evime giren para benim gozumde ortak. ben calismiyorum cunku calismami istemiyor.Ortak para derken, sizin de çalışıp ilave ettiğiniz bi para mı ?
istedigimde veriyor hatta istemeden veriyor ama para hakkinda bilgi vermiyor. verirse de eksik veriyor net konusmuyor.Ben rahatsız olurum
Ben bilmeyeceksem kim bilecekmiş
Çalacakmıyım? Yalvarıp isteyecekmiyim?
Hakaret olarak algılarım ben
ben de boyle algiliyorum ama kime soylesem bunu, keyfine baksana ya bir elin yagda bir elin balda oturmus bunu mu takiyorsun diyorlar. acaba sorun bende mi diye dusunmeye basladim, ve bir de bizi tanimayanlarin fikrini yani sizlerin fikrini almak istedim. demek sorun benim dusunme seklimde degilmis.Bu rahat yasamla ilgili birsey degil sadece. Eve giren paradan, birikimden, yatirimdan haberim yoksa esim beni adamdan saymiyor demek oluyor bu. Ver eline harcligi oynasin bi kenarda.
demek sorun dusunme seklimde degil. sizin gibi dusunuyorum.Çok rahatsız olurum ne demek benden birşey saklaması hele de para
ne kadar dogru soylemissiniz bu aklima hic gelmemisti.Ben bilmek isterim. Sonucda kendisi esim olur ayri gayri olmaz ki.
Ve soyle dusunun Ilerde ansizin Hayatinizdan cikarsa Ozaman Siz ne yapacaksiniz? Ne birikim yaptini bilmiyorsunuz Ve ya Belki biri borc Aldi odemezse Ve ya kendisi borclandii birisin haberiniz Yok Hic bir seyden.
Bu kişinin de kişikiğiyle alakalı. Ben küçük yaştan beri kendi paramı idare ettim, edebildim .böyle yetiştim. Şimdi hiçbir şeyden habersiz yaşarsam kendimi ot gibi hissederim. Gelir giderle ilgilenmek, evle ilgilenmek, elimdeb geldipince kendi ayaklarım üzerinde durmak beni dinç kılar ama kimisi de Aman banane kafam rahat olsun der. Biraz tercih meselesi. Aslında onlar da kendilerince yanlış düşünmüyor ama siz belki bekarlıktan alışkın değilseniz rahatsız edebilir. Ben yine de her kadının çalışmasa bile hayatın içinde olabilmesi için evle ilgili her şeyi bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Anlamasa da öğrenmeli.ben de boyle algiliyorum ama kime soylesem bunu, keyfine baksana ya bir elin yagda bir elin balda oturmus bunu mu takiyorsun diyorlar. acaba sorun bende mi diye dusunmeye basladim, ve bir de bizi tanimayanlarin fikrini yani sizlerin fikrini almak istedim. demek sorun benim dusunme seklimde degilmis.
allah yardimciniz olsun cok uzuldum inanin. 13 yillik evliyiz, yalaninu hic yakalamadim allaha sukur borcumuz da yok ama, birilerine borc veree veya yatirim yapsa batirsa onu da bilemem, kizarim diye soylemez.Sizde geçmişteki halimi gördüm 10 yıllık evliyim ilk iki yıl evliliğinin hiçbirşeyi bilmiyordum eşimin ve güveniyorsun da mali açıdan.allahim ikinci yıldan sonra herşey teker teker çıkmaya başladı öğrenmeye başladım o kadar çok borcu varmış ki ,maaşı farklıymis,herşey hayatımızdaki yalanmış
Ondan sonra hayatım çok farklı yol aldı.su an halada borç ödüyoruz çok yıprandim
Keşke keşke hiçbirşey bilmeseydim o kadar mutluydum ki şimdi acı icindeyim
ne kadar guzel yazmissiniz, cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin.Bu kişinin de kişikiğiyle alakalı. Ben küçük yaştan beri kendi paramı idare ettim, edebildim .böyle yetiştim. Şimdi hiçbir şeyden habersiz yaşarsam kendimi ot gibi hissederim. Gelir giderle ilgilenmek, evle ilgilenmek, elimdeb geldipince kendi ayaklarım üzerinde durmak beni dinç kılar ama kimisi de Aman banane kafam rahat olsun der. Biraz tercih meselesi. Aslında onlar da kendilerince yanlış düşünnüyor ama siz belki bekarlıktan alışkın değilseniz rahatsız edebilir. Ben yine de her kadının çalışmasa bile hayatın içinde olabilmesi için evle ilgili her şeyi bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Anlamasa da öğrenmeli.
ben de boyle algiliyorum ama kime soylesem bunu, keyfine baksana ya bir elin yagda bir elin balda oturmus bunu mu takiyorsun diyorlar. acaba sorun bende mi diye dusunmeye basladim, ve bir de bizi tanimayanlarin fikrini yani sizlerin fikrini almak istedim. demek sorun benim dusunme seklimde degilmis.
Tabiki oyle seyler yasatmasin rabbim. Ama Inan Cogu kisinin basina gelen seyler... Bilmelisiniz O Senin hayat arkadasin. Ben af edersin Hatta suphelenirim ne kurcaliyor diye Ve Hatta Hic bi Seye imzalamam oyle yapiyorsa.ne kadar dogru soylemissiniz bu aklima hic gelmemisti.
allah oyle seyler yasatmasin ama, hani yatirim yapsa para batsa onu da bilemicem kizarim diye onu da soylemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?