çetenin sabrını mı sınıyorlar acep?
kendileri cete olmus biz otekilestirilenlerdeniz
Ir hadısı serıf vardır hıc tanımadıgın bır ınsana bıle ayy yaptın mı hakkını alırsın kalp kırıldı mı! Hak bu kadar agır ve boyle basıt bır sekılde alınacak kadar kolaydır yuku ıse agırdır.. Ogrenmıs oldun kızım. Hayırlı geceler ..
Tamam ben cılvelıgı mecz anlamda yanı farklı bır dger anlamyla gnul almak adına kullanmıstım neyse sorun degıl ayrıca sen yermıyız yemezmıyız gıbı bnmle saygısızca knusma ! Bılmemek degıl ogrenmemek ayıp ben mı yanlıs bılıyorum? On yargılı olacagınıza maksadımı sorsaydınız. Gercekten cok sasırdm. Yanı ınsanlar bırbrlerının yanlıslarını duzeltır sızler kalkmıssınız dalga gecyrsnz yok art nyetlı kısıler topıc yapyr bu saatte yok bız yemeyız dıye saygısızlık yapılyr blmyrm sasrdm ustnede ben sızlerdn ozr dlyrm arkadaslar bnı yerın dıbıne koydunuz 36 yasındayım ama ben bunca senedr af edersnz ama byle brseye rastlamadm ! Cogunuz kardesım yasındasınız bnm 19 yasında bır kızım var ya sızlere es deger ayıp ben utanyrm suanda szlernzdn dolayı.. Neyse cnm yardm ıstmyrm k.bkmyın alay knusu oldm szlere ama bu sekılde dalga gectgnz ıcın bu yasmda bnı kucuk dsurdgnz ıcın sıze hakkımı helal etmyrmyı geceler..
akli evvel iki kisi sozlesmisler aralarinda her gece sacmalayalim bunlar gelsin usussun hepsini banlatalim diye...
yerler mi?
gargara bile yapmazlar
diğeri kim ?seksi şempanzeyi mi kastediyon..2.üyelikkkk..
Yazdıklarımı kavrayamıyorsun sanırım stılıme neden taktın anlayamadım kı ben bunu anlatmıstım zaten bır kac sayfa once ! Sapık degılım elhamdulıllah allah dogruyu ve yazdıklarımın dogru oldugunu bılıyor o bna yeter fakat sen baya sapıkla ugrasmak ıstyrsn sanırım ! Bna bulasma saygısızlıgın haddını bulvarını astınız ıyıce !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?