Ben bilmek isterdim. Sonucta o evde ikimiz yasiyoruz, borc da yatirim da ikimizin.
Yatirim konusunda fikir teatisi yapip ortak bir karar almazsak kendimi dis kapinin dis mandali olarak hissederdim.
Dusunsenize adamin aylik geliri 10.000 lira ve ustu .
Kadin evde ve hayati boyunca calismamis
Gerek bile duymamis ...
Sonra bir yatirim yapilacak ve kadin ordan cikip sunu soyle yapalim bunu boyle yapalim ,kime ne kadar borc verdin ,ev icin kredi cek 1 milyonluk evde oturalim falan diyecek
Sizce de komik degil mi ?
Yahu 1 lira katkin var mi senin o parada da hukum veriyorsun ?
Demezler mi insana ..
Heee simdi bende evdeki duzeni sagliyorum
Cocuk bakiyorum
Utu yapiyorum diyenler olacak
Eee calisan kadinlarin islerini kim yapiyor .
Onlar enayi mi hem ekonomiye katki sagliyor
Hem coluk cocuk bakiyor
Hem ise hem eve bakiyor ?
Gerek bile duymamis ...
Sonra bir yatirim yapilacak ve kadin ordan cikip sunu soyle yapalim bunu boyle yapalim ,kime ne kadar borc verdin ,ev icin kredi cek 1 milyonluk evde oturalim falan diyecek
Demezler mi insana ..
Cocuk bakiyorum
Hem coluk cocuk bakiyor
e farklı şehirdelermiş zaten, ev düzenini de sağlamıyor bu durumda.
Kendi yaşadığı ortamı temiz tutmak işten mi sayılacak yani?
Gerek bile duymamis ...
Demezler mi insana ..
Cocuk bakiyorum
Hem coluk cocuk bakiyor
dilencilik olmuyor. dilencilik baya yalvararak alinan paraya denir.Size sadece para veriyor ihtiyaçlarınızı karşılayın diye? Hiçbir şeyden haberdar etmiyor? Sizce bu ne oluyor?
sizin iyi niyetli olmadiginizi anlamak icin aptal olmak gerek. cevremde cok var boyle iyi bisey soylermis gibi yapip alttan alta baya kin kusan tipler. ama gene aranizda tek fark var onlar baya varos ve saklamiyorlar siz adeta nisantasi sakisiniz ne de olsa sizin ki klavye. upuzun yazip zahmet etmissiniz ama okumadim.Halbuki tum iyi niyetimle yazmistim ..
Cocugun olup olmamasi butun tıbbi destekleri aldiktan sonra yine de olmuyorsa elbette ki hayatin sonu degil .
Cocuksuz 1000 lerce insan var .
Bende belki bir kiz cocugu gorunce masallah insallah benim de olur diyorum ama hic kimseye karsi ezik ,boynu bukuk ,caresiz hissetmiyorum ne yapayim oleyim mi cocugum yok diye ?
Siz onemsiyorsunuz da ne oluyor buldunuz mu bir care ?
Ikinci konu
Ailesine veremez veremez diye tepinseniz de adam size soylemiyor ki
Neyin veremezi bu ?
Veriyor demek ki bal gibi
Ya da vermiyor kenara atiyor
Kenara attigini da size soylemiyor ...
3.olarak
Sizinle farkimiz benim calisiyor ya da daha zeki oldugum degil
20 yasinda evlendim ben
Evlendikten sonra 2 universite bitirdim orgun olarak aciktan falan degil ...
Sanayi de yemek yapiyordum 2011 yilinda hemde bir taraftan okuyup
Ehliyetimi aldim
Cesitli kurslara gittim
Daha sonra kendime hedef koydum
Yurtdisina gittim 2 yil kaldim sirf o hedef icin
Sonunda geldim o hedefimi de gerceklestirdim ..
Simdi onun ekmegini yiyorum .
Yani ben tirmaladim ..
Kocam izin vermiyor diye evde yatip
Sonra da dur yahu
Bu adam yoksa ailesine para mi yediriyor demedim !!!
Heeee benimki de verdi zamaninda
Tam 51 bin lira ...
Benim 1 hafta sonra haberim oldu
Yani siz istediginiz kadar yirtinin veremez diye
Oyle bir verirler ki
Agziniz acik kalir
Ayni simdi oldugu gibi ...
iste benim de bilmedigim seyler verdikleri vs. hani bugun yatirim yapsa batsa para ben bilmeyecegim soylemez cunku kizarim diye. su saatten sonra degistiremem biliyorum, sadece rahatsiz olmakta haksiz miyim onu merak etmistim.Şahsen beni rahatsız eder, biz hayat arkadaşıysak yapılacak yatırımları bilmeliyim, birine para verse de bilmeliyim, borcu olsa da bilmeliyim, ben eşiyim, benden saklaması için hiçbir haklı gerekçe yok.
witch,
kusura bakma yanlış düşünüyorsun, bu kadın çalışıyor çalışmıyor mevzusu değil, senin dediğin gibi olunca o zaman çalışan kadın da kocasına ben çalıştım benim param der adamın ağzını kapatır, olay senin paran benim param olayına döner ki, herkes kendine çalışacaksa, herkes kendi hayatını yaşayacaksa evlilik diye birşey olmasın.
Çalışan kadınlara asla laf söyletmem ama ev kadınlarını da gömme rica ediyorum, hiç çalışmadım ama kafam ekonomiye iyi basar, eşim çalışırken hem işine hem yatırımlarına çok yardım etmişliğim var, vergi dairesine de gittim, sözleşmeler de hazırladım, doğru zamanlarda doğru hamleler yapmasına yardımım oldu, yatırımları, hamleleriyle ilgili kafasındaki soru işaretleri olduğunda yaparız adam, sen yürü ben yanındayım, el ele verdik mi üstesinden geliriz demişliğim de çoktur, bugün neyimiz varsa eşimin alınterine benim cesaretimi kattığımız için var.
Ayrıca olayın bir başka boyutu da Allah gecinden versin, erkek öldüğünde baş sağlığına gelenler başın sağolsun kardeş ama kocanın bana şu kadar borcu vardı demeye başlıyor, bu olay birkaç tanıdığımın başına geldi, kadın kocasının parasını bilmeyince kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor bilemiyor, kocan ölüyor kenarda parası var mı bilmiyorsun, birilerinden alacağı var mıydı bilemiyorsun, o acılı halinle kocan gerçekten borçlu mu bilmeden kocanın bana şu kadar borcu vardı diyenlere parasını denkleştirip vermeye çabalıyorsun.
siz abartmissiniz. yazdiginiz hic bir cumlesimi goremedim benEski eşimden ve eniştemden bildiğim kadarıyla üç kağıtçı tipler oluyorlar.
Hattâ aynı türde birkaç adam daha biliyorum.
Karısına temelde kıymet vermeyen,veriyor gibi gözüken,adam yerine koymayan ve biraz da yavş.k. Eski eşim ve eniştem biraz değil çok yavş.ktı ama
Para saklayan adamlar tehlikelidir bunu bilir bunu söylerim.
sizin ve enistenizin esi adina uzuldum.Eski eşimden ve eniştemden bildiğim kadarıyla üç kağıtçı tipler oluyorlar.
Hattâ aynı türde birkaç adam daha biliyorum.
Karısına temelde kıymet vermeyen,veriyor gibi gözüken,adam yerine koymayan ve biraz da yavş.k. Eski eşim ve eniştem biraz değil çok yavş.ktı ama
Para saklayan adamlar tehlikelidir bunu bilir bunu söylerim.
neyse ki metres tutacak vakti yok.Valla bu şartlar altında metres tutsa evler dayana döşese ruhun duymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?