Arkadaslar eşinize ne gibi romantik süprizler yaptınız?

Evet ben forumda yenıyım bılmıyordum nasıl yapmam gerektıgını fakat bnmle bu sekılde dalga gecılmesı saygısızlık! Ben net bır sekılde sordum sadece soz konusu aramzda kı sorun olunca aklıma gelenı hemen yazdım.. Neyse tepkılerınız ıcın tskrler. Bu kdr kırıcı olp yardmcı oldgnuz ıcın...!

tavla fikri güzelmiş :)) play station da oynanabilir her erkeğin gönlünü çeler :))

evet... çok haklısın... hatta wii varsa daha bile iyi olur... erkekler bayılıyorlar bu wii'ye... eşim yalvarıyor noolur aliym diye...asla bizim eve giremez wii diyorum:)))

ben sana yaptığım süprizlerden birini söyliyim şöyle güzel bi masa hazırla değişik yemekler yap mumları yak güzel seksi bi elbise giy saçını makyajını yap güzelce yemeğinizi yiyin sonra romantik bi müzikte dans edin

yalnız biri, değişken ip no sağ olsun, üye olup olup saçma konular açma rekoru denemesine girişmiş sanki.

biz kimseyi kiracak birsey soylemedik,bir kere konuyla baslik celisiyor...
ve direk isve cilve diye konu acip taktik istersen suphelenmemek elde degil..

yeni üyemizi hemen ürkütmüşsünüz
yazık yaa üyeye ama seviyorum kkulübünü hiçbir şeyi kaçırmıyoruz
yeter ki azıcık dalga konusu bulalım

evet... çok haklısın... hatta wii varsa daha bile iyi olur... erkekler bayılıyorlar bu wii'ye... eşim yalvarıyor noolur aliym diye...asla bizim eve giremez wii diyorum:)))

erkek arkadaşım çeyizinde getirecek wii nasipse :))

konu sahibi arkadaşım, madem öyle derdini açta yardımcı olalım, böyle tam pansiyon olunca her konuya daldık biz tabi

hayır canım...inan ki dalga geçmek değil.. ama bazen maksatlı şekilde bu saatte topic açılabiliyor...

bir de seninki alakasız bir başlık ve alakasız bir yerde olunca... ben sadece konunun olduğu yere ve başlığa uygun bir sohbete getiririz demek istemiştim...

bir de tabii sen doğrudan konuya fantezi mantezi diye girince... ben de maksatlı herhalde dedim...

kusura bakma maksatlı değilse... özür diliyorum gerçekten...

bu arada ben tavla olayında filan ciddiyim.. benim eşim bayılır böyle şeylere.. örnek olsun diye yazdım

ya bir de foruma pat diye üye olunmuyor ki genelde.. herkesin önceden foruma takılıp konuları inceleyip aralarına katılası geliyordur her halde.. benim öyle oldu en azından :s
gözüme kestirdiğim bi foruma hemen üye olup pat diye naz cilve de sorulmaz ki ama :ss benim forum üyeliğimden önce rahat 1-2ay öncem vardır misal..

degil mi ? forum nedir necidir bilmeden direk boyle birsey icin danismak

cok mu fesatim :26::26:

Son düzenleme:
Konu baslıgı ılgı cekmek ıcındı kı cokta ılgı cekmıs bak ıkıncısı cepten gırıyrm unlu harflerı o yzdn kullanmyrm zaman kaybı yapyr ucuncusu bak gayet bılgılendırıcı oldu tavsıyelerınız ıcın de tesekkur ederım ayrıca evet ben o sayfalara baktım fakat farlı konulardı kalkıpta bna fantezılı bır sey anlatın demedım kı? Ben cılveyı mecaz anlamda yanı bır farklı anlamı ıle gnlunu hos etmeyı kast etmıstım . Anlamıyorum konusmalarınızı arkadaslar ben ne yaptım da bu sekılde dalga konunuz oldum acaba ? Ayrıca ne demek bız onu dogru yola cevırırız bu nasıl bır terım boyle? Ne kadar ayıp ve saygısızca ? Neden bu sekılde knusuyrsnz bnmle ?

seksiperi mi?prenses mi? neyse 2.üyelik çıktı nedense..
bunun öyle olmadığı ne malum?...

yeni üyelik,konu cilve fantaaaziii

arkadasim dalga gecmiyoruz sen diyorsun ki neden benimle dalga geciyorsun...
ayrica konu basliklari konuyu yansitan sekilde olmali ilgi cekmek icin degil,
gecenin bu saatinde amacin ne anlamadim hele cilvenin mecaz anlami nedir onu hic bilmiyorum...

valla benim de öyle... yaklaşık 7-8 ay sadece konuları okudum...

neyse canım.. haksızlık ediyoruzdur belki...

bugün öyle çok fake konu gördüm ki daha fazlasına katlanamayacağım sanırım. iyi geceler kızlar!

sen bence dönüp bir daha oku yazdığımı....

ben konunun açıldığı yere uygun hale getiririz demek istedim... yani +18'lik bir yere gitmez bu konu merak etme tweety demek istedim...

sen keşke öncesinde kk'yı iyice bir okusaydın... o zaman anlardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…