arkadaslar esinizin aldigi parayi bilmek mi iyi? bilmemek mi?

hanimefendi benden baska kimseye veremez hele bana verdigi gibi asla veremez bu konudaki fikrim bu. siz istediginiz kadar nisantasi agziyla yazin bana, bu saatte ikimizde burdaysak beyin olarak bir farkimiz oldugunu sanmiyorum. dedigim gibi siz calisiyorsunuz ben calismiyorum. bu durumda empatik olamazsiniz.
evladinizin olmamasini kayip olarak gormemeniz de gene sizin sorununuz benim kayip olarak gormem gibi.
bu bile asagilar gibi yazmissiniz, cocugunuzun olmamasi belki olmayacak olmasi size onemsiz gelebilir ki ( sanmiyorum) bana son derece onemli geliyor cunku tek hayalim anne olmak
zenginiz diye kiskandiysaniz korkmayin zengin degiliz, belki siz bizden zenginsinizdir kimbilir?

Halbuki tum iyi niyetimle yazmistim ..
Cocugun olup olmamasi butun tıbbi destekleri aldiktan sonra yine de olmuyorsa elbette ki hayatin sonu degil .
Cocuksuz 1000 lerce insan var .
Bende belki bir kiz cocugu gorunce masallah insallah benim de olur diyorum ama hic kimseye karsi ezik ,boynu bukuk ,caresiz hissetmiyorum ne yapayim oleyim mi cocugum yok diye ?
Siz onemsiyorsunuz da ne oluyor buldunuz mu bir care ?
Ikinci konu
Ailesine veremez veremez diye tepinseniz de adam size soylemiyor ki
Neyin veremezi bu ?
Veriyor demek ki bal gibi
Ya da vermiyor kenara atiyor
Kenara attigini da size soylemiyor ...
3.olarak
Sizinle farkimiz benim calisiyor ya da daha zeki oldugum degil
20 yasinda evlendim ben
Evlendikten sonra 2 universite bitirdim orgun olarak aciktan falan degil ...
Sanayi de yemek yapiyordum 2011 yilinda hemde bir taraftan okuyup
Ehliyetimi aldim
Cesitli kurslara gittim
Daha sonra kendime hedef koydum
Yurtdisina gittim 2 yil kaldim sirf o hedef icin
Sonunda geldim o hedefimi de gerceklestirdim ..
Simdi onun ekmegini yiyorum .
Yani ben tirmaladim ..
Kocam izin vermiyor diye evde yatip
Sonra da dur yahu
Bu adam yoksa ailesine para mi yediriyor demedim !!!
Heeee benimki de verdi zamaninda
Tam 51 bin lira ...
Benim 1 hafta sonra haberim oldu
Yani siz istediginiz kadar yirtinin veremez diye
Oyle bir verirler ki
Agziniz acik kalir
Ayni simdi oldugu gibi ...

Şahsen beni rahatsız eder, biz hayat arkadaşıysak yapılacak yatırımları bilmeliyim, birine para verse de bilmeliyim, borcu olsa da bilmeliyim, ben eşiyim, benden saklaması için hiçbir haklı gerekçe yok.

Şahsen beni rahatsız eder, biz hayat arkadaşıysak yapılacak yatırımları bilmeliyim, birine para verse de bilmeliyim, borcu olsa da bilmeliyim, ben eşiyim, benden saklaması için hiçbir haklı gerekçe yok.

Ya sakliyorsa

O zaman evliliğim güven üzerine kurulu değilmiş derim, ben para mevzularından acayip rahatsız olurum, en sevmediğim kağıt parçasıdır, o yüzden para saklanması da rahatsızlık verici olur benim için, benim param lafına da gıcığım, ben yok biz var, biz varsak herşey şeffaf olacak, birbirimizin her kuruşunu biliriz, o kuruşları nereye harcadığımızı da, birlikte karar veriyoruz çünkü.

Bende calismiyorm ve biliyorum. Esnafsa esiniz takibi kendi bile zor yapiyodur belji ama memur zaten az cok sabit oldugu icin kolay. Esim memur maasi belli parasi belli. Ama babam esnafti her ay farkli para girer. Farkli ödemeler hesaplar yani biz de hic bilmedk net parayi:) bizde istedgmz gibi harcadik. Sabit bi para gelip de soylemzse ben bi guvensiz olurdm kesin

Eski eşimden ve eniştemden bildiğim kadarıyla üç kağıtçı tipler oluyorlar.
Hattâ aynı türde birkaç adam daha biliyorum.
Karısına temelde kıymet vermeyen,veriyor gibi gözüken,adam yerine koymayan ve biraz da yavş.k. Eski eşim ve eniştem biraz değil çok yavş.ktı ama
Para saklayan adamlar tehlikelidir bunu bilir bunu söylerim.

Eşim özel sektörde; ne kadar kazandığını bilmiyorum.

Sorsan kendide bilmiyor

Bizim için sorun yok ama, ödemelerimiz ve yatırımlarımızı birlikte yapıyoruz çünkü.

Aynı sizin gibi düşünüyorum.

Ben ailesine yardımda bulunsa buna kafami takmam.belki sizin buna kafanızı takip sorun edeceginizi düşünüyordur.o yüzden soylemiyordur.

Aynen öyle elimize ne fırsatlar geçti şimdiye borç falan kalmamıştı hatta birikim yapıp elimizdekilerin hepsinde kaybetmezdik
Yaşadıklarımı zaten anlatamam bile
Benim tek yandığim şey bu bunu bana önceden söylese başımıza bunlar gelmeyecektir ben üzülmeyin diye hep gizledi hep başımıza dahada iş açti.aynen sizin dediğiniz gibi olsaydı herşey çok farklı olacaktı bunu ben bu adama bir türlü anlatamadim

esiniz her istediginizi aliyor istediginiz kadar para veriyor asla harcamalariniza karismiyor istediginizi aliyorsunuz
E daha ne istiyorsun Allahtan bela mi
Bence bunu araştırmak hoş birşey değil ..kendisi söylemiyorsa sormak ,peşine düşmek bana itici geliyor ..

Ben eşimin aylık kazancını bilmiyorum ,sormuyorum .ara ara kendi söylüyor ,ben senin muhasebecin miyim ,boşver anlatma diyorum ..hoşuma gitmiyor para mevzuları ..

Bu bana uygun bi düşünce değil
İkimiz de biliriz.
Hadi diyelim eş rahatsızlandı acil para lazım ama var mı yok mu bilmiyosunuz olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…