca aksını ıddıa edyrsnz! Sızı ancak adalet paklar suclamalarınızı ancak o zmn gerı cekersınız aynı sekılde kk nınde bır kac acıgı var bı takım konuda .. ! Iyı geceler !
Hayır, sitenin bir açığı olduğunu sanmıyorum zira 2. üyelikleri hemen yakalıyoruz.

Back
X