- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
veremez hanimefendi ozet bu.
bana verdigi gibi onlara veremez.
hanimefendi benden baska kimseye veremez hele bana verdigi gibi asla veremez bu konudaki fikrim bu. siz istediginiz kadar nisantasi agziyla yazin bana, bu saatte ikimizde burdaysak beyin olarak bir farkimiz oldugunu sanmiyorum. dedigim gibi siz calisiyorsunuz ben calismiyorum. bu durumda empatik olamazsiniz.Ayni size harcadigi gibi onlara da veriyordur belki ..
Aranizdaki fark ne anlamadim gercekten ..
Iste bunlari sorun edeceksiniz diye soylemiyordur .
Ayrica keske buna takilacaginiza kocam calismama izin vermiyor kisminda konusabilseydik ..
Kimbilir ne marifetleriniz vardir .
Hayat sadece cocuk degil koca degil .
Benim de cocugum yok kimbilir belki hic olmaz ..
Ama ben varim ,iyiyim boyle
Insallah siz de ayaklarinizin ustunde durabilirsiniz uzerinizdeki baskiyi bir an once bertaraf ederek ..
Hayatinizi kocanizdan aldiginiz harcliklar
Ve hesabini bilmediginiz maddi gucu hesaplamakla gecirmemeniz umuduyla
sabah ise gitmeyecek misiniz siz? benim gibi oglende uyanan bir ev hanimina vakit harcamaniz tum entelliginizi aldi goturdu suan aklima gelmisken onu da diyim☺:)))))
Tamam veremez
Vermiyordur kesin zaten
Hadi iyi geceler
sabah ise gitmeyecek misiniz siz? benim gibi oglende uyanan bir ev hanimina vakit harcamaniz tum entelliginizi aldi goturdu suan aklima gelmisken onu da diyim☺
hanimefendi benden baska kimseye veremez hele bana verdigi gibi asla veremez bu konudaki fikrim bu. siz istediginiz kadar nisantasi agziyla yazin bana, bu saatte ikimizde burdaysak beyin olarak bir farkimiz oldugunu sanmiyorum. dedigim gibi siz calisiyorsunuz ben calismiyorum. bu durumda empatik olamazsiniz.
evladinizin olmamasini kayip olarak gormemeniz de gene sizin sorununuz benim kayip olarak gormem gibi.
bu bile asagilar gibi yazmissiniz, cocugunuzun olmamasi belki olmayacak olmasi size onemsiz gelebilir ki ( sanmiyorum) bana son derece onemli geliyor cunku tek hayalim anne olmak
zenginiz diye kiskandiysaniz korkmayin zengin degiliz, belki siz bizden zenginsinizdir kimbilir?
esiniz her istediginizi aliyor istediginiz kadar para veriyor asla harcamalariniza karismiyor istediginizi aliyorsunuz yasiyorsunuz ama,kenardaki kosedeki parayi da bilmiyorsunuz. yatirimlar hakkinizda bilginiz yok. birine verse bilmiyorsunuz, borcu olsa onu da bilmiyorsunuz..size ait ortak paradan haberiniz yok yani ozetle.maasi dahi kaba taslak soyluyor net soylemiyor yani maasini bile bilmiyorsunuz.
bu sizi rahatsiz eder mi? yoksa ben rahatim hayatim rahat der keyfinize mi bakarsiniz?
Şahsen beni rahatsız eder, biz hayat arkadaşıysak yapılacak yatırımları bilmeliyim, birine para verse de bilmeliyim, borcu olsa da bilmeliyim, ben eşiyim, benden saklaması için hiçbir haklı gerekçe yok.
O zaman evliliğim güven üzerine kurulu değilmiş derim, ben para mevzularından acayip rahatsız olurum, en sevmediğim kağıt parçasıdır, o yüzden para saklanması da rahatsızlık verici olur benim için, benim param lafına da gıcığım, ben yok biz var, biz varsak herşey şeffaf olacak, birbirimizin her kuruşunu biliriz, o kuruşları nereye harcadığımızı da, birlikte karar veriyoruz çünkü.Ya sakliyorsa
Bende calismiyorm ve biliyorum. Esnafsa esiniz takibi kendi bile zor yapiyodur belji ama memur zaten az cok sabit oldugu icin kolay. Esim memur maasi belli parasi belli. Ama babam esnafti her ay farkli para girer. Farkli ödemeler hesaplar yani biz de hic bilmedk net parayi:) bizde istedgmz gibi harcadik. Sabit bi para gelip de soylemzse ben bi guvensiz olurdm kesinesiniz her istediginizi aliyor istediginiz kadar para veriyor asla harcamalariniza karismiyor istediginizi aliyorsunuz yasiyorsunuz ama,kenardaki kosedeki parayi da bilmiyorsunuz. yatirimlar hakkinizda bilginiz yok. birine verse bilmiyorsunuz, borcu olsa onu da bilmiyorsunuz..size ait ortak paradan haberiniz yok yani ozetle.maasi dahi kaba taslak soyluyor net soylemiyor yani maasini bile bilmiyorsunuz.
bu sizi rahatsiz eder mi? yoksa ben rahatim hayatim rahat der keyfinize mi bakarsiniz?
istedigimde veriyor hatta istemeden veriyor ama para hakkinda bilgi vermiyor. verirse de eksik veriyor net konusmuyor.
Aynı sizin gibi düşünüyorum.Ben eşimin maaşını bilmem, söylese de unuturum. Altınları harcarken bile hesabını tutmadım. Ben çalışmıyorum bu evin düzen sorumluluğu bana ait, eşim çalışıyor ve tüm maddi sorumluluk da ona ait.. Kendi emeğimle kazanmadığım bi para üzerinde hak iddia etmem, ama eşimin evimize karşı olan sorumluluğunda hakkım vardır.. İstediğinizi alıyor, istediğiniz kadar para da veriyorsa eşiniz de bu sorululuğu yerine getiriyor demek ki.. Benim için paranız ortak değil. Eşiniz çalışıyor, kazanıyor. Sizi mağdur etmiyorsa istediği gibi biriktirebilir. Eşim benden habersiz para harcayıp, biriktirebilir. Bize karşı olan sorumluluğunu yerine getirdikten sonra kalanı onun alınteridir. Bu benim fikrim umarım yprumumu polemik amaçlı algılamazsınz. Genelde size hak verilmiş zaten, bunu da alternatif bi görüş kabul edin.
Ben ailesine yardımda bulunsa buna kafami takmam.belki sizin buna kafanızı takip sorun edeceginizi düşünüyordur.o yüzden soylemiyordur.ornegin arkadasina ev alsa orneginiz super olmus dusduru, cunku benimde en merak ettigim ailesine cevresine verip geri alip almadigi... cunku kocami taniyorum mutlaka veriyor buna eminim, ama sorsam soylemez. benim kulagimla duymam lazim ki anca kabul etsin.
ozellikle verdiklerini asla soylemeyen bir adam. ve benimde en merak ettigim bu.
maasini kaba taslak zaten biliyorum bilmedigim sey verdikleri.
Size sadece para veriyor ihtiyaçlarınızı karşılayın diye? Hiçbir şeyden haberdar etmiyor? Sizce bu ne oluyor?dilencilikle durumun ne ilgisi var?
Aynen öyle elimize ne fırsatlar geçti şimdiye borç falan kalmamıştı hatta birikim yapıp elimizdekilerin hepsinde kaybetmezdikKeşke böyle şeyler hiç saklanmasa da eşler zorlukları başta birlikte göğüsleyip, daha çabuk atlatabilse... Malesef erkekler bazeb kendilerini üstte tutabilmek için yanlış kararlar verip, yanlış harcamalar yapabiliyorlar. Belki sizinle zamanında paylaşmış olsaydı, siz ona, o da size destek olurdunuz, fikir alışverişi yapardınız, belki beraber fedakarlıklar gösterip daha rahat sıkıntıları atlatırdınız. Bilemedim yanlış mı düşünüyorum ?
E daha ne istiyorsun Allahtan bela miesiniz her istediginizi aliyor istediginiz kadar para veriyor asla harcamalariniza karismiyor istediginizi aliyorsunuz
esiniz her istediginizi aliyor istediginiz kadar para veriyor asla harcamalariniza karismiyor istediginizi aliyorsunuz yasiyorsunuz ama,kenardaki kosedeki parayi da bilmiyorsunuz. yatirimlar hakkinizda bilginiz yok. birine verse bilmiyorsunuz, borcu olsa onu da bilmiyorsunuz..size ait ortak paradan haberiniz yok yani ozetle.maasi dahi kaba taslak soyluyor net soylemiyor yani maasini bile bilmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?