arkadaslar esinizin aldigi parayi bilmek mi iyi? bilmemek mi?

Ben ailesine yardımda bulunsa buna kafami takmam.belki sizin buna kafanızı takip sorun edeceginizi düşünüyordur.o yüzden soylemiyordur.
sorun edecegimi dusunmesine gerek yok sorun ederim netim bu konuda. esim gurbette calisiyor evde oturmus asker bekler gibi senelerdir onu bekliyorum. ben budurumda beklerken ederken, bir eli yagda bir eli balda olan ailesine yardim ederse evet onu pisman ederim.

Bence kotu bir durum .
Birlikte yasayabilir adam mahrumiyet bolgesinde degilse
Birak paraya adam hayatina dahil etmemis ki
Hanim abla paranin derdinde
witch hunt eminim bir apartmanin bodrum katinda yasiyorsun ve kocanla ayni evde farkli odalarda hayat suruyorsun.

13 senedir neden etmedin ?

witch,
sağlam temelli, saygının ve hoşgörünün hakim olduğu bir evlilik de zaten kimse birine verilen paraya laf etmez, para konularından rahatsız olduğumu ilk mesajımda belirtmiştim, yeri gelir illa bir sebep olması gerekmez eşim bir arkadaşına içinden gelir yardım eder ama bana da söyler, ben zaten laf etmem bilir, aksine çok sevdiği insanlara yardıma da teşvik ederim, illa aileden birileri olması da şart değildir, çünkü zaten adam hesabını kitabını bilen adam, sorumluluk bilinci de oldukça gelişmiş bir eş, beni sayıp söyler mune X'e versem diyorum şu parayı diye, ver tabii para dediğin ne işe yarar zaten derim olay bizim için kapanır.
Yani senin kardeşine yaptığın maddi desteğe aklıselim bir eş ses çıkartmaz, kardeş o.

Öyle olsa ne olur? Bodrum kat, gecekondu ya da tek göz oda...
Lütfen "kıskanıyorsun kızıaaamm" modund girmeyelim.

Enteresan bir kadin
Bence evde cok fazla tek kaldigindan surekli kuruyor ve adamin ailesine sariyor .
Genel olarak mutsuz .
Mutsuzlugu buralara kadar yansimis.
Sabit dusunceli halbuki insan icine karismali ve daha faydali seyler yapmali
Eminim kendisini iyi hissedecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…